Šití
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 30, 31, 32  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Hyde park aneb Pokec
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 8:59 am    Předmět: Citovat

Bone, špatného na tom není nic, zvlášť když je to okno rozděleno do tří částí. Wink Když já si už našla na internetu nějaké záclony, do kterých jsem se zamilovala. Embarassed Jenom musím počkat do výplaty...

Jadess, očekávám referát, jak ti to šlo! Wink Přeju šikovné ručky! Smile
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:41 am    Předmět: Citovat

Nad záclonama do kterých se člověk zamiluje není důvod se červenat, naopak Smile Dobře žes našla podle svých představ Smile
Meadow

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

Hmmm, jak tak čtu svůj poslední příspěvek, tak to asi budu muset uvést na pravou míru - po výplatě se našly urgentnější věci, takže jsem stále ve stádiu toužení. Ale to je též pěkné. Very Happy

Jinak jsem sem původně chtěla napsat, že mám ohromnou radost, neb jsem si po dlouhých letech koupila Burdu. Absolutně jsem na tenhle časopis na nějaké roky rezignovala, neb tam byly naprosto strašné modely (z mého pohledu)... a teď jsem do ní jukla a v prosincovém čísle spousta krásných šatů! Jako je fakt, že jsou večerní a momentálně nemám moc příležitostí takové kousky provětrat (ale zas to je hodně tou látkou -satén,hedvábí-, třeba by to vypadalo dobře i z jiné méně honosné látky, nevím). Hloupé je taky to, že uvedená spotřeba látky se ve většině případů blíží k 5m Rolling Eyes , takže (vzhledem k mým oběma "výtkám") zatím nevím, jestli z toho kdy něco ušiju... ale už jenom to prohlížet byla (a je) lahoda. Wink
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 12:55 pm    Předmět: Citovat

Meadow...to docela chápu. Já si šila jednoduché "gotické" šaty a dostala jsem se na nějaké 4 metry s dlouhými rukávy a zas jako mám velkou velikost, jinak prý například na fantasy kostýmy je třeba kolem 4,5 m látky. On by se třeba někdy dal ten střih uzpůsobit, ale asi by to vypadalo jinak. Jinak jako burda dělá poslední dobou hezké šaty, já si jí půjčuju u nás v knihovně...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meadow

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 1:29 pm    Předmět: Citovat

Jj, jsou to většinou dlouhé šaty. Jako jasně, při daných modelech se té spotřebě nedivím, ale přece jen je 5m látky celkem dost tak nějak obecně, jestli víš, co tím myslím. Na druhou stranu, když se pořídí někde v akci výhodně látka, proč ne, že?
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 8:22 pm    Předmět: Citovat

Bonemína napsal:
My máme na oknech bílé hedvábné šátky z výtvarných potřeb. Sahají sice jen po parapet, ale mě to vyhovuje víc než dlouhé záclony a navíc v porovnání s klasickou záclonovinou jsou prostě nádherné.

Bone, to je úžasný nápad, nebylo-li by foto, prosím? Smile A berou hodně světla? Máme docela tmavý byt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 10:03 pm    Předmět: Citovat

můžu odpovědět na druhou část otázky - neberou žádné světlo. Jsou do půlky oken a i krz ně světlo normálně proudí. A vypadá to moc fajn Smile
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 8:56 pm    Předmět: Citovat

Tereza napsal:
Bonemína napsal:
My máme na oknech bílé hedvábné šátky z výtvarných potřeb. Sahají sice jen po parapet, ale mě to vyhovuje víc než dlouhé záclony a navíc v porovnání s klasickou záclonovinou jsou prostě nádherné.

Bone, to je úžasný nápad, nebylo-li by foto, prosím? Smile A berou hodně světla? Máme docela tmavý byt.

Tuším, že nějakou fotku mám v galerce - vyfocenou kočku na parapetu a za ní je snad kus záclony vidět. Momentálně jsem mimo domov, tak nemůžu nafotit.
*Tereza

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 4:35 pm    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
můžu odpovědět na druhou část otázky - neberou žádné světlo. Jsou do půlky oken a i krz ně světlo normálně proudí. A vypadá to moc fajn Smile

Díky, Morganno! Ale včil jsem zmatená: po parapet anebo do půlky oken? Smile
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 7:58 pm    Předmět: Citovat

No, ona je pravda ta i ta - v ložnitz jsou k parapetu a v obýváku do půlky oken Smile Bone promine, že su v tomto momentě Ústa Sauronova Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 30, 31, 32  Další

Přejdi na: