|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so září 01, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
Nicole: Presne tento typ účesu je veľmi populárny v Taliansku, na dovolenke v letovisku som takto videla viac dievčat, čo mali takto vlasy a tiež som bola zhnusená, lebo od krku podholené vlasy.. Ble... A potom tam tiež dosť veľa dievčat malo všeliaké krátke strihy.. Proste nie vždy to módne je pekné... _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kvetinka06 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so září 01, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
ceresnicqa_3 napsal: | Nicole: Presne tento typ účesu je veľmi populárny v Taliansku, na dovolenke v letovisku som takto videla viac dievčat, čo mali takto vlasy a tiež som bola zhnusená, lebo od krku podholené vlasy.. Ble... A potom tam tiež dosť veľa dievčat malo všeliaké krátke strihy.. Proste nie vždy to módne je pekné... |
Keby som tak mala o tolko viac vlasov o koľko sa oni dobrovolne oberajú! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 02, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
Musím říct, že jsem si rozhodně nevšimla, že by se to nějak rozmáhalo, ale možná jsme jen 100 let za opicema Vím o jediném člověku, který to má - vyholené jakoby kus nad uchem na boku hlavy... A k té slečně se to hodí a vypadá to fakt hodně dobře. Otázka je, co s tím, až si to dotyčný rozmyslí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne září 02, 2012 7:52 am Předmět: |
|
|
Já jsem to taky viděla už na několika holkách a nestlušelo to zatím ani jedné. Všechno to byly spíš panenkovské nebo uťáple vypadajcící holky a výsledný efekt byl hrozný. Podholení se spíš hodí k nějakým rockerkám v kožené bundě.
Taky jsem si vzpoměla, kde jsem podholení viděla poprvé. Hodně ho vídám u mladých kluků bezdomovců v Brně u Tesca. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
To vyholenie nad jedným uchom, to mám v okolí asi na troch, jednej to aj celkom pasuje, akurát je škoda vyholiť si pätinu hlavy a potom si dať vlasy nadpojiť aby neboli tak riedke, ale má ich čierne, predtým nosievala roky dredy, tak na nej to neprekvapuje .
Tie dve blondínky to je iná káva, princezničky, čo jedávajú iba šaláty aby nepribrali, jedna si to dala po neakej speváčke (netuším kto to je, ja sa v shbiznise fakt nevyznám) a druhej som sa nepýtala. Tie sa mi nepáčia vôbec.
P.S: Chlapci bezdomovci by sa asi neholili . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
Kvetinka06 napsal: |
No ti hodně mladí jsou hlavně spíš feťáci (kteří byly z domu vyhozeni) než typičtí bezdomoci. Jeden je takovej vysokej a hubenej. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
zetonek napsal: | Kvetinka06 napsal: |
No ti hodně mladí jsou hlavně spíš feťáci (kteří byly z domu vyhozeni) než typičtí bezdomoci. Jeden je takovej vysokej a hubenej. |
ááááá tak to potom hej ..
zasa mne sa to ale napr. na takých upravených punkáčoch na koncertoch vie aj páčiť - ale to je už o niečom inom |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne září 02, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Kvetinka06 napsal: | zetonek napsal: | Kvetinka06 napsal: |
No ti hodně mladí jsou hlavně spíš feťáci (kteří byly z domu vyhozeni) než typičtí bezdomoci. Jeden je takovej vysokej a hubenej. |
ááááá tak to potom hej ..
zasa mne sa to ale napr. na takých upravených punkáčoch na koncertoch vie aj páčiť - ale to je už o niečom inom |
Ono na koncertě to může být fajn výstřelek(spolu s obarveými vlasy třeba na fialovo) a může to vypadat s pukovým oblečením suprově, ale v obyčejném denním režimu na "obyčejných holkách" se to míjí účinkem. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne září 02, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
Na ženských to celkovo postráda účinok takmer v každom prípade |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Indil 161-320
|
Zaslal: ne září 02, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
Má kamarádka to jednou takhle měla, ale bylo to ošklivé. I když ona je takový extravagantní typ, ale stejně to vypadalo jako by byla příslušnice skinheads. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|