|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kaaayka 81-160

|
Zaslal: po červen 20, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
ja som pred par dnami rozmyslala ako dat dohromady moje cuchave konceky, lebo ked som si presla po vrchnych vlaskoch tak boli prekrasne na dotyk, hladke, ale tak 20 cm od konca uz boli suchsie... tak som vyspekulovala, ze do princezny na rozcesavanie vlaskov, ktorej som mala asi tak polovicu som postupne nakvapkala dynovy olej, potom trosku viac a viac pridala som aj dalsie dva oleje, tusim jeden lanovy a dalsi repkovy, dopustila som do flasky este vodu, zatrepala, naniesla na vlasky s dufanim zazraku a zazrak sa stal, i zbytok vlasov bol krasne hydratovany ,tak sa tesiiim....
tento vikend som mala moznost skusit od EK keratinovy olej, a poviem vam, fakt uzasneee... patrala som a nasla som i keratinove serum, tak sa ho chystam objednat, malu flasticku, 25 ml.... to sa strieka po kazdom umyti...aspon ze tak, lebo ten olejcek je dovoleny aj kazdy den, a to mne by vydrzalo potom tyzden  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Glory 41-80

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
a zase mám čo skúšať  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<

Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
kaaayka napsal: | ja som pred par dnami rozmyslala ako dat dohromady moje cuchave konceky, lebo ked som si presla po vrchnych vlaskoch tak boli prekrasne na dotyk, hladke, ale tak 20 cm od konca uz boli suchsie... tak som vyspekulovala, ze do princezny na rozcesavanie vlaskov, ktorej som mala asi tak polovicu som postupne nakvapkala dynovy olej, potom trosku viac a viac pridala som aj dalsie dva oleje, tusim jeden lanovy a dalsi repkovy, dopustila som do flasky este vodu, zatrepala, naniesla na vlasky s dufanim zazraku a zazrak sa stal, i zbytok vlasov bol krasne hydratovany ,tak sa tesiiim....
tento vikend som mala moznost skusit od EK keratinovy olej, a poviem vam, fakt uzasneee... patrala som a nasla som i keratinove serum, tak sa ho chystam objednat, malu flasticku, 25 ml.... to sa strieka po kazdom umyti...aspon ze tak, lebo ten olejcek je dovoleny aj kazdy den, a to mne by vydrzalo potom tyzden  |
Tak když to zabralo tak to taky vyzkoušim  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Barborka=D 0-7

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Já mám vyzkoušený zelený čaj. Dělám ho zásadně z celých lístků, které zaliju né vařící vodou a nechám louhovat dokud čaj nezchladne. Naliju do jakéhokoliv prázdného rozprašovače a nechávám v ledničce, aby byl pěkně studený. Je to výborné osvěžení i na obličej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lenkahrabalkova 81-160

![]()
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Barborka=D - a to se ti ten zelený čaj nezkazí? jak dlouho ho máš v ledničce? na vlasy i pleť bych to vyzkoušela. A jak se po tom rozčesávají vlasy? Přemýšlím, že bych do toho kápla trochu meruňkového oleje, tan je lehký a mám ho moc ráda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Barborka=D 0-7

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
Lenka: no čaj si vždycky vařím na pití, tak pak trošku odleju, většinou jen tak půl lahvičky, v ledničce to mám max dva tři dny... já mám totiž docela vysokou spotřebu:)) a vlasy si skoro nečešu, jen prsty, tak nevím...ale přijdou mi potom, jako když je normálně namočíš, akorát takové lesklejší... jinak je to super hlavně v létě... teď spíš přecházím na olejíčky... vidíš, to se mi zrovna hodí - po meruňkovém pokukuju už delší dobu, že ho vyzkouším takže je spíš lehčí? A když ho porovnáš třeba s kokosovým? Nebo klasickým olivovým či slunečnicovým?
Bloodylizard: teda nevím, nikdy jsem o tom neslyšela, ale osobně bych si aviváž na vlasy nikdy nedala :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
riedenú aviváž som už na vlasy použila, vlasy mám stále je to celkom dobrý prostriedok na odstránenie elektrizovania. nesmie sa to ale preháňať, lebo vlasy príliš zjemnejú a to ja veľmi nemusím. samozrejme, nestriekať k pokožke  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lenkahrabalkova 81-160

![]()
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Barborka=D meruňkový olej je super, takový lehký. Používám ho mezi mytím, když cítím, že jsou vlasy vysušené. Navlhčím mírně délku a do mokrých rukou dám dvě kapky oleje, rozetřu a vmasíruji do délky a hlavně konečků, vsákne se a vlasy nejsou mastné. Na zábaly ho nepoužívám, potřebuji něco silnějšího a po mytí dávám jojobový olej, ale ne výživu a lesk mezi mytím je super.
Teda aviváž bych si na vlasy nedala
Ještě uvažuji, že si bude dělat do rozprašovače výluhy z bylin - z rozmarýnu, lopuchu a tak, nechám to vychladnout a pak přecedím, kápnu trochu meruňkového oleje a schovám do ledničky. Vydrží to ty tři dny a déle? A nevadí, že se to nanáší na vlasy z ledničky studené? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|