|
✿
|
Líbí se vám neobvyklé barvy na dlouhých vlasech? |
Ne. Líbí se mi přirozenost a to tohle není ani omylem. |
|
9% |
[ 11 ] |
Někdy, musí to být hezky provedeno a vlasy musí aspoň trochu vypadat zdravě. |
|
43% |
[ 51 ] |
Většinou, pokud to ladí k celkovému stylu daného člověka. |
|
37% |
[ 44 ] |
Ano, skoro vždycky. |
|
9% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 117 |
|
Autor |
Zpráva |
Majduschka 321-600
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
BlackMetla napsal: | Tieto farby sa rýchlo vymývajú, takže odrastanie nehrozí Mne sa páčia všetky tieto extravagantné veci..len akosi treba nabrať odvahu. Nie na tú farbu ale na odfarbenie celých vlasov do pása |
by mi odrůstal ten peroxid na kterým by to bylo(vlastní barva hnědá v létě spíš světlá až malinko do blond-jen na vršku teeda- od sluníčka, ale stejně by to trvalo a o kdybch na to pak hodila něco hnědýho, bylo by to vidět) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
ja týmto farbám až tak nefandím, ale Kate Winslet vo filme Večný svit nepoškvrnenej mysle to vymákla. na nej sa mi to strašne páčilo
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Majduschka 321-600
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
takováhle strakatá palice taky nejni k zahození |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Majduschka 321-600
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
morana napsal: | ja týmto farbám až tak nefandím, ale Kate Winslet vo filme Večný svit nepoškvrnenej mysle to vymákla. na nej sa mi to strašne páčilo
|
tady jí to nejvíc sluší na tom vpravo nahoře |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
zajímavá kombinace barev |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
žlutá u mě vede:
edit: na přání Dés něco delšího
a
Naposledy upravil jitty dne čt březen 15, 2012 10:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
a zajímavá stránka: http://welovepastelhair.tumblr.com/
k některým slečnám se to hodí, viděla jsem modrou i v reálu a když k tomu není ten styling, tak nic moc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Malonek >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Spousta duhových vlasů
Na škole jsme měli holku, která nevydržela měsíc s jednou barvou vlasů, měla modrou, zelenou, růžovou, fialovou, prostě všechno. A musím říct, že to vypadadlo moc dobře. Pokud se člověk o ty vlasy stará, tak to vypadá ve většině případů podle mě skvěle, asi je to tím, že pokud už má nervy na to se s těmi vlasy pořád piplat, tak si zakládá i na celkovém vzhledu a ví co mu sluší...
Ty zelené s červenými konečky mi přijdou úžasné!! _________________ primifluous = that which flows first |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Mě se to líbí, ale jenom tehdy když to má člověk trochu vymakané, že k tomu lehce doladí zbytek oblečení a prostě se to musí k tomu člověku hodit... A ty duhové vlasy jsou bombové! U některých barev je i zajímavé, jak se vymývají, ale jiné zase vypadají vymyté blbě - ale tak, záleží jak kdy a jak na kom... Takové barvy jsou celkově strašně individuální, na hodně lidech budou vypadat blbě... (sama bych si na ně netroufla...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Nejznámější je asi ta paní z Flickru. Nejde mi sem dát obrázek.
Tady je ještě jiný, další růžové. Jen prosím dávejte sem dlouhé vlasy, ty krátké jsou sice barevné, ale zajímavé je vidět to na dlouhých. Stačí aspoň po ramena
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|