|
✿
|
Autor |
Zpráva |
TemptationArt 161-320
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:41 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | (Ale můžem si tu sperma masku zkusit i po domácku ) |
Tak to si ani nedokáži představit jak by se asi museli tvářit ti, kteří by jim jejich slečny řekly: " Dej mi prosím tě tvé sperma na hlavu prý to je dobrý na vlasy." |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:53 pm Předmět: |
|
|
AJAN napsal: | Marianna napsal: | (Ale můžem si tu sperma masku zkusit i po domácku ) |
Tak to si ani nedokáži představit jak by se asi museli tvářit ti, kteří by jim jejich slečny řekly: " Dej mi prosím tě tvé sperma na hlavu prý to je dobrý na vlasy." |
Není |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TemptationArt 161-320
|
Zaslal: ne září 09, 2007 1:58 pm Předmět: |
|
|
Hehe. Vídím, že odskoušeno Povídej své zkušenosti určitě se ráda něco nového dozvím jaké to je mít na vlasech. Měla jsem to leda kde, ale na hlavě ještě né |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:02 pm Předmět: |
|
|
Promiň AJAN, ale to už popisovat nebudu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TemptationArt 161-320
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:08 pm Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Promiň AJAN, ale to už popisovat nebudu. |
Né promiň já nechtěla popis jen jestli jsi to z těch vlasů dostala vůbec dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
AJAN napsal: | Káťa napsal: | Promiň AJAN, ale to už popisovat nebudu. |
Né promiň já nechtěla popis jen jestli jsi to z těch vlasů dostala vůbec dolů. |
Jasan, pod sprchou. Moje vlásky se prostě připletou všude, i tam, kam nechci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 10, 2007 7:47 am Předmět: |
|
|
Ahojda všem, mám za sebou školení v Praze a jedna pražská kolegyně, majitelka hezkých hustých blond vlásků - barvených, se mi svěřila, že tenhle Gestil Wonder s výtažkem býčích žláž je opravdu perfektní. Že jí to doporučila kadeřnice a vlastní zkušenost je, že lepší zatím nevyzkoušela. Včera jsem koukala na nějaký stránky, mají i variantu s přídavkem panthenolu pro křehčí vlasy. Uvažuju, že tuhle masku vyzkouším ( nevím teda ještě kterou z variant ). Tak bude-li zájem, poreferuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 10, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | Ahojda všem, mám za sebou školení v Praze a jedna pražská kolegyně, majitelka hezkých hustých blond vlásků - barvených, se mi svěřila, že tenhle Gestil Wonder s výtažkem býčích žláž je opravdu perfektní. Že jí to doporučila kadeřnice a vlastní zkušenost je, že lepší zatím nevyzkoušela. |
Věřím, že to asi funguje celkem dobře - vždyť je to samý protein |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 10, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | sarahpentium napsal: | Ahojda všem, mám za sebou školení v Praze a jedna pražská kolegyně, majitelka hezkých hustých blond vlásků - barvených, se mi svěřila, že tenhle Gestil Wonder s výtažkem býčích žláž je opravdu perfektní. Že jí to doporučila kadeřnice a vlastní zkušenost je, že lepší zatím nevyzkoušela. |
Věřím, že to asi funguje celkem dobře - vždyť je to samý protein |
Zvedá se mi žaludek už jenom když to čtu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: po září 10, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
AJAN napsal: |
Hehe. Vídím, že odskoušeno Povídej své zkušenosti určitě se ráda něco nového dozvím jaké to je mít na vlasech. Měla jsem to leda kde, ale na hlavě ještě né |
Mohu taky poreferovat, šíleně to slepilo a moc to nešlo dolů Jestli to mělo nějaký příznivý efekt jsem nezkoumala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|