|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 06, 2007 11:14 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Tak jsem si četla ty stesky na podzim v chatu a nechápu... Už od konce srpna nemyslím na nic jiného, než že bude zase trochu zimaaaa! A těším se, že... bude mlha... bude sychravo... bude obloha plná mraků... všude budou chryzantémy... a ve vzduchu bude vonět spadané listí... |
přesně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: pá září 07, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
Tree napsal: | Klarusa napsal: | Tak jsem si četla ty stesky na podzim v chatu a nechápu... Už od konce srpna nemyslím na nic jiného, než že bude zase trochu zimaaaa! A těším se, že... bude mlha... bude sychravo... bude obloha plná mraků... všude budou chryzantémy... a ve vzduchu bude vonět spadané listí... |
přesně |
Inu, kdyby vsude byly ty chryzantemy a vonelo spadane listi, nemam absolutne nic proti tomu. Akorat ze tedka kdyz vyjdu z baraku, abych si rovnou vzala lodku, vsude cvachta voda a voni tak akorat kanaly....bleeee |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Fairy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 07, 2007 10:21 am Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Tak jsem si četla ty stesky na podzim v chatu a nechápu... Už od konce srpna nemyslím na nic jiného, než že bude zase trochu zimaaaa! A těším se, že... bude mlha... bude sychravo... bude obloha plná mraků... všude budou chryzantémy... a ve vzduchu bude vonět spadané listí... |
Tahle podzimní melancholie je velmi krásná, ale čím jsem starší, tím raději mám právě ta letní horka. Já jsem naopak zase zimomřivá a jakmile začne září, mám ledové ruce, nohy a nos a zbavím se toho zase až následující červen. Déšť mi nevadí, pokud je občas, ale jelikož máme tady v jižních Čechách už třetí povodňové stupně, taky bych raději, aby to přestalo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dvířka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 07, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
citace: | Inu, kdyby vsude byly ty chryzantemy a vonelo spadane listi, nemam absolutne nic proti tomu. Akorat ze tedka kdyz vyjdu z baraku, abych si rovnou vzala lodku, vsude cvachta voda a voni tak akorat kanaly....bleeee |
Nj..my se ted s brachou doma rozpočítávali..kdo odvážný zajde přes dvůr pro noviny..tak šel Jináč ve sklepě vody po kolena..za hodinku už to počítáme na schody... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: pá září 07, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
Dvířka napsal: | citace: | Inu, kdyby vsude byly ty chryzantemy a vonelo spadane listi, nemam absolutne nic proti tomu. Akorat ze tedka kdyz vyjdu z baraku, abych si rovnou vzala lodku, vsude cvachta voda a voni tak akorat kanaly....bleeee |
Nj..my se ted s brachou doma rozpočítávali..kdo odvážný zajde přes dvůr pro noviny..tak šel Jináč ve sklepě vody po kolena..za hodinku už to počítáme na schody... |
My jeste ve sklepe nemame nic, jsme na malem kopecku, ale jeste tak metr vody v Odre a vylejou se nam rybniky a az se nam vylejou rybniky, tak budeme plavat smerem na Polsko...mozna se nekde po ceste potkame.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dvířka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 07, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Dvířka napsal: | citace: | Inu, kdyby vsude byly ty chryzantemy a vonelo spadane listi, nemam absolutne nic proti tomu. Akorat ze tedka kdyz vyjdu z baraku, abych si rovnou vzala lodku, vsude cvachta voda a voni tak akorat kanaly....bleeee |
My jeste ve sklepe nemame nic, jsme na malem kopecku, ale jeste tak metr vody v Odre a vylejou se nam rybniky a az se nam vylejou rybniky, tak budeme plavat smerem na Polsko...mozna se nekde po ceste potkame.. |
Tyo bych Te rada videla ale spis až voda opadne .)) Jinak mame Lodku (spíše člunek) a sousedi maji tanky..1 vodni a jeden normalni..ale moc nemluvej..tak snad nezvednou kotvy bez nas. Jinak za domem mame meteo stanici..Odra zatim stoupa po 25cm za hodinu..ale prutok po 30 [m3.s-1] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: pá září 07, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Klarusa napsal: | Tak jsem si četla ty stesky na podzim v chatu a nechápu... Už od konce srpna nemyslím na nic jiného, než že bude zase trochu zimaaaa! A těším se, že... bude mlha... bude sychravo... bude obloha plná mraků... všude budou chryzantémy... a ve vzduchu bude vonět spadané listí... |
Tahle podzimní melancholie je velmi krásná, ale čím jsem starší, tím raději mám právě ta letní horka. Já jsem naopak zase zimomřivá a jakmile začne září, mám ledové ruce, nohy a nos a zbavím se toho zase až následující červen. Déšť mi nevadí, pokud je občas, ale jelikož máme tady v jižních Čechách už třetí povodňové stupně, taky bych raději, aby to přestalo. |
Jo, to já jsem taky zimomřivá, nohy mám ledové skoro pořád. Ale prostě nahodím podkolenky a jdu Žádný problém. Já se těším až bude mrznout!!! Teda doufám, že nebude taková parodie na zimu jako loni Aspoň takových - 10 stupňů, já miluju mráz
Jinak všem, co sledují vodu přeju, ať přestane brzo stoupat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá září 07, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
- to jo, babí léto je krásné, rano mlha, pak chladno, ale slunce, barevné listí po zemi, strakatý les...jenže zatím to vypadá na zimní bundy a gumáky, aby vůbec člověk mohl opustit barák.Barevné listí není přes hustý déšť ani vidět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: pá září 07, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
no, jo vidím, že chudák podzim je fakt opovrhovaný, když si ani nezaslouží být důvodem k radosti... Takže znovu,pokud jde o to, co mě těší v posledních dnech, je to mimo jiné nástup podzimního počasí, kterýžto fakt mi sám o sobě zlepšuje náladu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 07, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
Mně se podzim líbí, ale nesmí být moc hnusně - nebo ano, ale v tom případě musím ležet za pecí s hrnkem kafe a čokoládkou
Ale když už se člověk pořádně oblékne a vyrazí do přírody, tak je tam vlastně pěkně v jakémkoliv počasí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|