Počítače nás přivádí k šílenství
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Současnost a její projevy
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=9e8f18727530274bf73a8ba29f5eb168Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nicole
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.7.2008
Příspěvky: 6827

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 11:57 am    Předmět: Počítače nás přivádí k šílenství Citovat

Protože mám opět problém s počítačem a už tím nechci zaplevelovat téma o Radách na zapeklité problémy, zakládám nové vlákno, kde budeme svorně nadávat na tyto pekelné stroje a radit si, jak na ně.
Je to věčný boj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.7.2008
Příspěvky: 6827

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 12:02 pm    Předmět: Citovat

A hned sem dám ten problém.
Přišel mi normální texťák, se kterým už jsem několikrát pracovala, přípona doc. V počítači mám na Vistách kancelářské programy OpenOffice a teď ještě Apache.
Microsofot office můj stroj sice zobrazí, ale nepracuje s nimi. Ovšem tentokrát mi ten soubor otevře v Microsoftu celý (27) stran, ale v Apachi pouze 7 stran. Někde uprostřed vytvořil Bermudský trojúhelník, kam ty zbývající strany schoval.
Už ho přemlouvám asi hodinu, ať je navalí. Apache se na mě i po restartu šklebí a sem tam pro legraci spadne.

Stalo se vám někdy něco podobného? Máte vyzkoušený fígl?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deirdre
81-160
81-160


Založen: 8.8.2007
Příspěvky: 149

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 7:22 pm    Předmět: Citovat

Mě se to stalo s jednou korekturou, nad kterou jsem seděla x hodin a když jsem se chtěla pustit do posledních dvou stran, abych to už měla z krku, tak se program zasekl a odmítl ty dvě strany ukázat. Pomohlo jen přeposlat to kamarádce, která to pak následně poslala zpět v pdf
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.7.2008
Příspěvky: 6827

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 7:29 pm    Předmět: Citovat

Nejhorší je, že ten obsah v tom Wordu vidím, ale pracovat můžu jen s OpenOfficama.
Mám to do práce a jestli to neudělám, tak to vážně nevysvětlím Evil or Very Mad Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ilcas
81-160
81-160


Založen: 5.2.2009
Příspěvky: 128

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 8:33 am    Předmět: Citovat

a natvrdo to zkopirovat v officech a vlozit do jineho editoru asi rozhazi formatovani, ze?
a nebo..neexistuje nejaky externi konvertor mezi formaty?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zetonek
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 4.3.2011
Příspěvky: 2440

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 8:41 am    Předmět: Citovat

Nicole, ono Open Office už se nevyvíjí, chyby v něm už nikdo neopraví, zato na Libre se pořád pracuje a aktualizuje se, takže by nebylo od věci aktualizovat.
_________________
Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.7.2008
Příspěvky: 6827

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 8:49 am    Předmět: Citovat

Tak jsem přeinstalovala OO, výsledek taky OO - tedy je to na h.... Evil or Very Mad
Zkoušela jsem to převést do pdf, opět zobrazuje pouze 7 stran ze 27.

Vážně nechápu, proč se to ve Wordu zobrazuje komplet a v OO ne.
Mám nějaký trial program nebo co, který mi umožňuje vidět soubor ve Wordu a jiných MS Office formátech, ale to je vše. Pracovat to neumožňuje.
Libre jsem měla od vánoc a vykopla je, protože pořádat padaly, kousaly se a nekonvertovaly pdf, což potřebuju často.

Nevím, jestli mám zkusit instalovat ještě nové Libre 3.6, už jsem vážně bezradná Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verisek
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 23.2.2010
Příspěvky: 769

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 9:44 am    Předmět: Citovat

Ani to z těch wordů nemůžeš uložit jako rtf? S tím by OO měly pracovat ochotněji. A proč to chceš převádět od pdf? Vždyť s tím se taky nedá moc pracovat?

Jestli to nejsou nějak tajné materiály, můžeš mi zkusit ten soubor hodit na mail a můžu ti to zkusit hodit do toho rtf.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.7.2008
Příspěvky: 6827

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 9:52 am    Předmět: Citovat

Ten Word mi udělá jen náhled, všechno je tam neaktivní, takže i tlačítka Soubor, Úpravy atd.
Zkoušela jsem to otevřít v OO a uložit s jinými koncovkami, nic. Prostě jakmile dám otevřít v OO, ukáže jen 7 stran.
Poškozené to asi není, když se to v MS Office zobrazuje komplet.
Prostě záhada.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ilcas
81-160
81-160


Založen: 5.2.2009
Příspěvky: 128

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 11:29 am    Předmět: Citovat

a neco takoveho jsi zkousela?
http://www.convertfiles.com/convert/document/DOC-to-RTF.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  Další

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.