|
✿
|
Autor |
Zpráva |
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
myslím, že to bude vypadat podobně jako na melíru, tzn. zlatá je až žlutá, je tam dost heřmánku. já bych dala čistou cassiu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
Žluté jsem se bála, takže zlatou neberu Čistou casii bych musela objednávat z netu, čož se mi před vánoci nechce. Zkusím tu bezbarvou, v ní sice henna je, ale jen troška, děkuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
Janickaxy napsal: | Žluté jsem se bála, takže zlatou neberu Čistou casii bych musela objednávat z netu, čož se mi před vánoci nechce. Zkusím tu bezbarvou, v ní sice henna je, ale jen troška, děkuju  |
chápu, ten postup aby cassia barvila z hennaforhair znáš,ne?je to v té knížce tam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
jitty napsal: | Janickaxy napsal: | Žluté jsem se bála, takže zlatou neberu Čistou casii bych musela objednávat z netu, čož se mi před vánoci nechce. Zkusím tu bezbarvou, v ní sice henna je, ale jen troška, děkuju  |
chápu, ten postup aby cassia barvila z hennaforhair znáš,ne?je to v té knížce tam. |
ano, znám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
prokera 81-160

|
Zaslal: po leden 16, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
Já teď použila asi 5x po sobě čistou cassii neb jí zkrátka potřebuji dodělat když už jsem si jí kdysi tolik objednala (dřív jsem míchala půl na půl s hennou), ale mám po ní pokaždé šíleně vysušené vlasy . A to jsem vždy dala tolik oleje, střídala je!Ale bylo to houby platné. Skoro se divím, že to někomu může vyhovovat . Já mám vždy po použití cassie na koncích krep . Tohle mi samotná henna nedělala. No tenhle experiment nevyšel a už se těším až opět nasadím čistou hennu a cassii dám zřejmě na věky sbohem .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 16, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
A zkoušelas přidat kromě olejů i nějaký kondicionér nebo masku? Pokud ne, tak to zkus, třeba to pak bude lepší...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eMia >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
Já mám na koncích taky trochu krep, ale to není z cassie ale z toho debilního melíru, který odroste nejmíň za tři roky Jinak s cassiou jsem spokojená až na půdu, mám kilovku z prodeje bylin, patlám co dva tři týdny, nic nepřidávám a spokojenost Mamka mi ji začala krást taky a na to že má úplně krátké vlasy mi jí bere strašně moc, tak to rychle ubývá Naštěstí říkala, že objednáme další. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
prokera 81-160

|
Zaslal: po leden 16, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
Kondicioner jsem nezkoušela, ale ten zbytek zkusím tímhle způsobem vyplácat .Díky!
eMia: No je fakt, že absolutně nejstrašnější krep mám na konci vlasů, kde jsou ještě kdysi odbarvované zbytky (cca 8 cm?) . Ale zajímavé je, že henna si s tím poradila bez problémů a krep se nekonal. Cassia to dodělala tak, že se normálně těším na stříhání ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Plácla jsem cassii s nálevem z ibišku a olivákem. Tak uvidím, co z toho vyleze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
To jsem zvědavá, jestli ibišek nějak zapůsobí na změnu barvy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|