|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:38 pm Předmět: Henna z DM |
|
|
Tak jí mám právě na hlavě a přijde mi že néééskutečně smrdí je to jako kdybych nastrouhala nějaký strom a přelila ho vodou uvidíme co to udělá snad mi to nezničí vlásenky je to takové pofidérně zelené...zkusím to mít na hlavě tak 5 hodin a pak dám vědět jestli chytlo enbo ne.A dkyž nechytne tak se naštvu :lol:Taky doufám že mi to vlásky neponičí jak tu někdo psal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:45 pm Předmět: |
|
|
Držím ti palce Deny Mně henna také jednu dobu smrděla, ale pak jsem si zvykla...Zvášť při vzpomínce na zápach z kopřivového nálevu blééé |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Držím ti palce Deny Mně henna také jednu dobu smrděla, ale pak jsem si zvykla...Zvášť při vzpomínce na zápach z kopřivového nálevu blééé |
Kopřivový nálev?Co to je?Já jsem jednou našla venku hezkou kopřivu tak sem jí omyla a udělala si z ní čaj ale to asi nebyl nálev |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Leila 81-160
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
Denynka napsal: | Kopřivový nálev?Co to je?Já jsem jednou našla venku hezkou kopřivu tak sem jí omyla a udělala si z ní čaj ale to asi nebyl nálev |
Já bych řekla, že to kopřivový nálev je ... já ho na vlasy jeden čas používala, čerstvé kopřivy jsem spařila horkou vodou, nechala vyluhovat v zakryté nádobě, a pak šup na vlásky. Měla jsem je pak takové hezky hebké Ten výluh z čerstvé kopřivy mi voněl... ale mě voní i henna, mám asi nějaký zvrhlý čichový buňky.
Co byl ale smrad neskutečný, byl výluh ze sušených kopřiv, to byla teda sííííla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
Leila napsal: | Denynka napsal: | Kopřivový nálev?Co to je?Já jsem jednou našla venku hezkou kopřivu tak sem jí omyla a udělala si z ní čaj ale to asi nebyl nálev |
Já bych řekla, že to kopřivový nálev je ... já ho na vlasy jeden čas používala, čerstvé kopřivy jsem spařila horkou vodou, nechala vyluhovat v zakryté nádobě, a pak šup na vlásky. Měla jsem je pak takové hezky hebké Ten výluh z čerstvé kopřivy mi voněl... ale mě voní i henna, mám asi nějaký zvrhlý čichový buňky.
Co byl ale smrad neskutečný, byl výluh ze sušených kopřiv, to byla teda sííííla |
Mě ten čerstvej výluh taky voněl...jako příroda....připomělo mi to procházky zasněženou zimní krajinou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
napiš jak ti to chytlo, zrovna jsem si koupila červenou hennu z DM ale bojim bojim:) a jakou barvu máš? a jaké jsou tvé přírodní vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | napiš jak ti to chytlo, zrovna jsem si koupila červenou hennu z DM ale bojim bojim:) a jakou barvu máš? a jaké jsou tvé přírodní vlasy? |
Já sem koupila hnědou hennu a mám úplně stejné vlasy ale s melírem a ten mi odrůstá no...chtěla sem to spíš oživit pak poreferuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
no....vlasy mám ještě trošku vlhké...hennu sem měla kolem 5 hodin a vlásky mám trošku zabarvenější,melír mám z blond na světle hnědý(spíš medový) a konečky ještě nevím ale zdají se být v pořádku takže u henny zůstanu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jehudit 21-40
|
Zaslal: po září 10, 2007 10:15 am Předmět: Re: Henna z DM |
|
|
Denynka napsal: | Tak jí mám právě na hlavě a přijde mi že néééskutečně smrdí je to jako kdybych nastrouhala nějaký strom a přelila ho vodou |
To není nic proti tomu, když se špatně uvaří čaj PuErh... moje sestra tomu říká "jačí trus" . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 12, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
Nevíte náhodou co to udělá.když mám dva ty pytlíčky hnědé henny a jeden pytlíček měděně červené?Já bych totiž chtěla aby se mi na sluníčku vlásky leskly do rezava ale byly hnědé asi něco takovéhleho http://klarianek-lucianek.blog.cz/0701/fotky-jenny jak má jenna devan třeba.Má to hnědé a jen lehounký nádech do zrzava spíš na sluníčku.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|