EUMADIS - BIO sampon

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dienda
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2012 12:38 pm    Předmět: EUMADIS - BIO sampon Citovat

Tak som si ho objednala ..je to tento: http://www.hennayvette.sk/eumadis-bio-spirulinaZensenCeresna-sampon-250-ml-p-364.html
predvcerom som si vlasy umyla, poviem vam, taky objem mi este ziaden sampon neurobil!!! nepouzila som ziadny kondicioner ani tuzidlo ani objemovu penu, vlasy po vysuseni nadychane, bohate a co je dolezite,vydrzali 2 dni bez toho aby sa korienky zamastili. tak som zvedava pri dalsich umytiach co urobi, ale je to bomba. zatial najlepsi co som kedy na objem mala..
inak neviem cim to je, ale poslednu dobu si vsimam ze moje jemne vlasy skokeby boli hrubsie, pevnejsie a velmi sa zlepsila kvalita. casovo je to cca 2 mesiace co som zacala pravidelne jest bambusove vyhonky, nejak moje telo povedalo ze sa ich neviem dojest, davam ich skoro do vsetkych masovo zeleninovych jedal a dnes som patrala ze co vlastne obsahuju. tak vraj vela kyseliny kremicitej!!! a zrejme to bude ten vysledok.. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sstrange
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 2:54 pm    Předmět: Citovat

tý jo bambusové výhonky, tak to som zatiaľ ani nepočula nieto jedla:D ako to chutí? je to dobré? a dá sa to jesť aj samé alebo sa to len pridáva do jedál? prepáč za toľko otázok:D ale už som to aj hľadala po nete Very Happy a normálne sa to dá kúpiť v klasickom obchode? lebo veľa zmienkach o tom takých ako som chcela nebolo..
a ten šampón ma tiež zaujal, vyzerá že dobrý byť musí keď už je aj vypredanýVery Happy vonia pekne??Smile
dienda
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 10:56 am    Předmět: Citovat

tie bambusove vyhonky u nas dostat v konzerve, ja to kupujem v lidli , a chut to nema vyraznu, je to take chrumkave, pridava sa to do cinskych jedal. mozno aj preto maju aziatky take kvalitne pevne vlasy Razz . no ale fakt je, ze ja roky mam problem s jemnymi vlasmi a az od doby kedy som ich zacala pravidelne konzumovat sa mi spevnili a su ine.nestiepia sa a su o dost pevnejsie. ten sampon nema nejaku specialnu vonu, a malo peni. spociatku som si myslela ze som opat vyhodila peniaze ale efekt ma velmi prekvapil..zatial najlepsie co som na objem mala.. Cool
Majduschka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 12:51 pm    Předmět: Citovat

jé výhonky, mmmm asi je budu kupovat častějš, mě chutnaj docela... fakt je to teda jakože bez chuti, ale mě to chutná a fakt to super křupe Very Happy
Sstrange
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 2:52 pm    Předmět: Citovat

tak chuť bez chuti som vždy chcela skúsiť ! Laughing najnovšie sa snažím hľadať opäť niečo nové čím by som oživila jedálniček takže toto je skvelý typ, pôjdem to pohľadať pri najbližšej návšteve v lidli:) a cena sa tak okolo čoho pohybuje? aby som potom neschytala pecku keď to tam uvidímVery HappyVery Happy
to môže byť ale fakt dobrá úvaha o tých vlasoch!Smile kyselina kremičitá je bez pochyby na vlasy účinná a keď vravíš, že v tých bambusoch jej tam je plno..tak hallelujah vláskom !Very HappySmile

s tým šampónom si ma teraz moc zaujala:)akurát mi posledný čas vlasy začali neuveriteľne spľasovať tak skúšam všetky šampóny ktoré nemám domíňané, že ktorý to zachráni Very Happy ale zatiaľ mi to vždy vydrží len tak že po umytí objem ako lev..a vyspím sa a vlasov nikde :O tak ešte skúsim posledný z mojej rady nedomíňancov a potom sa asi pozriem na zúbok tomuto objemovému guru Cool
dienda
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 3:01 pm    Předmět: Citovat

u nas je dopredaj bambusovych vyhonkov z posledneho azijskeho tyzdna, uz asi 2 mesiac, mam pocit ze to kupujem len ja Wink ale cena je necele 1 Euro, mam to tak na 3 x..ja som povodne chcela ten Melvitu rozmarinovy sampon na objem ale je stale vypredany, tak som kupila tento a nelutujem..ten rozmarin je tam tiez a je to so zelenym ilom, takze preto to menej peni zrejme..a po 1 umyti mi zmizli lupiny Cool ...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: