Henna bezbarvá/přírodní
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 106, 107, 108  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 3:19 pm    Předmět: Citovat

nyere napsal:
tak můj pokus s vitaminovou henne color na blond vlasy dopadl uspesne Smile ... žádný nádech, žádná oranžová, ani zelená Very Happy ... jen to asi budu muset naplácat vícekrát, než bude vidět nějaká regenerace...

Mám ale otázku, taky se vám henna tak strašně drolí při plácání na vlasy??? Asi ji příště budu muset udělat řidší... Embarassed

A ještě...zkoušeli jste někdo do vitamínové henny nalít výluh z heřmánku???

Hennecolor se obecně hodně drolí, můžeš do ní přidat trochu nesilikonového kondicionéru nebo masky, bude pak taková soudržnější. (Případně já jsem do ní přidávala lžičku guarové gumy, to dělalo tu konzistenci až takovou krémovou.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martulinecek
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:30 am    Předmět: Citovat

ahojte mám dotázek... přes léto mi dycky zesvětlají vlasy do blond a už se těším až to bude aj letos ale nemůže mi to bezbarvá henna "zhatit"? že když obalí ten vlas tak mi nezesvětlají? nebo bude mít nějaký regenerační účinky když to budu přidávat jen do masek? díky za odpověď
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:54 am    Předmět: Citovat

Mně to bohužel nikdy nezhatila. I když je pravda, že ji nepoužívám zase tak často.
Luu
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:58 am    Předmět: Citovat

martulinecek napsal:
ahojte mám dotázek... přes léto mi dycky zesvětlají vlasy do blond a už se těším až to bude aj letos ale nemůže mi to bezbarvá henna "zhatit"? že když obalí ten vlas tak mi nezesvětlají? nebo bude mít nějaký regenerační účinky když to budu přidávat jen do masek? díky za odpověď

Ahoj, milá Marťulinko, - upřímně, nad tím letním sluníčkem jsem nikdy nepřemýšlela ! Surprised Smile Já bezbarvou hennu používám tak půl roku (takže už v tom "lítám"Very Happy ), k tomu ještě zlatou blond od Henné color - u henny celkově je známo, že ten efekt regenerace a "obalování" vlasu se navyšuje s časem a počtem aplikací, tak pro letošní léto už by se ani žádný problémy se zesvětlováním slunečními paprsky, podle mého, objevit neměly a nemohly (doporučovaná "znovuaplikace" je po 3-4 týdnech). Ale myslím si, že celkově by to na to nemělo mít vliv.. spíš, že budou vlasy odolnější, tak je třeba to slunko a chlorovaná/mořská voda tak neskolí... Ale vážně stěží říci. Smile
A k tomu druhému: já ji taky přidávám do masek - má pak lepší konzistenci a líp se nanáší... kupuju tu v DM, jsou tam 4 balíčky, a já to používám jen po jednom (třeba sáček + olivovej/kokosovej olej + někdy trochu nějaký masky, citron,...). Myslím, že to účinek nesníží, - samotná henna někomu vlasy i trošku vysušuje, s maskou by to mohlo víc zvláčnit... Mně osobně to vyhovuje. Smile
Ale třeba má někdo jinačí zkušenosti. Smile
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:40 am    Předmět: Citovat

Tak hlavně UV filtr a to "obalování" vlasu dělá čistá henna-červená, ve zlatých a neutrálních je hlavně cassia a ta působí spíš jako zábal a postupně se z vlasů vymývá. Takže vlasy můžou zesvětlat, ale ta ochrana a regenerace není tak vysoká jako u čisté henny, takže se může aplikovat i častěji, právě do těch masek atd.
Kikina88
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 11:44 am    Předmět: Citovat

Přemýšlím o Khadi SENNA / CASSIA a o neutrální henně z ProdejBylin. Cenově vyjde určitě výhodněji ta z prodeje bylin, ale mají stejné účinky? U obou píší, že se jedná o 100% Cassia obovata. Je mezi nimi tedy nějaký rozdíl? A nebo byste mi doporučili tu vitamínovou Henné Color? Děkuju Smile
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 6:14 pm    Předmět: Citovat

Senna/cassia z prodeje bylin i od Khadi by mely byt to stejne. Vitaminova henna od hennecolor je mix nejruznejsich bylinek, mezi nimiz je i trochu zastoupena prave cassia ... ale urcite se neda povazovat za cistou cassii.

Vzhledem k cene bych sla do te Khadi cassie.
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 6:15 pm    Předmět: Citovat

S vitamínovou Hennecolor jsem nebyla spokojená. Nešla mi moc umíchat, drolila se. Navíc to není jen cassia ale směs bylin s cassií, takže pokud chceš jen cassii, tak vitamínovou nebrat. Khadí jsem neměla. Z Prodejbylin mi přišla fajn.
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:09 pm    Předmět: Citovat

Děkuju za rady, objednala sem si cassiu z prodejbylin, dnes mi přišla a je nádherně jemně namletá a úžasně voní! Z henny mě chytá migréna, ale cassia voní krásně Smile
Objednala sem si 200g, ale váhám, kolik si toho mám umíchat. U henny od Lush mi stačí 50g, ale k té už nic nepřidávám, tak jestli mi téhle nebude stačit třeba jen 40g + vajíčko, olej...? Smile Hrozně se těším až jí vyzkouším, ale zítra odjíždím na týden pryč, tak si musím počkat Crying or Very sad Very Happy
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:21 pm    Předmět: Citovat

Kikina88 napsal:
U henny od Lush mi stačí 50g, ale k té už nic nepřidávám, tak jestli mi téhle nebude stačit třeba jen 40g + vajíčko, olej...? Smile

Záleží, jak husté to uděláš, ale těch 40-50g by mělo stačit v pohodě.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 106, 107, 108  Další

Přejdi na: