Veru.nka a její "vlasy" (?)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Veru.nka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:22 pm    Předmět: Veru.nka a její "vlasy" (?) Citovat

Ahoj!

Zdraví Vás Veru.nka, která si od 14 let skvěle ničila vlasy a teď, ve 21 letech by to chtěla napravit a doufá v pomoc a rady od odbornic se zdravou kšticí Very Happy
Jako dítě jsem byla takový ten andílek se světle blonďatými vlasy ... Ty se časem změnily v "pochcanou slámu", která vždy vlivem sluníčka zesvětlala ...

Ve 14 letech se pochcaná sláma změnila černou ... Ano ze dne na den, resp, za půl hodiny nebylo po blond ani stopa ... Následovalo přebarvování na tmavě hnědou, do červena, fialova, atd. A další další drastický zásah - zesvětlení peroxidem ... Ne tedy tak drasticky, jak opravdu občas vidím ... neměla jsem doslova bílé vlasy, ale o dost stupňů se zesvětlily, na takovou medovou ... A teď se snažím odolávat těm odrostům a říkám si - to vydržím, nebudu si to barvit, nechám to odrůst!!! Rolling Eyes

Každopádně "povaha" mých vlasů je taková - jemné, u kořínku mastné, u konečků suché a třepí se ... Mám je někam k lopatkám ...

Již delší dobu (ale s občasnými přestávkami) beru Biosil plus (2x denně), teď jsem začala ještě B-komplex,ale to spíš kvůli celkovému zdraví Very Happy, nyní jsem začala používat šampon Ženšen, kondicionéry nějak neřeším, stejně si je dávám jen občas na konečky (teď mám Oriflame), po umytí si dávám na konečky (občas i do půlky vlasů) krém Hair X, a po rozčesání (dřevěný kartáč) používám sérum (olejíček) od Advance Techniques (ten zelený-všechny typy vlasů). A občas si udělám zábal z olivového oleje ...
A taky jsem začala denně pít křemíkovou bombu ...

Uf, tak to je "diagnóza", kterou jsem se (tedy spíš své vlasy), snad dobře, představila Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sharinka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 2:22 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, já si barvím vlasy dva roky, ale dopadly stejně jako ty tvoje. Jemné, mastné u kořínků, suché u konečků, třepící se. Po henně jsem měla ještě víc suché konečky, ale zároveň kořínky nejsou tak mastné. Dneska hennuju podruhé, tak ti moc neporadím. Konečky propláchnu trochou kondicioneru, na hlavu si dám šampon, snažím se vlasy necuchat, nechávám volně šampon stékat dolů. Beru vitamíny na podporu vlasů, nehtů a kůže, výsledek nic moc. Asi vyzkouším ten Biosil plus. Snažím se omezit celkově chemii, minimálně fénuju a žehlím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: