Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=855cf7332eef72daf7ca08b8c348183dZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 8:41 am    Předmět: Citovat

a ja sa priznám, že mi niektoré z týchto otázok tiež napadli pri pohľade na niekoho dlhovlasého, ale nikdy som ich nevyslovila. hanbím sa oslovovať cudzích ľudí na ulici Embarassed

keďže nemám nejaké extra dlhé vlasy, stáva sa mi, že sa ma pýtajú, čo robím, že sa mi tak lesknú, u mňa je to najčastejšia otázka, tak odporučím hennu Wink (najčastejšia odpoveď: to vážne a nebojíte sa, že vám vypadajú vlasy?)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

Taky mi připadá srandovní ta otázka, jak dlouho to rostlo. Každý ví, nebo si může zjistit, jak rychle roste lidský vlas a dá se to jednoduše odhadnout. Tuhle jsem se s nějakým pánem dohadovala, že opravdu nevím. Ve většině případů to přece není tak, že by si člověk řekl: tak dneska mám mikádo, od teď už to nešmiknu ani o píď a předně za 5 let to budu mít tam a tam Rolling Eyes

Například já jsem několik let zastřihovala čestěji a to, co narostlo navíc, moc nebylo. Pak jsem začala zarovnávat po centimetrech jen jednou za 6 měsíců. Takže opravdu nemůžu vědět, jak dlouho by trvalo nechat si narůst vlasové podkolenky Confused
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 10:33 am    Předmět: Citovat

Ale tak já bych to nebrala zas tak doslovně. Prostě se ptají jen zhruba.

Někdy mám pocit, že je to ani nezajímá. Chtějí slyšet, že jsem to nikdy nestříhala a nemůžou uvěřit, že to nemám od mala. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 11:51 am    Předmět: Citovat

NO to se tedka na tom kadernickem vorkšoupu taky baby ptaly - a to máte odmala,že? Nevěřily mi, že takhle (na ně moc) dlouhé to mám až pár několik posledních let Smile
Čierna Vlčica
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 1:30 pm    Předmět: Citovat

Akurát pred týždňom sme boli na takej rodinnej oslave a tam mi všetci hovorili a chválili mi vlasy , vraj či neovládam nejakú mágiu keď mi tak rýchlo rastú....ked som im povedala že ich chcem mať ešte dlhšie neveriacky sa na mna prizerali a v pohľadoch som videla tú známe otázku:" A načo ti budú také dlhé? noo nato lebo sami to páči Smile nechápem prečo je pre dnešných ľudí zastaralé mať dlhé vlasy? ved to je podľa mňa tá najkrajšia ozdoba na ženách, symbol ženskosti..a ked každému vravím že používam len prírodné bylinné šampony a farbím hennou väčšinou reagujú na hennu otázkou: A nepadajú ti z toho vlasy?

http://www.facebook.com/ManthenielPhotography
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 8:20 pm    Předmět: Citovat

ááááá Exclamation Kdy naposled jsme se tu bavili o tom: a jak dlouho vám to rostlooo?? Evil or Very Mad Následováno větou: to se hned tak nevidí, to byla nějaká sázka nebo co?
Pak to slečna ještě zazdila dotazem: můžu si sáhnout, já si je potěžkám jak jsou těžký. Načež se ke mně už vztahují ruce. Okamžitě jsem zamrzla. Slušně jsem jí sdělila, že ne, protože je mi nepříjemné, když na mě někdo sahá. Nato jsem se dověděla, že jsem nějaká divná. Tak už jsem to nevydržela a řekla: kdyby se někomu líbily vaše prsa a chtěl si na ně sáhnout, nechala byste ho?
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Nikdy pochopím myšlenkové pochody takových lidí. NIKDY bych se k nikomu nehnala, protože se mi libí jeho kabát/dredy/nos a nechtěla si sáááhnout. Uf Exclamation
*MrE
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 8:35 pm    Předmět: Citovat

Nicole napsal:

Pak to slečna ještě zazdila dotazem: můžu si sáhnout, já si je potěžkám jak jsou těžký. Načež se ke mně už vztahují ruce. Okamžitě jsem zamrzla. Slušně jsem jí sdělila, že ne, protože je mi nepříjemné, když na mě někdo sahá. Nato jsem se dověděla, že jsem nějaká divná. Tak už jsem to nevydržela a řekla: kdyby se někomu líbily vaše prsa a chtěl si na ně sáhnout, nechala byste ho?
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Nikdy pochopím myšlenkové pochody takových lidí. NIKDY bych se k nikomu nehnala, protože se mi libí jeho kabát/dredy/nos a nechtěla si sáááhnout. Uf Exclamation

Women are more used to touching each other's body. Ok, you don't like it, and you don't touch other women, but I think a lot of women do.

P.S. I have seen women squeeze their friend's boobies. It's not as uncommon as you might think.
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 10:00 pm    Předmět: Citovat

MrE napsal:
Nicole napsal:

Women are more used to touching each other's body. Ok, you don't like it, and you don't touch other women, but I think a lot of women do.

P.S. I have seen women squeeze their friend's boobies. It's not as uncommon as you might think.

Tož to jsme asi s Nicole chlapi...
Lidi co mě otlapkávají bez dovolení nebo nedejbože bez zeptání nemám ráda - a to platí i pro rodinu.
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 10:07 pm    Předmět: Citovat

nápodobne, tiež som asi chlap... Laughing
Fairy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 10:59 pm    Předmět: Citovat

MrE napsal:
Nicole napsal:

Touching between women is more common abroad than here. My friend once tried to kiss me on the cheeks for greeting. Only once... Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: