|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 18, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
Taky bych si ráda pořídila nějaký olejík na pleť, jenže nemůžu mám mastnou pleť, takže bych své pleti spíš uškodila než pomohla... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 19, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
Oleje mohou mastné pleti naopak pomoci a zmírnit maštění, znám slečnu, která používala malé přiměřené množství pleťového oleje na mazání a maštění jí to upravilo.
Není pravido, že olej nesmí na mastnou pleť, vůbec ne.
Důležité spíš podle mě bude vybrat správný typ oleje a taky, aby byl kvalitní Za studena lisovaný a nejlíp od zavedené značky přírodní kosmetiky, např od weledy, lavery, logony nebo i od toho alverde.
Třeba v DM prodávají vzorečky weledích olejíků - jsou dobré ty dětské, ty jsou ultrajemné a nijak neuškodí. Vzorek tohoto olejíku stojí 40 korun - za vyzkoušení to stojí
A hlavně suroviny jsou z biodynamického zemědělství, takže opravdu kůži dáváte to nejlepší, co můžete. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st září 19, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
Kdykoliv zajdu do DM pro Alverde, krčí se v regále 2-3 šampony a jinak nic . Buď málo objednávají, nebo je o tuto kosmetiku velký zájem - k mé smůle! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st září 19, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | Taky bych si ráda pořídila nějaký olejík na pleť, jenže nemůžu mám mastnou pleť, takže bych své pleti spíš uškodila než pomohla... |
Já používám v létě regenerační oleje od Hadka- ony totiž tu pleť spíš vysuší, takže klidně si nějaký olej pořiď ( od Salusu jsou prý také fajn, já s nimi ale nemám žádnou zkušenost). Navíc ty oleje vydrží docela dlouho (na rozdíl od krému), stačí jen pár kapek na zvlhčenou pleť. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Leila 81-160
|
Zaslal: st září 19, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Mám podobnou zkušenost, také jsem chtěla vyzkoušet nějaké výrobky, ale spoustu jich nemají Mezi nimi samozřejmě zrovna ten, který chci (kondicionér s růží a proteiny). Koupila jsem si ale balzám na rty, ten je fajn, a potom sprchový gel, ten ale ještě nemám vyzkoušený. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 19, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
no jo, taky se mi zdá, že tam těch šamponů moc nemají, pokud mají víc druhů, tak většinou od každého po jednom.
Docela ráda bych věděla, kolik je jich celkem, já teda znám 3 šampony a 2 kondicionéry, je jich víc? (znám z šamponů jeden růžový-asi růže a proteiny nebo jak a dva nějaké zelené-jeden je henna a oliva a druhý myslím bříza nebo co a kondicionéry žlutý-citron a cosi a růžový-ruže a proteiny?) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: st září 19, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že jich víc není... Je škoda, že mají některé výrobky jen v tak málo variantách... I sprcháčů by mohli mít víc ( já vím o třech a sehnat se mi většinou podaří jenom jeden... ) Taky mám ráda deodorant a ten mají jenom v jednom provedení... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 19, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
Taky mám balzám na rty Alverde a je moc dobrý,už budu kupovat jen ten. Ty chemické blafy za pár korun už nechci ani vidět. Sice to prospívá peněžence ale tělu vůbec.Tak teď dopatlávám chemické krémy na tělo a ruce a pak už začnu používat jen biokosmetiku. Nevíte někdo zda Alverde má nějaké krémy na ruce a tělo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
Na ruce má určitě mám dojem že měsíčkový?nevím.A na tělo sem asi neviděla ale když se budeš mýt těma sprchovýma krémama tak prý krém ani nepotřebuješ.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 20, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si koupila od Alverde pleťové mléko a vodu - doufám, že nedopadnu stejně jako s Baleou, kterou musím vyhodit, štípe mě po ní obličej a pálí oči. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|