Nováček
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=fe5e6ec94e8113705bd9848736d59d43Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 9:01 pm    Předmět: Citovat

schrankah napsal:
Nikinka: Já jsem z Olomouce a do Brna mám kousek, takže pokud to tady neseženu a pojedu do Brna jak jsem měla stejně v plánu, tak to tam koupím. No a jinak e-shop. A Niki proč by jsi nekupovala Aloe..na tu bych se asi zrovna podívala kdybych nevěděla Very Happy

Hele prostě jednoduše proto, že mi tolik nesedla, ale to neznamená, že to pro tebe nebo někoho jinýho nebude nejlepší šampon na světě Wink každýmu prostě sedí něco jinýho . Jinak v tý zdravý výživě v hotelu slovan je hodná paní, která ti poradí, co je na suchý, mastný, atd atd... vlasy. Mívá tam i malý pytlíčky šamponů i sprcháčů Urtekram na vyzkoušení. Mě třeba ta aloe hydratovala vlasy asi až moc no, co já vím. Růže mi prostě sedla víc. Ta henna taky není špatná, ale myje se s tím bahnem trošku hůř, je potřeba větší množství šamponu. Ale třeba to má někdo zase jinak. Vyzkoušej a uvidíš. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:14 pm    Předmět: Citovat

schrankah: ja sem neřekla, že to nevíš. jen mi šlo o to spojení barvení a silikony. Silikony (jejich přemíra) vadí při barvení, nikoliv při odbarvování Wink To bys jich musela mít na těch vlasech vážně stoletej nános Wink Tm že odbarvuješ, tak se těch silikonů zbavíš (ono je to vyžere, neboj... Laughing )

[/url]
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:25 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
A hlavně bude třeba se zbavit žehličky, To je pro odbarvené vlasy smrtelná rána, takhle ti nenarostou. Nevím kam až je chceš, ale je šílený úspěch vypěstovat pěkné odbarvené vlasy aspoň do půlky zad - to je mistrovské dílo, pokud to někdo zvládne. Ale jestli je budeš ještě pálit žehličkou, ty konce to nevydrží, prostě se ulámou...

Moje maminka měla odbarvené vlasy na zadek (oni ji tam první narostly, pak zešedivěla, tak to odbarvila) a pamatuji si ji tak snad 12 let. Každý večer je poctivě točila na natáčky. Dnes je má do půl zad, a to jí je 45 let Wink

[/url]
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:37 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
(ono je to vyžere, neboj... Laughing )

Wensdy, ty jsi tak neskutecne pozitivni ... Laughing neni nad to, jit spat se sklebem (cti usmevem) od ucha k uchu Laughing

Pardon za OT, ale to mne slozilo ... Laughing Laughing Laughing
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:53 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
Déscantes napsal:
A hlavně bude třeba se zbavit žehličky, To je pro odbarvené vlasy smrtelná rána, takhle ti nenarostou. Nevím kam až je chceš, ale je šílený úspěch vypěstovat pěkné odbarvené vlasy aspoň do půlky zad - to je mistrovské dílo, pokud to někdo zvládne. Ale jestli je budeš ještě pálit žehličkou, ty konce to nevydrží, prostě se ulámou...

Moje maminka měla odbarvené vlasy na zadek (oni ji tam první narostly, pak zešedivěla, tak to odbarvila) a pamatuji si ji tak snad 12 let. Každý večer je poctivě točila na natáčky. Dnes je má do půl zad, a to jí je 45 let Wink

evidentně dobrý geny Laughing
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:58 pm    Předmět: Citovat

Nikinka napsal:
wensdy napsal:

evidentně dobrý geny Laughing

ano, tady bohužel dvojnásobně platí, že komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí Wink

Jitt: sem ráda, že to pobavilo (mne se kdysi tmavěhnědý přeliv vymyl do blond, nevím, co to bylo zač, ale ten by ty silikony vyžral taky Laughing )

[/url]
schrankah
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:05 pm    Předmět: Citovat

Holky děkuju, určitě dám na vaše rady Laughing
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 7:51 am    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
Déscantes napsal:

Teda Smile tak to je obdivuhodné. Ale taky jí tam první narostly a teprve pak to odbarvila. Většině lidí co odbarvujou se ani do té půlky zad vlasy nedoplazí.
schrankah
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 3:13 pm    Předmět: Citovat

tak já mám odbarvované vlasy do půlky lopatek a to je mám ostříhané...chci je ale mít zase bohatší a chci ještě aby trochu poporostly, tak snad to půjde Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: