|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Š.árka 21-40

|
Zaslal: st březen 14, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Tak fajn,čtu ty starší příspěvky a docela dost mě to děsí.Když si cogáni něco takovýho dovolej,tak jak si pak můžou stěžovat,že MY jsme rasisti?
Už jako malá jsem byla vznětlivá povaha a kdo mi šáhne na vlasy bez mýho svolení,hohó,ten bude jíst trubičkou !!!!!
Díky Bohu, před čtyřmi lety jsem učinila nejlepší rozhodnutí svého života a to,že půjdu z páté třídy na gymnázium. Teď končím mladší gympl a pokračuju dál,páč jsem nikdy svý exspolužáky nemusela,jednak proto,že mi nadávali do šprtů (tak promintě,že jsem chytrá a nechci pást krávy ale naopak něco dokázat!),tahali mě za vlasy (tehdy blonďaté-to byly časy-ne,fakt,bylo to stašný),a já nevím,co ještě všechno.
"Nový" kolektiv je celkem v pohodě,až na to,že mi v primě (11 let) jeden de*bil,tedy chci říct velice inteligentní jedinec ustřihl asi 5 cm o šířce zhruba 150 vlasů.Myslela jsem,že budu vraždit a kousat .
Jinak si na nic nemůžu stěžovat.Vlastně jo.Holky,potřebuju pomoct! Moje učitelka na výtvarku - milá ženská,mám ji ráda- mě pořád sahá na vlasy.Nosím je různě zapletené,protože máme ve škole přetopeno a moje hustý páčo moc hřeje.A paní učitelku Hurtovou ovšem nenapadne nic jiného,než že si do mýho pačesu utře ruce zašpiněný od prašnejch kříd Ne fakt,mám ji ráda,nechci ji nějak ranit,ale když mi začne ošmatlávat hároše,tak vidim rudě! Co mám dělat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: st březen 14, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
Moje odpoved asi vyzni nepatricne, ale napada mne jedine: vzhledem k tomu, ze se jedna o vytvarku, normalne bych bez okolku nosila satek ... at uz "pirata" nebo takove ty ruzne satkocepice nebo podobne veci
Pripadne zduvodneni: Olej je na vlasy dobrej, ale nejsem si jista, jestli olejove barvy jsou stejne hodnotne  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Š.árka 21-40

|
Zaslal: st březen 14, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Jitt napsal: | Moje odpoved asi vyzni nepatricne, ale napada mne jedine: vzhledem k tomu, ze se jedna o vytvarku, normalne bych bez okolku nosila satek ... at uz "pirata" nebo takove ty ruzne satkocepice nebo podobne veci
Pripadne zduvodneni: Olej je na vlasy dobrej, ale nejsem si jista, jestli olejove barvy jsou stejne hodnotne  |
Když já v tom vypadám jako dement.A nejsou to oleje,nóbrž mazavky,ale děkuju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: st březen 14, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Lepsi vypadat chvilku jak "dement" nez porad v duchu "nadavat" Mmch, taky pomaha brat svuj momentalni vzhled z nejake pozitivni stranky: aneb jak z toho, ze vypadam jako "dement" udelat prednost ... tvarit se, ze to takto presne bylo zamysleno a ze vysledny efekt nevznikl nahodne nybrz zamerne  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Š.árka 21-40

|
Zaslal: st březen 14, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Jitt napsal: | Lepsi vypadat chvilku jak "dement" nez porad v duchu "nadavat" Mmch, taky pomaha brat svuj momentalni vzhled z nejake pozitivni stranky: aneb jak z toho, ze vypadam jako "dement" udelat prednost ... tvarit se, ze to takto presne bylo zamysleno a ze vysledny efekt nevznikl nahodne nybrz zamerne  |
Ne,když se ti tvoje kamarádky prakticky vysmějou do obličeje,co to zase na tý hlavě máš |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: st březen 14, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
Pokud se ti vysmeji, pak to nejsou kamaradky. Co nosis na sve hlave (at uz klobouk/cepici nebo uces) jim muze byt vcera (ne-li rovnou predevcirem), a pokud si nutne potrebuji zvysovat sve ego timto zpusobem ... o necem to svedci.
Jinymi slovy: kdybych se mela ohlizet na to, co si me okoli mysli o mem umyslu nechat si narust vlasy po zadek a dale mem napadu barvit si je na cerveno hennou, tak bych doted byla na jezka a mela svoji "super" popelavou hnedou.
Ne vzdycky je nazor okoli ten spravny ... dulezite je, jak to clovek citi uvnitr (a jake pro to ma vnitrni duvody: v tomhle pripade to vidim tak ze "nechci mit vlasy od kridy => vezmu si do vytvarky na tu jednu hodinu satek" a ostatni at se stavi treba na hlavu.)
Ale chapu, ze muj pohled je v mnoha ohledech "radikalni". _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
vlasenka 81-160

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 1:23 am Předmět: |
|
|
| Š.árka napsal: | | Jitt napsal: | Lepsi vypadat chvilku jak "dement" nez porad v duchu "nadavat" Mmch, taky pomaha brat svuj momentalni vzhled z nejake pozitivni stranky: aneb jak z toho, ze vypadam jako "dement" udelat prednost ... tvarit se, ze to takto presne bylo zamysleno a ze vysledny efekt nevznikl nahodne nybrz zamerne  |
Ne,když se ti tvoje kamarádky prakticky vysmějou do obličeje,co to zase na tý hlavě máš |
docela tě chápu, ale celkem souhlasím s radama od Jitt. Já bych raději ze sebe schválně udělala tak trochu kašpara, s tím, že mi ostatní jaksi můžou vlízt na hrb. Asi bych se rozhodla podle toho, co je pro mě důležitější, bud prosadit si svou, tedy nemít zašpiněné vlasy ale zároveň neurazit učitelku, nebo být pokaždý naštvaná a snášet to dál. Navíc, když máš rejpavý kamarádky, tak tě chápu, že ve škole je tohle težký, sama jsem si tím prošla, ale koukala bych hlavně na sebe a vyzkoušela to s tím šátkem, ostatně moc možností nemáš. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
KarolinaLeStrange 8-20

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Kašli na kamarádky, přece za to nemůžeš, že učitelka tě používá jako ručník Zkus jim to vysvětlit Nebo nějak šetrně vysvětlit učitelce 
Naposledy upravil KarolinaLeStrange dne pá březen 23, 2012 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
KarolinaLeStrange 8-20

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 10:56 pm Předmět: Zachytávání |
|
|
Naštěstí se mi nikdy nestalo, že by někdo vlasy zapálil. Vždycky když to nějaké individuum se zapalovačem v ruce napadne, hodím na něj tak vražedný pohled a navíc se rychle vypařím, že nemá šanci. Jelikož mám dlouhé vlasy odjakživa tak jsem se tak nějak naučila vyhýbat se katastrofám. Zvýkačka mi skončila ve vlasech snad jen dvakrát a to jsem to tak obrala od vlasů, že než přišla máma s nůžkama neměla jsem tam skoro žádné a tak zařvalo naprosté minimum vlasů . Kartáč se mi naštěstí do vlasů na déle než pět minut nikdy nezamotal Akorát v dětství jsem měla maličko problémy s česáním. Ještě jsem neměla ten správný grif na vlastní vlasy a prostě se čas od času stalo, že jsem si je nerozčesala a měla jsem přímo u hlavy obrovskou zacuchanou kouli. Samozřejmě jsem neměla tucha jak jí rozčesat Nejhorší to bylo když jsem někdy v devíti letech takhle strávila asi týden na táboře a až doma mi to mamka rozčesala Tedka už se mi příliš nehod neděje, dávám si pozor. I když vlasy se mi přivírají ledaskde Nebo zachytávají Ještě někomu dělá takový prolém klika u dveří? Nemálo kdy se mi stane při procházení kolem nějaké kliky, že se do ní prostě v půlce vlasů chytím A ještě lepší když za mnou jdou lidi a musí počkat až vlasy z kliky sundám A to, že mi někdo přidrží vlasy ani o tom neví protože obě ruce i cokoliv jiného má ode mě půl metru a víc... Chycení vlasů pod ruce mé sousedky v lavici už ani necítím... Při pročítání příspěvků jsem si vzpomněla na paní učitelku na základce, češtinářku, která také o hodině asi neměla lepší práci než jít se hrabat v mých vlasech. A, že to byla ženská zlomyslná, vždycky se snažila udělat tam co největší uzle! A braňte se učitelce! A jednou se jí to povedlo a celou hodinu jsem za její radosti a smíchu třídy rozčesávala po kousíčkách ty cucky co nadělala během pár minut. Nejvtipnější jsou pokusy lidí mě rozčesat. Všichni vezmou ten kartáč a zabodnou ho úplně nahoru a jedou dolů. Většinou u toho ztratím tak půlku vlasů a prožiju pekelnou masáž hlavy. Letos v létě mě takhle česalo asi 6 lidí. Všichni kolem mě každý úplně jiný hřeben, ani jeden neuměl česat a plus k tomu mi jedna malá holčička co neměla hřeben dělala místo toho malinký uzlíky Zkrátka s těmi vlasy bude ještě "zábava" a to jak díky mé totální nešikovnosti tak díky geniálním nápadům okolí jak si s nimi hrát!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majduschka 321-600

|
Zaslal: po březen 26, 2012 1:27 pm Předmět: Re: Zachytávání |
|
|
| KarolinaLeStrange napsal: | Akorát v dětství jsem měla maličko problémy s česáním. Ještě jsem neměla ten správný grif na vlastní vlasy a prostě se čas od času stalo, že jsem si je nerozčesala a měla jsem přímo u hlavy obrovskou zacuchanou kouli. Samozřejmě jsem neměla tucha jak jí rozčesat Nejhorší to bylo když jsem někdy v devíti letech takhle strávila asi týden na táboře a až doma mi to mamka rozčesala |
tak to naštěstí mě nikdy na táboře s takovou koulí na palici nenechaly, a to jsem je nemívala, zas až tak dlouhý(mikádo až po lopatky), ale že se se mnou dycky holky vedoucí navztekaly a kartáč pak obalenej vlasama  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|