|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Mad.Awe 0-7

|
Zaslal: po leden 16, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jak tak čtu vaše příspěvky, říkám si, že je docela hrůzné, čeho jsou někteří lidé schopni. Zajímalo by mě, jak by se líbilo jim, kdyby se k nim ostatní chovali stejně. Předpokládám, že asi moc ne.
Jinak já sama s fyzickými útoky na vlasy příliš zkušeností nemám... snad až na jednu výjimku, která se odehrála, když jsem byla asi ve čtvrté - páté třídě. Tenkrát jsem měla vlasy dlouhé po pás a některé mé krátkovlasé spolužačky to očividně popudilo. Když jsme o přestávce čekaly na chodbě, která byla přeplněná dětmi, stály kousek za mnou a náhodou jsem je uslyšela, jak si šeptají, že mi vlasy ustřihnou. Zareagovala jsem rychle, vrhla se dopředu, co nejdál to šlo a za okamžik jsem již za sebou uslyšela cvaknutí nůžek. Naštěstí v tomto případě vyšlo naprázdno. Poté jsem se na ně ohlédla, viděla, jak se tváří zklamaně a došlo mi, že jsem měla velké štěstí. Kdybych je neuslyšela, jen těžko říct, jak by to dopadlo. Od té doby se nikdo naštěstí už o nic podobného nepokusil a já jen doufám, že ani nepokusí, protože nevím, jak by vzhledem k mé povaze typu "na vlasy mi nesahej, nebo uvidíš!" skončil. Možná s nůžkami zapíchnutými v oku... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Nezapominat na "prvousta"
Ale je to humus, to bezpochyby  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
Co to jsou prvoústa? : ) Teď mě ale napadá, že teoreticky, kdyby někdo někomu chtěl násilím ostříhat vlasy a ten člověk se bránil a těma nůžkama toho, co ho chtěl ostříhat zranil, tak má problém on. Přitom fyzický útok na vlasy je podle mě stejně hnusný jako jakýkoli jiný  _________________ Owner of a lonely heart
www.goodreads.com/marketad
http://www.cbdb.cz/uzivatel-19999-marieke |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
prvoústa jsou první otvor co se utvořil u vícebuněčnýho organismu... postupně vývojem vznikla druhoústa, a v podstatě to je začátek trávicího traktu a původní prvoústa je jednoduše řiťka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Presne tak
A tam patri utocnikovy nuzky
(jsem zakerna, ja vim ) _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
ale jak jsem tak pročítala vlákno, jsem fakt ráda, že se mi nic z popisivanýho nestalo... ale začínám bejt v šalině paranoidní  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že mám vlasy hrozný tak mě nikdo zatím ostříhat nechtěl i když to asi není důvod k jásání  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
Mě nepřijde že je máš hrozný, akorát nejsou tak dlouhý No, ale včera jsem v šalině viděla slečnu, co je měla blond vlasy ve vysokým culíku až do půlky zadku a měla je hozený normálně dozadu... ale jak si za ná někdo sednu, tak si je nahrnula dozadu. Ani se nedivím, takovou krásu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 5:42 am Předmět: |
|
|
| zetonek napsal: | Vzhledem k tomu, že mám vlasy hrozný tak mě nikdo zatím ostříhat nechtěl i když to asi není důvod k jásání  |
Nestěžuj si pořád. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|