|
✿
|
jakou mate kvalitu vlasu po henne? |
vlasy jsou silnejsi a vyrazne hustejsi |
|
23% |
[ 10 ] |
vlasy jsou silnejsi a hustejsi ale ne o moc |
|
59% |
[ 25 ] |
henna vlasum na kvalite nepridala |
|
16% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 42 |
|
Autor |
Zpráva |
jklumpik 81-160
|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:19 pm Předmět: Začátečník a Henna.Poradte prosím |
|
|
Ahojky jsem u henny zacatecnik,chtela bych vas poprosit o radu: mam koupenou orechove plavou hennu z DM (mam spis tmave vlasy s 15cm odrusty svetle medove barvy) Jak dlouho bych hennu mela mit na hlave,abych vlasky posilila a staci na vlasy do pasu 1baleni? Opravdu tím vlasum neublizim,je to prece jenom barva
Po minule chemicke barve(tak rok dva zpatky)mam konecky rostrepene,
ale jinak jsou celkem leskle.
Nekde jsem taky cetla ze henna vlasy vysusuje??
Predem dekuju za odpoved |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jklumpik 81-160
|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
jo a jeste jsem se docetla tady to:Protože henna vlas obalí, vypadají po aplikaci lesklejší. Ale existují i omezení: vlivem časté aplikace může dojít k oranžové barvě vlasů nebo zplihlému vzhledu. Pokud si chcete obarvit vlasy, na kterých je henna, obyčejně se barva neuchytí. Hennou můžete docílit jen tmavšího odstínu, vlasy nezesvětlí. V případě, že se vlasy obarví na křiklavě oranžovou, můžete použít skořápky vlaských ořechů, indigo nebo alkanet, aby barva
Nemato potom stejne ucinky jako silikony opsazene v samponu??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 21, 2007 8:00 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že henna obalí vlas tak, že je ten obal propustný, ale silikon vlas zadusí úplně.
Tak nějak by to mohlo být |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
Já akorát nechápu jak je možné, že když henna obalí vlas propustným obalem, nechytne na něj tak 10 dní po aplikaci henny žádná chemická barva ani trvalá, naopak silikon obalí vlas nepropustně, přesto propustí chemickou barvu - to je záhada... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jklumpik 81-160
|
Zaslal: so září 22, 2007 9:23 am Předmět: |
|
|
Jakmile pujdu ke kadernici tak se ji zkusim zeptat
hennu uz mam na hlavicce a krasne voni,jak byliny caj (babicka prohlasila,ze to vypada jak kravske lejno ) tak se necham prekvapit jake budou vlasky po umyti
Snad to nebude mit stencujici ucinky jak silikony
jake mate vy zkusenosti s hennou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so září 22, 2007 11:10 am Předmět: |
|
|
Já bych řekla, že ten obal z henny má prostě chránící účinky proto se na ně chemie nechytne...ale nevím.. A s těma silikonama...he...no...asi to bude fungovat jinak
S hennou mám skvělé zkušennosti.. dneska se také chystám hennovat Také jsem začala s ořechově plavou z DM, pak jsem ale zatoužila po odstínu tak jsem přešla k hnědé z DM no a když už mě omrzelo i to koupila jsem si kaštanovou hennecolor a jsem spokojená, ale ráda bych ji zkusila v kombinaci s černou nebo že bych si příště koupila nazrzlejší odstín?Tot ve hvězdách |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so září 22, 2007 2:49 pm Předmět: |
|
|
no rozhodne po henne vlasy neplihnou a prave castym pouzivanim by se mely vlasy postatne zlepsit ze sili a rychleji rust a ja tomu verim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so září 22, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | no rozhodne po henne vlasy neplihnou a prave castym pouzivanim by se mely vlasy postatne zlepsit ze sili a rychleji rust a ja tomu verim. |
Souhlasím, souhlasím, souhlasím! Na mě to tedy funguje stoprocentně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jklumpik 81-160
|
Zaslal: so září 22, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Já taky doufám,ze po henne budu mit vlasky lepsiiiiii
Uz to zvedavosti nemuzu vydrzet,nejradeji bych to umyla a jukla na vysledek Tech 6 hodin to je nekonecma doba |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 25, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
Děvčata, obracím se s dotazem na ty z vás, které máte s hennou zkušenosti: chystám se poprvé barvit, a mám pár nejasností:
1) kolik henny asi tak spotřebuji? mám od urtekramu kaštanovou a vlásky po ramena
2) až ji budu smývat, mám - předpokládám - použít šampon?
3) v tom dlooouhém vlákně o henně tady na fóru jsem tuhle četla, že aby se neobarvilo čelo, je dobré namazat si ho mastnějším krémem před aplikací henny - jak to je? může se mi opravdu stát, že budu mít na čele hnědý pruh?
Děkuju moc za rady, vím že v tom dlouhém vlákně bych odpovědi našla, ale nemám teď bohužel tolik času... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|