Rozprašovač na zvlhčení vlasů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kaaayka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 11:45 am    Předmět: Citovat

ja som pred par dnami rozmyslala ako dat dohromady moje cuchave konceky, lebo ked som si presla po vrchnych vlaskoch tak boli prekrasne na dotyk, hladke, ale tak 20 cm od konca uz boli suchsie... tak som vyspekulovala, ze do princezny na rozcesavanie vlaskov, ktorej som mala asi tak polovicu som postupne nakvapkala dynovy olej, potom trosku viac a viac Laughing pridala som aj dalsie dva oleje, tusim jeden lanovy a dalsi repkovy, dopustila som do flasky este vodu, zatrepala, naniesla na vlasky s dufanim zazraku a zazrak sa stal, i zbytok vlasov bol krasne hydratovany ,tak sa tesiiim....

tento vikend som mala moznost skusit od EK keratinovy olej, a poviem vam, fakt uzasneee... patrala som a nasla som i keratinove serum, tak sa ho chystam objednat, malu flasticku, 25 ml.... to sa strieka po kazdom umyti...aspon ze tak, lebo ten olejcek je dovoleny aj kazdy den, a to mne by vydrzalo potom tyzden Embarassed Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Glory
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 1:20 pm    Předmět: Citovat

a zase mám čo skúšať Very Happy
MarkétaMaláková
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 5:28 pm    Předmět: Citovat

kaaayka napsal:
ja som pred par dnami rozmyslala ako dat dohromady moje cuchave konceky, lebo ked som si presla po vrchnych vlaskoch tak boli prekrasne na dotyk, hladke, ale tak 20 cm od konca uz boli suchsie... tak som vyspekulovala, ze do princezny na rozcesavanie vlaskov, ktorej som mala asi tak polovicu som postupne nakvapkala dynovy olej, potom trosku viac a viac Laughing pridala som aj dalsie dva oleje, tusim jeden lanovy a dalsi repkovy, dopustila som do flasky este vodu, zatrepala, naniesla na vlasky s dufanim zazraku a zazrak sa stal, i zbytok vlasov bol krasne hydratovany ,tak sa tesiiim....

tento vikend som mala moznost skusit od EK keratinovy olej, a poviem vam, fakt uzasneee... patrala som a nasla som i keratinove serum, tak sa ho chystam objednat, malu flasticku, 25 ml.... to sa strieka po kazdom umyti...aspon ze tak, lebo ten olejcek je dovoleny aj kazdy den, a to mne by vydrzalo potom tyzden Embarassed Laughing

Tak když to zabralo tak to taky vyzkoušim Very Happy Very Happy Very Happy
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2011 4:21 pm    Předmět: Citovat

Já mám vyzkoušený zelený čaj. Dělám ho zásadně z celých lístků, které zaliju né vařící vodou a nechám louhovat dokud čaj nezchladne. Naliju do jakéhokoliv prázdného rozprašovače a nechávám v ledničce, aby byl pěkně studený. Je to výborné osvěžení i na obličej Smile
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 8:57 pm    Předmět: Citovat

Barborka=D - a to se ti ten zelený čaj nezkazí? jak dlouho ho máš v ledničce? na vlasy i pleť bych to vyzkoušela. A jak se po tom rozčesávají vlasy? Přemýšlím, že bych do toho kápla trochu meruňkového oleje, tan je lehký a mám ho moc ráda Wink
Barborka=D
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 9:35 pm    Předmět: Citovat

Lenka: no čaj si vždycky vařím na pití, tak pak trošku odleju, většinou jen tak půl lahvičky, v ledničce to mám max dva tři dny... já mám totiž docela vysokou spotřebu:)) a vlasy si skoro nečešu, jen prsty, tak nevím...ale přijdou mi potom, jako když je normálně namočíš, akorát takové lesklejší... jinak je to super hlavně v létě... teď spíš přecházím na olejíčky... vidíš, to se mi zrovna hodí - po meruňkovém pokukuju už delší dobu, že ho vyzkoušímSmile takže je spíš lehčí? A když ho porovnáš třeba s kokosovým? Nebo klasickým olivovým či slunečnicovým? Smile

Bloodylizard: teda nevím, nikdy jsem o tom neslyšela, ale osobně bych si aviváž na vlasy nikdy nedala :/
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 10:13 am    Předmět: Citovat

riedenú aviváž som už na vlasy použila, vlasy mám stále Wink je to celkom dobrý prostriedok na odstránenie elektrizovania. nesmie sa to ale preháňať, lebo vlasy príliš zjemnejú a to ja veľmi nemusím. samozrejme, nestriekať k pokožke Exclamation
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 11:25 am    Předmět: Citovat

Barborka=D meruňkový olej je super, takový lehký. Používám ho mezi mytím, když cítím, že jsou vlasy vysušené. Navlhčím mírně délku a do mokrých rukou dám dvě kapky oleje, rozetřu a vmasíruji do délky a hlavně konečků, vsákne se a vlasy nejsou mastné. Na zábaly ho nepoužívám, potřebuji něco silnějšího a po mytí dávám jojobový olej, ale ne výživu a lesk mezi mytím je super.

Teda aviváž bych si na vlasy nedala Laughing

Ještě uvažuji, že si bude dělat do rozprašovače výluhy z bylin - z rozmarýnu, lopuchu a tak, nechám to vychladnout a pak přecedím, kápnu trochu meruňkového oleje a schovám do ledničky. Vydrží to ty tři dny a déle? A nevadí, že se to nanáší na vlasy z ledničky studené?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přejdi na: