|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: po září 24, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
Já mám ten nebarvící vlasový zábal a vlasy po něm zplihlé vůbec nebyly. Chtěla bych ji používat častěji a pravidelně, aby se mi ty vlasy zpevnily a nelámaly se tolik a vůbec, doufám že by to mohlo vyjít... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 24, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
Chaluzska napsal: | Já mám ten nebarvící vlasový zábal a vlasy po něm zplihlé vůbec nebyly. Chtěla bych ji používat častěji a pravidelně, aby se mi ty vlasy zpevnily a nelámaly se tolik a vůbec, doufám že by to mohlo vyjít... |
To je něco speciálního, nebo se jedná o bezbarvou či vitamínovou hennu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 24, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
tak jsem včera měla zase hnědou hennu ale napatlala sem to ráno a smyla večer.Minule sem dala moc vody teď už to bylo konečně husté a mám melír krásně zakrytý a vlásky mi taky přijdou nádherné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: po září 24, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Chaluzska napsal: | Já mám ten nebarvící vlasový zábal a vlasy po něm zplihlé vůbec nebyly. Chtěla bych ji používat častěji a pravidelně, aby se mi ty vlasy zpevnily a nelámaly se tolik a vůbec, doufám že by to mohlo vyjít... |
To je něco speciálního, nebo se jedná o bezbarvou či vitamínovou hennu? |
To je ta bezbarvá. Stejná krabička jako barvící henna z DM, jen trochu větší (jsou tam 4 pytlíčky). Jmenuje se to vlasový zábal a docela špatně se to (alespoň v mém okolí) shání.
http://www.henna.eu/katalog.htm#zábal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Avallone 21-40
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
Když na té krabičce (od normální, barevné henny) píšou, že ji mám nechat na vlasech něco okolo 60 - 90 minut (nebo snad dokonce 45), je to směrodatné? Je jasné, že když chci sytější barvu, musím to nechat déle, ale chytne ta henna i po těch 60 minutách? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
Avallone napsal: | Když na té krabičce (od normální, barevné henny) píšou, že ji mám nechat na vlasech něco okolo 60 - 90 minut (nebo snad dokonce 45), je to směrodatné? Je jasné, že když chci sytější barvu, musím to nechat déle, ale chytne ta henna i po těch 60 minutách? |
Asi chytne, ale nevydrzti pak tak dlouho. My nekteri extremisti ji nechavame na kokosu 10-12 hodin, ale tak 3-6 by melo byt OK. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
Avallone napsal: | Když na té krabičce (od normální, barevné henny) píšou, že ji mám nechat na vlasech něco okolo 60 - 90 minut (nebo snad dokonce 45), je to směrodatné? Je jasné, že když chci sytější barvu, musím to nechat déle, ale chytne ta henna i po těch 60 minutách? | Máš hennu z DM nebo jinou? Po hodině ti asi žádná henna výrazněji nechytne,ta z DM bych řekla vůbec a hennecolor trochu, já jsem z henny z DM přešla na hennecolor a jsem moc psokojená,barevný výsledek je mnohem sytější a lepší než u henny z DM...nechávám to na hlavě tak 3 hodinky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měla hennu z dm na hlavě vždy okolo 7 hodin.Ale byla pak krásně hnědá.Teď mi brett poslala hennecolor tak uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
Denynka napsal: | Já jsem měla hennu z dm na hlavě vždy okolo 7 hodin.Ale byla pak krásně hnědá.Teď mi brett poslala hennecolor tak uvidím |
Ta chytá dřív a docela výrazně. Určitě s ní budeš spokojená . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Denynka napsal: | Já jsem měla hennu z dm na hlavě vždy okolo 7 hodin.Ale byla pak krásně hnědá.Teď mi brett poslala hennecolor tak uvidím |
Ta chytá dřív a docela výrazně. Určitě s ní budeš spokojená . |
Tak jí nechám tak 3 hodinky to bude ideální já bych s ní nerada byla psokojená protože se v jihlavě neprodává |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|