|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 14, 2006 4:20 pm Předmět: Která henna je nejlepší? |
|
|
Tak jsem si včera na hlavu napatlala hennu a musím říct,že moje vlasy jsou po ní o 100% lepší.....úplně mě to překvapilo,jaké to má skvělé účinky!!! Od teď nechci na hlavu nic jiného!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wayra 0-7
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 8:09 am Předmět: Henna |
|
|
A jakou jsi použila? Tu s drogerie DM nebo jinou? Já si taky myslím, že henna j elepší, než chemické barvy. Dokonce jsem s ní barvila vlasy mé babičce a chytlo to! Sice oříškově, nerezle, ale vypadalo to celkem přirozeně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:41 am Předmět: Re: Henna |
|
|
wayra napsal: | A jakou jsi použila? Tu s drogerie DM nebo jinou? Já si taky myslím, že henna j elepší, než chemické barvy. Dokonce jsem s ní barvila vlasy mé babičce a chytlo to! Sice oříškově, nerezle, ale vypadalo to celkem přirozeně |
Použila jsem tu z DM, myslím,že to byla nějaká červená nebo tak... Ale ty vlasy jsou fakt super,určitě u henny zůstanu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 10:37 am Předmět: |
|
|
já používám Hennu egyptskou a od Logony. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SandraSanchezova 0-7
|
Zaslal: pá září 07, 2007 5:13 pm Předmět: Henna na odrůstající šedivý vlasy u černovlásky? |
|
|
Nic to neudělalo, nechytlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jehudit 21-40
|
Zaslal: so září 08, 2007 10:15 am Předmět: Henna i pro tmavovlásky |
|
|
Henna z DM mi nechytla nikdy , ani ty nejtmavší odstíny, Logona mi chytala minimálně, pak jsem přešla na HenneColor a jsem spokojená ! I když mi to nikdy nechytne jako chemie, protože mám tmavé vlasy, chytá nejlépe (co jsem zatím vyzkoušela). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:46 pm Předmět: Re: Henna na odrůstající šedivý vlasy u černovlásky? |
|
|
SandraSanchezova napsal: | Nic to neudělalo, nechytlo. |
a jak dlouho jjsi to měla na hlavě? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Josipa 41-80
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
Ja teda stopro hlasuju pro francouzskou Henne color, uz mam druhou, predtim mahagon a dnes cerstve bordo a je to fantasticky!! krasna syta barva, vlasy moc pekny potom, vubec se to neda srovnat s hennou z DM, kterou jsem pouzivala pred 8 lety este na stredni skole, fakt vybledle barvy, vse do oranzova, ne, fakt jedine hennecolor! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 5:24 pm Předmět: |
|
|
Však už tu někdo kdysi psal, myslím Jěštěrka, že henna z DM viděla pravou hennu spíš jen z vlaku A taky psala o pravé henně, která se dá sehnat v indických obchodech (ale je nejspíš jen zrzavá). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Josipa 41-80
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
Ju ju DM henna slabota, francouzska ma sytější odstín a je vidět rozdíl mezi barvama. stejně by mě ale zajímalo, jak to dokážou, když je to teda přírodní, že tam jsou rozdíly. chápu, že do černý přidají indigo, ale do těch jemnejch nuancí mezi mahagonem, bordo, kaštanem.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|