Fyzické útoky na naše vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 51, 52, 53  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 12:31 pm    Předmět: Citovat

Fíha, tak to tady rozdýchávám, to byl ale blbej fór!
Potkám se s kolegyní, ona s nožem v ruce (ho nesla do myčky) a povídá něco jako že ten cop po straně, co mám upletený z ofiny, tak že by se dobře fikal. Shocked Sice se u toho smála, jako že legrace, ale začala mi u toho šermovat s tím nožem kolem těch vlasů. Tak jí tu ruku chytím a říkám, ať ji to ani nenapadne, že to nejni žádná sranda, že by u mě skončila. A ona na to, že ať, že by to za tu srandu prý stálo. Shocked Evil or Very Mad Pak už jsem ji jen "zavraždila" pohledem a opustila prostor. Takový blbý fóry v civilizovaný společnosti! Rolling Eyes

Naposledy upravil Meadow dne pá únor 10, 2012 12:36 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 12:33 pm    Předmět: Citovat

Meadow, ty tam máš teda ale kolektiv. Rolling Eyes Twisted Evil
Proč jim ty tvoje vlasy tak leží v žaludku? Nějak to nechápu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 12:38 pm    Předmět: Citovat

No, tohle už mi taky jednou někdo udělal. NAštěstí mu v tom zbytek kolektivu zabránil. Není to příjemné, ani trošku. A taky mu to přišlo jako sranda.
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 12:43 pm    Předmět: Citovat

Já ti nevim, ona je jinak celkem fajn. Vůbec mi to nějak nedocvakává, todle chování. Asi to fakt v tu chvíli považovala za dobrej vtip, protože se o vlasech sem tam spolu bavíme, ona sama si nechává narůst dlouhý vlasy (no dobře, delší - jen tak po lopatky), uvažovala o zahuštění prodlužováním, že má pocit, že je má málo hustý... Prostě sice nepostižená syndromem DV, ale jinak přesto ohledně vlasů celkem spřízněná duše. O to mě to šoklo víc.

Edit: jo, a IMHO závist to fakt nejni, protože po delších než na lopatky netouží a ohledně hustoty/hrubosti vlasů je na tom daleko líp.
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 1:35 pm    Předmět: Citovat

Meadow někteří lidi prostě mají takový divný smysl pro humor, no Rolling Eyes
Jestli ty bez copu, tak ona s nožem mezi očima, to je taky "vtipné", ne? Asi bych jí to řekla, donutila se zasmát a nechala to být.

Jednou jsem jela v tramvaji, měla jsem ještě ty dlouhé černé vlasy po boky a najednou cítím, jak mě něco štípne sem tam u hlavy. Si říkám, že se mi to jen zdá, ale za chvíli zas a znova. Tak se otočím a za mnou bývalý spolužák s nějakou blonďatou trubkou ( omlouvám se za výraz, ale nelze jinak) a ona mi normálně po jednom trhá vlasy Shocked
Já na ni zírám, jestli to myslí vážně, ptám se "co děláš, jsi normální" a ona stojí, čumí na mě a hihňá se.
Mám ráda lidi, ale některé bych eliminovala Evil or Very Mad
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 2:06 pm    Předmět: Citovat

No, tak takové kolegyni bych naznačila, že by se to dalo považovat za ohrožování nožem a jestli si chce popovídat s policíí. Toho se totiž dost lidí bojí víc než nějaké hrubé reakce.
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 2:15 pm    Předmět: Citovat

Meadow - no, on ten kámoš je jinak taky docela fajn. Ale víckrát už to neudělal. Jsem mu důrazně vysvětlila, že takhle teda ee a jestli to udělá, tak se bude divit Twisted Evil
enkelinkiskanka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 5:17 pm    Předmět: Citovat

Nedávno přišla kamarádka z práce, že její kolegyni vyholil ve spánku její manžel (!!!) nad čelem centimetr vlasů. Přišel opilej z hospody, a že prej vtip...
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 5:19 pm    Předmět: Citovat

No, myslim, ze pokud bych mu rovnou nevrazila zleva zprava, tak kát by se musel ale hodně dlouho... Twisted Evil
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 5:20 pm    Předmět: Citovat

enkelinkiskanka napsal:
Nedávno přišla kamarádka z práce, že její kolegyni vyholil ve spánku její manžel (!!!) nad čelem centimetr vlasů. Přišel opilej z hospody, a že prej vtip...

No tak to je vážně hnus!!! ...velebnosti, jdu blejt Rolling Eyes
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 51, 52, 53  Další

Přejdi na: