Hypochondři celého světa, spojte se!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=8d9da57df7723b99528b89dccc0a54efZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 24.7.2009
Příspěvky: 2865

PříspěvekZaslal: so prosinec 04, 2010 8:00 pm    Předmět: Citovat

Armelle napsal:
Nedávno mi jeden francouzský kamarád říkal, že dneska už se člověk na lékaře spolehnout nemůže, ale musí si vše hlídat a ověřovat sám. Pochybuju však o tom, že tenhle přístup vyžadující diskusi lékaře s pacientem by se mohl v Čechách uplatnit, mám totiž pocit, že u nás stále vládne pojetí lékaře jako autority, s níž se nediskutuje.


záleží jen na tom, jakého máš dokotora, s každým to nejde, ale já má skvělou praktickou doktorku, takže s ní diskutuju pokaždé a jde vidět, že má o pacienta zájem, naslouchá mu a nemele si pořád své..ovšem takových je bohužel málo. no a pokud nemáš ve zdravotnictví známého tak je to další problém...nic se nedozvíš, nikdo ti nic neřekne, každému si ukradená - pokud teda nemáš dobrou doktorku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kajinaa
41-80
41-80


Založen: 3.1.2011
Příspěvky: 56

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 7:18 pm    Předmět: Citovat

A skvělé narazila jsem na tohle téma když jsem hledala něco o bolesti v krku ( abych si potvrdila ,že tam mám nádory ) Laughing Já zas takový hypochondr nejsem spíš mě už dva roky bolí v krku ,teploty, horečky za poslední dva měsíce jsem na ORL byla 5x za minulý rok asi 6x + u praktického nesčetně no ted na ně tlačím at koukají se mnou něco dělat.. Laughing (přimém důkladném kukaní do krku tam prostě vidím bouličku ,se divím ,že oni ne ... ) Laughing Říkají mi ,že zdrava asi nejsem ,ale že je to normální v rámci možností .. bych byla vždy radši kdyby mě řekli ,že fakt něco mám abych se stím smířila a neotravovala je furt Very Happy Si vždy přijdu jak hypochondr .. Shocked No dnes mi teda řekli ,že se mi vrací angína po 14 dnech :-/ Taky nevim ,proč mě nepošlou na imunologické testy či podobně .. Příště tam sebou dotáhnu sestru at ji vemou výtěr z kkru jestli není náhodou ona přenašeč a bude!
Ae zajimavé je ,že dřív když jsem nebývala tak často nemocná tak jsem si třeba řekla noo už dlouho jsem neměla rýmu .. druhý den rýma.. noo už dlouho jsem nebyla nemocná další den teplota .. zajimavé .. Ted když mě 2-3 dny nebolí v krku tak mě to přijde hrozně divný samoszřejmě ,že se to hned zase vrátí .. Už si přijdu ,že bych to měla v sugerovaný ..ale i krevní testy ukazují že v těle něco je nic katastrofálního ale je ( až umřu tak při pitvě na to určitě přijdou :-/ )
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ilona
***moderátorka***


Založen: 13.10.2006
Příspěvky: 7425

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:06 pm    Předmět: Citovat

Někde (asi na rodinné oslavě) jsem chytla hnusnou , odpornou střevní chřipku, pondělí a uterý jsem musela trávit bud v posteli, nebo na WC- nepouštěla jsem si rádio, televizi, neměla jsem chut sedět u pc - a JEŠTĚŽE TAK! Netušila jsem tudíž , že v Německu řádí bakterie, způsobující nebezpečnou střevní nákazu ,při které selhávají ledviny ... protože kdybych to bejvala věděla , určitě bych tu bestii Enterohemorhagickou Eshcherichia Coli u sebe diagnostikovala !
Laughing Laughing Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rejža
321-600
321-600


Založen: 29.12.2010
Příspěvky: 324

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 1:17 pm    Předmět: Citovat

To je mi počteníčko Laughing . Jsem netušila, že někteří chlapi jsou takoví hypochondři. U žen by se to dalo čekat, že jsou až přespříliš starostlivé, jsou to geny. Já naštěstí takového partnera nemám. Ten můj při bolestech v krku si udělá za den dva čaje a řekne, že to se uzdraví samo, naštěstí mu to vždycky vyšlo Laughing . Nedávno měl ještě nehezké ječné zrna po obou očích, dle naši třídní učitelky nějaká "zmutovaná" verze. Chudák už pomalu neviděl Laughing . Vyřízly mu ty největší, ale prý má ještě nějaké malé, ale to je mu už jedno, prý mu to nevadí Very Happy

Jinak já jsem nikdy nijak nemocná nebyla, ale co jsem měla zánět močáku se objevují stále nové nemoci a já se nestačím divit Laughing . Za chvíli na to beztak i umřu Laughing . Sotva jsem se vyléčila z močáku, kvasinková infekce, pak že mám furt něco v moči, tak na nefrologii, vyšetření ledvin. Musela jsem vysadit antinu, protože jsem psychicky se téměř složila a sotva už ty účinky začnou mizet a cítím se fajn, se mi vytvoří uzlina na krku, nemůžu polykat a bolí mě i třísla. Jako správný novodobý člověk hledám na netu, co mi je Laughing . Buď mám angínu, mononukleozu, syfilis nebo něco horšího. Zítra jdu za doktorkou, co že to vlastně mám a připravuju se na nejhorší Laughing. Taky už jsem si začala myslet, že mám rakovinu tlustého střeva nebo něco takového, ale za všechno zřejmě mohl kousek spolknutého parátka Very Happy. A furt mi připadá, že mám močák plný,beztak se mi to zase vrátilo a skončím na začátku Very Happy. Začínám si myslet, že už nikdy nebudu zdravá Crying or Very sad Very Happy

Dle mě by hledání diagnoz na internetu mělo být zakázané, člověk si pak myslí, že umírá, protože příznaky sedí ke všemu, co najde Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.