|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
Kto má rád dokumenty, prírodu tak odporúčam Trou De Fer. Pozerala som s bradou na hrudi... _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Viděno Drive a zase jednou velká spokojenost s dobrým filmem. Perfektní retro nádech, výborný Ryan Gosling a celkově dost zajímavý snímek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie

![]()
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Klarusa napsal: | | Viděno Drive a zase jednou velká spokojenost s dobrým filmem. Perfektní retro nádech, výborný Ryan Gosling a celkově dost zajímavý snímek. |
Je to zvláštní, ale já jsem asi jedna z mála, na koho ten film působil úplně jinak. Taky jsem na něj šla, protože jsem na něj četla dobré kritiky. A pro mě teda velké zklamání. Hlavní hrdina se po celou dobu filmu nebyl schopen oprostit od jednoho jediného unylého výrazu. Ve filmu se střídaly zdlouhavé scény, ty u mě ale nevyvolávaly emoce, které zřejmě měly, a pak tam byly akční scény, které byly naopak tak přitažené za vlasy, až to působilo směšně (např. jak střídavě hrozí pěstí a ukazuje ukazováčkem).
Ale jak říkám, drtivé většině lidí se to líbilo, na ČSFD to získalo neuvěřitelných 81 %, a já jsem prostě divná  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Já sem zase vnesu trochu braku, byla jsem v pátek na Rozbřesku
ale čekala jsem větší nudu, nebylo to zas tak hrozné, první polovina filmu byla sice taková spací, ale pak se to trochu rozjelo a děj celkem ušel.
Sice opět hrozné utahané drama plné bolavých utrápených pohledů někdy mi přijde že hrdinka se už jinak ani tvářit neumí, ale postava Jacoba v tomto díle celkem fajn, asi nejsympatičtější a nejvtipnější, spolu s Belliným otcem,- ten byl o dvě třídy lepší než zbytek herců vždycky.
Pattinson hraje strašně, ale to už se nějak do konce doklepe. Dějová linka = svatba, líbánky na soukromém ostrově, těhotenství a samodomo porod mega upírského dítěte doma na lehátku, zní to celkem vtipně ale krve tam bylo tak sto litrů, hnus, fakt ble.
Bella naoko umře, Edward do ní vrazí monstr injekční stříkačku se "svým jedem" to nezabere, tak ji pokouše kde může, dlouho se neděje nic, ale nakonec se Bella probere, otevře červené oči a KONEC budem rok čekat. Jsem ráda že to mám za sebou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
Did you watch any interesting trailers for December films? I'm looking forward to the new Sherlock Holmes and Mission Impossible  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době jsem viděla v TV kvalitní film, který ve mne zanechal stopu - Vracenky. Dobová atmosféra začínajících 50- tých let byla tak dokonale vykreslená, že jsem skoro nemohla uvěřit, že byl natočený v roce '90. _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Taru >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Déscantes napsal: | Já sem zase vnesu trochu braku, byla jsem v pátek na Rozbřesku  |
Jsem někde četla, že všichni tři hlavní herci byli za své výkony nominováni na Zlatou malinu Už ale nevím, jestli to bylo za celou "dosavadní ságu" a nebo jenom za Rozbřesk  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Jo tu malinu by měli dostat všichni, včetně autorky, nejde o příběh, ale o jeho stupidní podání.
Myslím že kdyby na tom zamakala víc, hlavně na dialozích, nemuselo by to být tak špatné, ten příběh není nejhorší, ale autorčina sentimentalita z toho udělala dutoprázdnou lovestory a ono by to mohlo být třeba dobrý drama, kdyby to psal a posléze točil někdo jiný...no nic.
Ale tak nečekali jsme zas výkon hodný Oscara, stejně na to chodí jen puberťačky a jejich zívající kluci, co v tom kině spí nebo se posupně chechtají.
No a pak vlastně já a pár kamarádek, co se tam chodí zasmát, ale naposled nám to moc nevyšlo, myslím že v trapnosti nebude mít nic na druhý díl, nevím teď název, ale to bylo něco. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Taru >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Déscantes napsal: | | ...myslím že v trapnosti nebude mít nic na druhý díl, nevím teď název, ale to bylo něco... |
New Moon aneb Bella si rozsekne hlavu na motorce a Jacob se z toho svleče
Náhodou na to, že je celá sága o tom, jak na sebe dva koukají a u toho je sleduje třetí, to má pozoruhodný úspěch  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
A tak ten první film byl ještě lehce slibný. Knížky jsou v tomto případě o mnuožko lepší než filmové ztvárnění, u dvojky jsem si škubala vlasochlupy  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|