|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
schrankah napsal: | Nikinka: Já jsem z Olomouce a do Brna mám kousek, takže pokud to tady neseženu a pojedu do Brna jak jsem měla stejně v plánu, tak to tam koupím. No a jinak e-shop. A Niki proč by jsi nekupovala Aloe..na tu bych se asi zrovna podívala kdybych nevěděla  |
Hele prostě jednoduše proto, že mi tolik nesedla, ale to neznamená, že to pro tebe nebo někoho jinýho nebude nejlepší šampon na světě každýmu prostě sedí něco jinýho . Jinak v tý zdravý výživě v hotelu slovan je hodná paní, která ti poradí, co je na suchý, mastný, atd atd... vlasy. Mívá tam i malý pytlíčky šamponů i sprcháčů Urtekram na vyzkoušení. Mě třeba ta aloe hydratovala vlasy asi až moc no, co já vím. Růže mi prostě sedla víc. Ta henna taky není špatná, ale myje se s tím bahnem trošku hůř, je potřeba větší množství šamponu. Ale třeba to má někdo zase jinak. Vyzkoušej a uvidíš.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
schrankah: ja sem neřekla, že to nevíš. jen mi šlo o to spojení barvení a silikony. Silikony (jejich přemíra) vadí při barvení, nikoliv při odbarvování To bys jich musela mít na těch vlasech vážně stoletej nános Tm že odbarvuješ, tak se těch silikonů zbavíš (ono je to vyžere, neboj... ) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | A hlavně bude třeba se zbavit žehličky, To je pro odbarvené vlasy smrtelná rána, takhle ti nenarostou. Nevím kam až je chceš, ale je šílený úspěch vypěstovat pěkné odbarvené vlasy aspoň do půlky zad - to je mistrovské dílo, pokud to někdo zvládne. Ale jestli je budeš ještě pálit žehličkou, ty konce to nevydrží, prostě se ulámou... |
Moje maminka měla odbarvené vlasy na zadek (oni ji tam první narostly, pak zešedivěla, tak to odbarvila) a pamatuji si ji tak snad 12 let. Každý večer je poctivě točila na natáčky. Dnes je má do půl zad, a to jí je 45 let  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | (ono je to vyžere, neboj... ) |
Wensdy, ty jsi tak neskutecne pozitivni ... neni nad to, jit spat se sklebem (cti usmevem) od ucha k uchu
Pardon za OT, ale to mne slozilo ...  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Déscantes napsal: | A hlavně bude třeba se zbavit žehličky, To je pro odbarvené vlasy smrtelná rána, takhle ti nenarostou. Nevím kam až je chceš, ale je šílený úspěch vypěstovat pěkné odbarvené vlasy aspoň do půlky zad - to je mistrovské dílo, pokud to někdo zvládne. Ale jestli je budeš ještě pálit žehličkou, ty konce to nevydrží, prostě se ulámou... |
Moje maminka měla odbarvené vlasy na zadek (oni ji tam první narostly, pak zešedivěla, tak to odbarvila) a pamatuji si ji tak snad 12 let. Každý večer je poctivě točila na natáčky. Dnes je má do půl zad, a to jí je 45 let  |
evidentně dobrý geny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
Nikinka napsal: | wensdy napsal: |
Moje maminka měla odbarvené vlasy na zadek (oni ji tam první narostly, pak zešedivěla, tak to odbarvila) a pamatuji si ji tak snad 12 let. Každý večer je poctivě točila na natáčky. Dnes je má do půl zad, a to jí je 45 let  |
evidentně dobrý geny  |
ano, tady bohužel dvojnásobně platí, že komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí
Jitt: sem ráda, že to pobavilo (mne se kdysi tmavěhnědý přeliv vymyl do blond, nevím, co to bylo zač, ale ten by ty silikony vyžral taky ) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
schrankah 21-40

|
Zaslal: po leden 09, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuju, určitě dám na vaše rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 10, 2012 7:51 am Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Déscantes napsal: | A hlavně bude třeba se zbavit žehličky, To je pro odbarvené vlasy smrtelná rána, takhle ti nenarostou. Nevím kam až je chceš, ale je šílený úspěch vypěstovat pěkné odbarvené vlasy aspoň do půlky zad - to je mistrovské dílo, pokud to někdo zvládne. Ale jestli je budeš ještě pálit žehličkou, ty konce to nevydrží, prostě se ulámou... |
Teda tak to je obdivuhodné. Ale taky jí tam první narostly a teprve pak to odbarvila. Většině lidí co odbarvujou se ani do té půlky zad vlasy nedoplazí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
schrankah 21-40

|
Zaslal: út leden 10, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
tak já mám odbarvované vlasy do půlky lopatek a to je mám ostříhané...chci je ale mít zase bohatší a chci ještě aby trochu poporostly, tak snad to půjde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|