|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Xindie 8-20

|
Zaslal: so listopad 19, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Káliaček napsal: | To je tedy kámoška za všechny prachy.....Jednou jsem si tu pěnu stříknul na chlupy na noze a můžu ti říct že to bylo peklo  |
No a prý to neudělala schválně...že prý nevěděla že to dostříkne tak daleko =D... Ona kámoška si ty vlasy háže dopředu takže je měla celý zničený =/ =( |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Xindie 8-20

|
Zaslal: so listopad 19, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Chabriela napsal: | Moje spolužačka z lavice zbožňuje dlouhé vlasy a jednou, když sem se k ní otočila zády, tak mi do nich jen tak hrábla... Málem jsem jí dala pěstí - podvědomá reakce .. Teď mi je češe a já mám francouzské krásné copy skoro každý den. |
No taky se mi stává =D jednou sem praštila spolužáka, co mi na angličtině pořád tahal za můj s námahou upletený francouzský cop =D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Wentyl 81-160

|
Zaslal: so listopad 19, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
Jojo, z toho mám taky docela schizofrenní reakce Když na mě hrábne někdo cizí...v první řadě si řeknu, jak si vůbec může někdo dovolit šahat na cizí lidi, to bych si sama nikdy netroufla, i kdyby měla dotyčná vlasy až na zem...a taky jsem dost paranoidní třeba v MHD, po tom, co jsem na netu četla článek, že se teď v Americe rozmohly krádeže vlasů. Prostě banda idiotů naběhne třeba do metra, někoho si vyhlídnou, ušmiknou mu culík a potom to prodaj na to mnou tak nenáviděný prodlužování... Sem to snad ale doufám ještě nedorazilo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/savings/wwL0bLv/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
| Wentyl napsal: | Jojo, z toho mám taky docela schizofrenní reakce Když na mě hrábne někdo cizí...v první řadě si řeknu, jak si vůbec může někdo dovolit šahat na cizí lidi, to bych si sama nikdy netroufla |
Přesně tak! To je první věc, co mě vždycky napadne. Jsem úplně ohromená tou drzostí, nechápu ji a současně mě rozzuří do běla. Vždycky se musím hodně držet, abych něco neprovedla. A sprška nadávek je to nejmenší.
Asi jsem tu psala, jak mě kdysi kamarádka držela, abych nerozbila ústa jednomu Ukrajinci, co mi zezadu bez varování hrábl do vlasů.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
eMia >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
Tak těch šílenců v metru se bát nemusím, jednak tady nemáme metro a druhak z mých pačísků by mohli tak leda dělat paruky pro jorkšíry, protože mám hustotu, kvalitu a barvu jejich srsti
Jinak je mi strašně příjemné, když je mi někdo probírá vlasama, vždycky mě vískaly spolužačky o přestávkách, akorát mi to na druhou stranu strašně vadí, protože si do vlasů nesmím moc šahat - mám je pak hnedka mastné. Takže takový paradox Ale aby na mě sahal někdo cizí nemytýma rukama  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Wentyl napsal: | ...a taky jsem dost paranoidní třeba v MHD, po tom, co jsem na netu četla článek, že se teď v Americe rozmohly krádeže vlasů. Prostě banda idiotů naběhne třeba do metra, někoho si vyhlídnou, ušmiknou mu culík a potom to prodaj na to mnou tak nenáviděný prodlužování... Sem to snad ale doufám ještě nedorazilo  |
No brr, to je teda hnus To bych asi nerozdejchala  _________________ Owner of a lonely heart
www.goodreads.com/marketad
http://www.cbdb.cz/uzivatel-19999-marieke |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Wentyl napsal: | Jojo, z toho mám taky docela schizofrenní reakce Když na mě hrábne někdo cizí...v první řadě si řeknu, jak si vůbec může někdo dovolit šahat na cizí lidi, to bych si sama nikdy netroufla, i kdyby měla dotyčná vlasy až na zem...a taky jsem dost paranoidní třeba v MHD, po tom, co jsem na netu četla článek, že se teď v Americe rozmohly krádeže vlasů. Prostě banda idiotů naběhne třeba do metra, někoho si vyhlídnou, ušmiknou mu culík a potom to prodaj na to mnou tak nenáviděný prodlužování... Sem to snad ale doufám ještě nedorazilo  |
In America, gun shootings are very common, but that doesn't mean it will happen in the Czech Republic. Lots of strange things happen in the West. Be happy you live in a 'normal' country. I am certain your long hair is safe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Kllara 81-160

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
Já mám ted jednoho útočníka doma a to naše nové štěnátko nevim proč si tak oblíbil mě tahat za vlasy, ale využívá každé příležitosti... a když mu nadám, tak se do nich ještě víc zuřivě zakusuje včera v noci semnou spal v posteli a nad ránem mě probudilo mlaskání, když jsem se podívala, viděla jsem jak si pochutnává na mých vlasech takže dneska spí hezky na dlažbě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Veera 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Kllara napsal: | Já mám ted jednoho útočníka doma a to naše nové štěnátko nevim proč si tak oblíbil mě tahat za vlasy, ale využívá každé příležitosti... a když mu nadám, tak se do nich ještě víc zuřivě zakusuje včera v noci semnou spal v posteli a nad ránem mě probudilo mlaskání, když jsem se podívala, viděla jsem jak si pochutnává na mých vlasech takže dneska spí hezky na dlažbě  |
Náš pes to dělá taky A to mu pořád dokola říkám, ať ty vlasy nechá, a on ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Káliaček >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
Mám podobnou zkušenost s Yorksirem kterej se kvůli vlasům málem udusil....
Když to pak rozdejchal dal jsem mu jednou přes zadek aby věděl a od té doby mám pocit že se tich vlasu bojí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|