|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Vixen 81-160
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:10 pm Předmět: Společná objednávka z e-shopů |
|
|
Hledala jsem ale nic podobného jsem nenašla tak jsem se odhodlala založit nové téma .
Asi jako každého mě od většiny objednávek odrazuje poštovné a zkoušet někoho najít v ostatních vláknech není vždy úspěšné, navíc se to tam ani moc nehodí.
Tak mě napadlo, že by sem každý napsal e-shop kde chce nakoupit, případně do kdy je ochoten čekat a místo předání.
Takže - já chci z henny.cz, ráda bych to asi do dvou týdnů měla doma. Předání Praha.
Snad to k něčemu bude |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:26 pm Předmět: Re: Společná objednávka z e-shopů |
|
|
Vixen napsal: | Hledala jsem ale nic podobného jsem nenašla tak jsem se odhodlala založit nové téma .
Asi jako každého mě od většiny objednávek odrazuje poštovné a zkoušet někoho najít v ostatních vláknech není vždy úspěšné, navíc se to tam ani moc nehodí.
Tak mě napadlo, že by sem každý napsal e-shop kde chce nakoupit, případně do kdy je ochoten čekat a místo předání.
Takže - já chci z henny.cz, ráda bych to asi do dvou týdnů měla doma. Předání Praha.
Snad to k něčemu bude |
Tak to já bych se přidala, taky Praha |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:31 pm Předmět: Re: Společná objednávka z e-shopů |
|
|
Nath napsal: | Vixen napsal: | Hledala jsem ale nic podobného jsem nenašla tak jsem se odhodlala založit nové téma .
Snad to k něčemu bude |
Tak to já bych se přidala, taky Praha |
Teď na to koukám, tam prodávají jen hennu na malování? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
Nath: Prodavaji tam hennu normalne na vlasy to ze je BAQ (bodyart quality) je jen jejich oznaceni, ze se hodi i na malovani i na vlasy a ze je kvalitni (drzi a nepusti) a cista. _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vixen 81-160
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Jo, mají normální výběr. A hlavně půl kilové indigo
Tak si to rozmysli ,pošli mi co chceš a já to objednám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
Jestli to dobře čtu, tak sídlí někde na Praze 2? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vixen 81-160
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Mně to ukazuje Napajedla, to je u Zlína. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Vixen napsal: | Mně to ukazuje Napajedla, to je u Zlína. |
To zní skoro jak někde v Africe, Napajedla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vixen 81-160
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsi mě fakt rozesmála . Ale pořád lepší tohle než třeba Mimoň |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vixen 81-160
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
A ještě prodejbylin.cz - to nespěchá, výhledově bych chtěla zkusit cassiu, mají tam kilové balení, takže bych i uvítala kdyby si někdo chtěl odsypat. Stačílo by mi bohatě půl kila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|