|
✿
|
Autor |
Zpráva |
JarkaR24 41-80
|
Zaslal: po leden 30, 2012 8:46 am Předmět: Obilné CARO |
|
|
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s obilným nápojem CARO, jestli jste zaznamenali nějaký blahodárný efekt na tělo (na vlasy - na jejich kvalitu, rust apod. ) ), a jestli se hodí použít jako maska na pleť/vlasy
Zrovna jsem si koupila CARo od Nestle, tak popíjím a jsem zvědavá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po leden 30, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
Tak nevím, co bych v Caru hledala za blahodárný efekt krom toho, že dobře chutná Na masku bych to asi nedávala, nemyslím, že by to něco udělalo. Třeba normální kávu lidi přidávají do henny, ale totok nevím. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: po leden 30, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
Tak Caro (a případně jiné obilné "kávy") je jediné kafe, co jsem kdy (pravidelně) pila, takže žádné změny jsem si na sobě nevšimla.
Jinak s tím použítím na vlasy nevím, co si od toho slibovat - jelikož to není nápoj z kávy, není tam kofein, kvůli kterému se případně dává na hlavu to pravý kafe (si myslím), takže tak... (pokud vím, tak složení je slad, žito, čekanka a možná ještě něco). _________________
Naposledy upravil Meadow dne po leden 30, 2012 10:12 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Caithlin ***moderátorka***
|
Zaslal: po leden 30, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Tak já Caro občas piju a chutná mi, ale žádném účinky na sobě nepozoruju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 30, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
Též nic nepozoruju, akorát když ho zaliju tak mi smrdí jako spálené brambory, takže brzo přesedlám na klasickou meltu _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 30, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Dá se Caro (nebo ajurvédské kafe a další podobné) připravovat i bez mléka? Chci ho vyzkoušet, ale mléko nemůžu a sojové se snažím trochu omezit.
Jinak jako pozitivní efekt mě napadá jedině že nedráždí žaludek jako klasická káva. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 30, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Lúthien napsal: | Dá se Caro (nebo ajurvédské kafe a další podobné) připravovat i bez mléka? Chci ho vyzkoušet, ale mléko nemůžu a sojové se snažím trochu omezit.
Jinak jako pozitivní efekt mě napadá jedině že nedráždí žaludek jako klasická káva. |
jelikož mléko také nemůžu, tak připravuju jen z vody, a dá se to. Ale z Cara, špaldového kafe a Melty volím jednoznačně Meltu. Ajurvédské kafe je taky fajn, ale asi z těchtzo všech nápojů se nejmíň blíží k chuti kávy. Nicméně ho mám ráda na prostřídání mezi klasickou kávou a čaji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Phantasmagoria 81-160
|
Zaslal: po leden 30, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
To já radši Caro než Meltu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ninka 81-160
|
Zaslal: po leden 30, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Aj mne chutí viac Caro než Melta... A pozitívny efekt som zaznamenala jedine taký, že predtým som pila dve šálky kávy denne a teraz je tá druhá nahradená Carom, tak snáď je to zdravšie... _________________ The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
Eleanor Roosevelt |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
JarkaR24 41-80
|
Zaslal: po leden 30, 2012 8:39 pm Předmět: obiloviny |
|
|
Díky všem za odpověď!Vycházím z tvrzení jednoho člověka, že při pití Cara měladotyčná žena pleť a vlasy jako princezna, husté a hydratované. A jelikož nemůžu dělat závěry z jednoho tvrzení, rozhodla jsem se zaloit téma a udělat malý survey.
Jinak take trochu vycházím z údajného faktu že obiloviny jsou plné magnézia a selenu, mělo by na tom něco být... uvidíme. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|