|
✿
|
Autor |
Zpráva |
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:35 pm Předmět: Test magazín |
|
|
Asi tí čo nechytajú STV nebudú poznať ale ako už z názvu vyplýva, v tomto programe sú výsledky testov mnohých výrobkov dostupných na trhu. Výnimkou nie je ani kozmetika, v archíve môžete nájsť testy na krémy, make-upy, ceruzky na oči a šampóny samozrejme.
Nedávno vysielali test šampónov na poškodené vlasy. 48. týždeň a 31. týždeň (musíte zistiť ktorý presne) sú testy na šampóny proti lupinám a na objem.
http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/test-magazin/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý zatim jsem koukla na šampony na poškozený vlasy a znovu se ukazuje, že Cien z Lidlu strčí do kapsy kde co Navíc krásně voní a mně osobně taky vyhovoval Jdu najít další videjka
Jsou tam i testy na kondicionery a masky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ty jo, to je hodně zajímavé, koukala jsem na ten test na poškozené vlasy a vyhrál červený dove a na třetím místě Cien z Lidlu (který je prý na stejné úrovni jako Loreal proffesional a Wella...no jdu najít i ten test na objemové šampony, takové testy mě vždycky baví Díky, bloodQueen |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
48. týden - šampony na objem
31. týden - šampony proti lupům
...jdu sledovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
Na lupy opět výhra Dove Hned v závěsu H+S a Elseve...samý chemie Balea je těžce zatracována..ale což, nám tu vyhovuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
test šamponů na barvené vlasy...
(nevím jak moc je to relevantní, ale za shlédnutí to možná stojí. A trochu mimo sice, ale ta černovláska úplně na konci má perfektní vlasy)
šampony na barvené vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|