|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 07, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
poppy: nevydusila. To , že vši nesnáší chemii je mýtus. Já je našla v hlavě 2 dny po trvalé a 4 dny po barvení. Nevadí jim ani odbarvování. (zkušenosti z lekarny a co nám tam říkaj lidé, moje a okolí). Většina odvšivovačů je naopak na přírodní bázi- olej. Zadusí dospělé jedince a vlasy po něm kloužou, takže se snáze vyčesají hnidy. Co vím, tak zatím nejúčinější. Nicméně vši jsou dost rezstentní a zdokonalují se.... Ale to už jsme OT _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Kvetinka06 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: st březen 07, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
vždy keď bola v škole epidémia, tak mi maminka písala na neaký čas ospravedlnenku a rýchlo kupovala preventívny balzam proti všiam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 07, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
| poppy napsal: | | Lanevra napsal: | | Sestra byla asi z roku raz dva kdy se ještě musela hlava vyholit dohola a omýt octem, aby se člověk zbavil vší, nebo já nevím. |
ale treba uznať, že je to celkom rýchly spôsob ako sa zbaviť vší ja som mala vši asi v 22, netuším, kde som ich chytila. Vtedy boli tuším dosť rozšírené po školách v Bratislave, ale ako to preliezlo na mňa... netuším. No čo si budeme hovoriť vlasy po pás som strihať odmietla, tak som denne umývala, vyčesávala, používala asi tri rôzne odvšivovacie prostriedky, k tomu laky na vlasy a tužidlo (vši neznášajú chémiu) ... po dvoch - troch týždňoch som mala pokoj
Dnes uvažujem, či by ich nevydusila henna  |
ani 12h henny přes noc na hlavě je nezlikvidovalo - osobní zkušenost mě i mamky... ani pikramát jim nevadil  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
eMia >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
| Nikinka napsal: |
ani 12h henny přes noc na hlavě je nezlikvidovalo - osobní zkušenost mě i mamky... ani pikramát jim nevadil  |
henna prostě prospívá úplně ve všech směrech  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chabriela 41-80

|
Zaslal: út březen 13, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem šla pěšky domů, sluchátka na uších a měla jsem culík. Za mnou šel spolužák a jeho nenapadlo nic lepšího než mi za ten culík zatahat. Nicméně jsem se alespoň o sobě dozvěděla, že mám opravdu dobré reflexy, protože jsem se otočila a milý spolužák dostal automaticky facku. Pak jsem se mu omlouvala, ale myslím si, že ten už mě za vlasy jen tak nechytne . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Trpajzlig 321-600

|
Zaslal: st březen 14, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
| Nikinka napsal: | | poppy napsal: | | Lanevra napsal: | | Sestra byla asi z roku raz dva kdy se ještě musela hlava vyholit dohola a omýt octem, aby se člověk zbavil vší, nebo já nevím. |
ale treba uznať, že je to celkom rýchly spôsob ako sa zbaviť vší ja som mala vši asi v 22, netuším, kde som ich chytila. Vtedy boli tuším dosť rozšírené po školách v Bratislave, ale ako to preliezlo na mňa... netuším. No čo si budeme hovoriť vlasy po pás som strihať odmietla, tak som denne umývala, vyčesávala, používala asi tri rôzne odvšivovacie prostriedky, k tomu laky na vlasy a tužidlo (vši neznášajú chémiu) ... po dvoch - troch týždňoch som mala pokoj
Dnes uvažujem, či by ich nevydusila henna  |
ani 12h henny přes noc na hlavě je nezlikvidovalo - osobní zkušenost mě i mamky... ani pikramát jim nevadil  |
Nejlepší je orthosan... _________________ www.zlatevrchy.snadno.eu
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majduschka 321-600

|
Zaslal: st březen 14, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Majduschka napsal: | jinak ještě, když jsem byla mladší a vlasy i kratší, ale přeci jen už byly na ramena, tak teta se tenkrát starala o reterdovaný děti a tenrát když jsme se potkaly v Pejru, tak měla jednu chovanku s sebou, já měla ten den vlasy v culíku a to se té holčině nelíbilo a tak mě řádně vykrákala a půlku vlasů vytrhala a tak jsem po rozpuštění vypadala jak vypelicháná slepice(naštěstí rozpuštěné vlasy ji už nepopouzely ) |
patří to i sem...jinak prvně jsem to hodila do vlasovejch nehod
nohem horší bylo když mi brašule omotal hlavu izolepou, by mě zajímalo kde to vzal tenkrát takovej nápad...depilace největší, ale cp teď už se tomu smějem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sstrange 321-600

|
Zaslal: st březen 14, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Majduschka napsal: | nohem horší bylo když mi brašule omotal hlavu izolepou, by mě zajímalo kde to vzal tenkrát takovej nápad...depilace největší, ale cp teď už se tomu smějem  |
ježíš jááu to súcitim s tebou normálne môj brat by po tomto neprežil ráno asi:D to si bola ešte milá sestra že si mu odpustila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sstrange 321-600

|
Zaslal: st březen 14, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Chabriela napsal: | Včera jsem šla pěšky domů, sluchátka na uších a měla jsem culík. Za mnou šel spolužák a jeho nenapadlo nic lepšího než mi za ten culík zatahat. Nicméně jsem se alespoň o sobě dozvěděla, že mám opravdu dobré reflexy, protože jsem se otočila a milý spolužák dostal automaticky facku. Pak jsem se mu omlouvala, ale myslím si, že ten už mě za vlasy jen tak nechytne . |
 toto sa stáva strašne často, ľuďom asi v prvej chvíli fakt nedokáže nič lepšie napadnúť keď pred sebou vidia cop ako ho potiahnúť a reflexy potom musíš mať fakt dobré, aspoň si si uňho vydobila vlasový rešpekt !  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majduschka 321-600

|
Zaslal: st březen 14, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Sstrange napsal: |
ježíš jááu to súcitim s tebou normálne môj brat by po tomto neprežil ráno asi:D to si bola ešte milá sestra že si mu odpustila  |
tenkrát jsem ho (málem) zabla nejen já, ale i mamča, která mi to z těch vlasů vyndavala on se vůbec dřív choval jako nejhorší brášule na světě(to přeháním, ale téměř-kokosovky do nosu, po kterejch mi tekla červená, byly normálka teď je to ten nejlepší brácha na světě) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|