|
✿
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
U mě si to okolí taky téměř nevšimlo a to sem šla z délky na boky do délky do půl zad. Naopak mi každý trvdil, že to není vidět, čímž mě fakt bavili _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
To si děláte srandu, ne.. U mě si každý všimne snad i centimetru! Zrovna dneska jsem měla trochu navlněné vlasy, takže z mikáda jsme měla ještě kratší mikádo, takže vnitřní deprese, a ještě sotva přijdu do školy, tak spolužačka "Hele, ty jsi ostříhaná?" málem jsem jí jednu vrazila Takže tohle vám docela závidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
No vidíš a já doufala, že mne někdo polituje a dostalo se mi reakce.
" ty jako, na to že máš prcka máš teda supr vlasy"
Jóóó, potěší to, ale překvapená sem byla jako fest _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
no mna tiez nikto nelutoval, ked som to napisala kamosovi tak bol prekvapeny a potom ked ma uvidel povedal, ze co vymyslam, furt su dlhe _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
Však ono je nakonec dobře, že mne nikdo nepolitoval. Aspoň sem si uvědomila, jaká sem závislačka
Holky nebojte, narostoooou, mě už narostlo 6cm a to sem stříhala koncem ledna
Edit: a ne že někdo napíše, že je to málo!! Ne, dělám si srandu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Teprve se na stříhání chystám, čekám, až mi zdravé vlasy dorostou alespoň nad ramena (na krátké mikádo nemám obličej) a střihnu to najednou. Už jsem chtěla stříhat, stála v koupelně s nůžkama a zhluboka dýchala. Pak jsem si řekla, že to nic neřeší - teď je schovám do drdolu, kratší hůř. A když už ustřihnu asi patnáct čísel, chci potom mít jen zdravé vlasy, které můžu hned nechat růst a ne ještě půl roku zastřihávat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zyrriel 161-320
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Presne toto som si aj ja vravela, ze si to strihnem po ramena, tych patnast centimetrov ma nezozerie a aspon to narastie krajsie. Lenze nemala som ich znicene z farbenia alebo zehlenia, ale proste ich mam nekvalitne (asi vplyvom stravy) a hotovo. Radikalne strihanie u mna nic nevyriesi, to spravim, az ked s nimi nacisto stratim trpezlivost.
Ale drzim aspon vam palce, nech to zastrihnute co najskor dorastie a ono veru ze dorastie.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
prokera 81-160
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:10 am Předmět: |
|
|
Holky moc vám díky za odpovědi - jste zlatý!!! Hned se mi bude zkracovat veseleji! Právě že mám už dlouho ten pocit, že bych co nejdříve chtěla být na "svých" vlasech:), jenže oni mi rostou tak pomalu:(....v mém pokročilém věku ...Jo a protože můj ksicht a mikádo nejdou dohromady, nechám si to sestříhat. Vím, že to tu není moc populární , ale při mé mizerné kvalitě, vlnění + tvar obličeje je to nakonec to nejlepší, co jsem kdy měla, takže i když je nosím hlavně stažené, cítím se v postupně sestříhaných vlasech lépe:).... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SilvieP 161-320
|
Zaslal: pá září 21, 2012 10:53 am Předmět: Začít znovu... |
|
|
...ahoj,
dlouho jsem tu nebyla. Chvilku jsme se stěhovali, pak jsem řešila kde co, a nakonec jsem se dostala do nemocnice. Dostala jsem do žil kapačky. No, hlavně že jsem to všechno rozchodila. Teď mi po tom všem budou asi ještě dlouho padat vlasy jak listí na podzim. Dvakrát jsem si to sama zastřihla ( a doufám, že mi tam aspoň něco zbude, bez ohledu na délku...)
...a můžu začít znovu...
...aspoň toužit po krásných dlouhých vlasech... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Luu 161-320
|
Zaslal: pá září 21, 2012 1:49 pm Předmět: Re: Začít znovu... |
|
|
SilvieP napsal: | ...ahoj,
dlouho jsem tu nebyla. Chvilku jsme se stěhovali, pak jsem řešila kde co, a nakonec jsem se dostala do nemocnice. Dostala jsem do žil kapačky. No, hlavně že jsem to všechno rozchodila. Teď mi po tom všem budou asi ještě dlouho padat vlasy jak listí na podzim. Dvakrát jsem si to sama zastřihla ( a doufám, že mi tam aspoň něco zbude, bez ohledu na délku...)
...a můžu začít znovu...
...aspoň toužit po krásných dlouhých vlasech... |
Moc držím pěsti, milá Sylvi.
..Jsou v životě důležitější věci nežli dlouhé vlasy- právě to zdraví,
přesto úsilí za dlouhé vlasy stojí, když se to nepřehání Mnoho zdaru!:-* |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|