Fyzické útoky na naše vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 51, 52, 53  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=fdbb06c9b9a24b51c06815a6623c3a0cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 7:45 pm    Předmět: Citovat

poppy: nevydusila. To , že vši nesnáší chemii je mýtus. Já je našla v hlavě 2 dny po trvalé a 4 dny po barvení. Nevadí jim ani odbarvování. (zkušenosti z lekarny a co nám tam říkaj lidé, moje a okolí). Většina odvšivovačů je naopak na přírodní bázi- olej. Zadusí dospělé jedince a vlasy po něm kloužou, takže se snáze vyčesají hnidy. Co vím, tak zatím nejúčinější. Nicméně vši jsou dost rezstentní a zdokonalují se.... Ale to už jsme OT

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kvetinka06
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 9:50 pm    Předmět: Citovat

vždy keď bola v škole epidémia, tak mi maminka písala na neaký čas ospravedlnenku a rýchlo kupovala preventívny balzam proti všiam Very Happy
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 11:33 pm    Předmět: Citovat

poppy napsal:
Lanevra napsal:
Sestra byla asi z roku raz dva kdy se ještě musela hlava vyholit dohola a omýt octem, aby se člověk zbavil vší, nebo já nevím.

ale treba uznať, že je to celkom rýchly spôsob ako sa zbaviť vší Very Happy ja som mala vši asi v 22, netuším, kde som ich chytila. Vtedy boli tuším dosť rozšírené po školách v Bratislave, ale ako to preliezlo na mňa... netuším. No čo si budeme hovoriť Smile vlasy po pás som strihať odmietla, tak som denne umývala, vyčesávala, používala asi tri rôzne odvšivovacie prostriedky, k tomu laky na vlasy a tužidlo (vši neznášajú chémiu) ... po dvoch - troch týždňoch som mala pokoj
Dnes uvažujem, či by ich nevydusila henna Smile

ani 12h henny přes noc na hlavě je nezlikvidovalo - osobní zkušenost mě i mamky... ani pikramát jim nevadil Cool
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 8:13 am    Předmět: Citovat

Nikinka napsal:

ani 12h henny přes noc na hlavě je nezlikvidovalo - osobní zkušenost mě i mamky... ani pikramát jim nevadil Cool

henna prostě prospívá úplně ve všech směrech Laughing
Chabriela
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:39 pm    Předmět: Citovat

Včera jsem šla pěšky domů, sluchátka na uších a měla jsem culík. Za mnou šel spolužák a jeho nenapadlo nic lepšího než mi za ten culík zatahat. Nicméně jsem se alespoň o sobě dozvěděla, že mám opravdu dobré reflexy, protože jsem se otočila a milý spolužák dostal automaticky facku. Pak jsem se mu omlouvala, ale myslím si, že ten už mě za vlasy jen tak nechytne Very Happy.
Trpajzlig
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:43 am    Předmět: Citovat

Nikinka napsal:
poppy napsal:
Lanevra napsal:
Sestra byla asi z roku raz dva kdy se ještě musela hlava vyholit dohola a omýt octem, aby se člověk zbavil vší, nebo já nevím.

ale treba uznať, že je to celkom rýchly spôsob ako sa zbaviť vší Very Happy ja som mala vši asi v 22, netuším, kde som ich chytila. Vtedy boli tuším dosť rozšírené po školách v Bratislave, ale ako to preliezlo na mňa... netuším. No čo si budeme hovoriť Smile vlasy po pás som strihať odmietla, tak som denne umývala, vyčesávala, používala asi tri rôzne odvšivovacie prostriedky, k tomu laky na vlasy a tužidlo (vši neznášajú chémiu) ... po dvoch - troch týždňoch som mala pokoj
Dnes uvažujem, či by ich nevydusila henna Smile

Nejlepší je orthosan...
Majduschka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 6:05 pm    Předmět: Citovat

Majduschka napsal:
jinak ještě, když jsem byla mladší a vlasy i kratší, ale přeci jen už byly na ramena, tak teta se tenkrát starala o reterdovaný děti a tenrát když jsme se potkaly v Pejru, tak měla jednu chovanku s sebou, já měla ten den vlasy v culíku a to se té holčině nelíbilo a tak mě řádně vykrákala a půlku vlasů vytrhala Sad a tak jsem po rozpuštění vypadala jak vypelicháná slepice(naštěstí rozpuštěné vlasy ji už nepopouzely Smile )

patří to i sem...jinak prvně jsem to hodila do vlasovejch nehod Smile

nohem horší bylo když mi brašule omotal hlavu izolepou, by mě zajímalo kde to vzal tenkrát takovej nápad...depilace největší, ale cp teď už se tomu smějem Very Happy
Sstrange
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 7:09 pm    Předmět: Citovat

Majduschka napsal:
nohem horší bylo když mi brašule omotal hlavu izolepou, by mě zajímalo kde to vzal tenkrát takovej nápad...depilace největší, ale cp teď už se tomu smějem Very Happy

Shocked ježíš jááu to súcitim s tebou normálne Very Happy môj brat by po tomto neprežil ráno asi:D to si bola ešte milá sestra že si mu odpustila Laughing
Sstrange
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 7:13 pm    Předmět: Citovat

Chabriela napsal:
Včera jsem šla pěšky domů, sluchátka na uších a měla jsem culík. Za mnou šel spolužák a jeho nenapadlo nic lepšího než mi za ten culík zatahat. Nicméně jsem se alespoň o sobě dozvěděla, že mám opravdu dobré reflexy, protože jsem se otočila a milý spolužák dostal automaticky facku. Pak jsem se mu omlouvala, ale myslím si, že ten už mě za vlasy jen tak nechytne Very Happy.

Very HappyVery Happy toto sa stáva strašne často, ľuďom asi v prvej chvíli fakt nedokáže nič lepšie napadnúť keď pred sebou vidia cop ako ho potiahnúť Very Happy a reflexy potom musíš mať fakt dobré, aspoň si si uňho vydobila vlasový rešpekt ! Laughing Smile
Majduschka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 7:20 pm    Předmět: Citovat

Sstrange napsal:

Shocked ježíš jááu to súcitim s tebou normálne Very Happy môj brat by po tomto neprežil ráno asi:D to si bola ešte milá sestra že si mu odpustila Laughing

tenkrát jsem ho (málem) zabla nejen já, ale i mamča, která mi to z těch vlasů vyndavala Very Happy on se vůbec dřív choval jako nejhorší brášule na světě(to přeháním, ale téměř-kokosovky do nosu, po kterejch mi tekla červená, byly normálka Very Happy teď je to ten nejlepší brácha na světě)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 51, 52, 53  Další

Přejdi na: