|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
ladyquerida napsal: | není to žádná velká tragédie, mně osobně to omezuje vlastně jen v tom, že nemůžu nosit vysoko vyčesané culíky a drdoly, ale třeba zrovna u těch vysokých drdolů mi přijde, že ne každý na to má správný tvar hlavy, takže by mi třeba ani bez koutů neslušely |
Když mně právě vyčesaný vlasy prokazatelně slušej..
Nedávno jsem se připojila k diskuzi o hustotě vlasů, někdo tam psal, že má obvod culíku tolik a tolik i s ofinou. Uvědomila jsem si, o kolik vlasů vlastně ochuzuju účes, když potřebuju tak hustou ofinu na zakrytí koutů. Ještě že mám průměrné množství vlasů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ladyquerida 321-600
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Harik napsal: | ladyquerida napsal: | není to žádná velká tragédie, mně osobně to omezuje vlastně jen v tom, že nemůžu nosit vysoko vyčesané culíky a drdoly, ale třeba zrovna u těch vysokých drdolů mi přijde, že ne každý na to má správný tvar hlavy, takže by mi třeba ani bez koutů neslušely |
Když mně právě vyčesaný vlasy prokazatelně slušej..
Nedávno jsem se připojila k diskuzi o hustotě vlasů, někdo tam psal, že má obvod culíku tolik a tolik i s ofinou. Uvědomila jsem si, o kolik vlasů vlastně ochuzuju účes, když potřebuju tak hustou ofinu na zakrytí koutů. Ještě že mám průměrné množství vlasů. |
Tak to je vlastně super, ne?
Pokud někdo nemá vysloveně moc jemné či řídké vlasy, že by opravdu musel počítat každý vlas, o který se ofinou ochudí, tak bych se tím netrápila |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|