|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 26, 2007 3:22 pm Předmět: NADĚJE |
|
|
Tak mě napadá...když už tu chválíme lopušák od naděje,používat od této firmy ještě něco |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rheesa 81-160
|
Zaslal: st září 26, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
A já se tak těšila co je to tu za poetické téma.... Od Naděje nic nepoužívám ale když si koupím něco nového tak mám vždycky naději že mi to sedne |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st září 26, 2007 5:03 pm Předmět: Re: NADĚJE |
|
|
Denynka napsal: | Tak mě napadá...když už tu chválíme lopušák od naděje,používat od této firmy ještě něco |
Já ano. Mají různé bylinné preparáty na různé problémy ( např. na močové cesty ) a spostu mastí .Když se podíváš na jejich stránky, tak uvidíš. U nás je obchod se zdravou výživou a přírodní kosmetikou a Naději mají také , což mě moc potěšilo, ušetřím na poštovném.
http://nadeje-byliny.eu/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 26, 2007 5:51 pm Předmět: Re: NADĚJE |
|
|
Denynka napsal: | Tak mě napadá...když už tu chválíme lopušák od naděje,používat od této firmy ještě něco |
Já používám tinktury a čtyřkvětovou mast . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 26, 2007 6:37 pm Předmět: Re: NADĚJE |
|
|
ilona napsal: | Denynka napsal: | Tak mě napadá...když už tu chválíme lopušák od naděje,používat od této firmy ještě něco |
Já ano. Mají různé bylinné preparáty na různé problémy ( např. na močové cesty ) a spostu mastí .Když se podíváš na jejich stránky, tak uvidíš. U nás je obchod se zdravou výživou a přírodní kosmetikou a Naději mají také , což mě moc potěšilo, ušetřím na poštovném.
http://nadeje-byliny.eu/ |
U nás to prodávají také mě spíš zajímalo co kdo a na co používá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 26, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
Já nepoužívám zatím nic jiného než ten lopuch, ale když jsem byla jednou ve zdravé výživě, slyšela jsem paní prodavačku, jak jedné zákaznici do nebes vychvaluje jejich extrakt z grepových semínek. Používá se proti různým mikrobům, měl by mít i protiplísňový efekt, prý díky němu doma téměř neznají angíny atd. atd. Tak o něm uvažuji, zatím bohužel pořád jen uvažuji. Asi bude fakt dobrý. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 26, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
Já zase uvažuji o echinaceových kapkách, berou se i preventivně na posílení imunity. Kdysi jsem je měla (i když od jiného výrobce) a přišly mi docela dobré. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st září 26, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Já zase uvažuji o echinaceových kapkách, berou se i preventivně na posílení imunity. Kdysi jsem je měla (i když od jiného výrobce) a přišly mi docela dobré. |
Já mám na posílení imunity ( teda ne já, bere to syn) Eleuterokokové kapky, mám je od Hádka, ale v Naději jsou také k mání.
Z Naděje používáme ještě Grepový olej - měl by působit na akné, ekzemy a opary. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 26, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
Echinaceové kapky užívám, též od jiné firmy, a jsem s nimi spokojená, myslím že na posílení imunity a urychlení průběhu nachlazení opravdu pomáhají.
Naposledy upravil Slunéčko dne po říjen 22, 2007 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 27, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Daniela napsal: | Já zase uvažuji o echinaceových kapkách, berou se i preventivně na posílení imunity. Kdysi jsem je měla (i když od jiného výrobce) a přišly mi docela dobré. |
Já mám na posílení imunity ( teda ne já, bere to syn) Eleuterokokové kapky, mám je od Hádka, ale v Naději jsou také k mání.
Z Naděje používáme ještě Grepový olej - měl by působit na akné, ekzemy a opary. |
Taky je dobrý krvečistící extrakt , nádherně vyčistí pokožku a pleť . Musí se ale užívat dlouhodobě , zato však pomáhá odstranit i akné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|