|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út září 04, 2012 7:46 am Předmět: |
|
|
Ono asi záleží, jakou hennou barvíš. S hennecolor jsem v tom musela spát, aby to mělo nějaký výsledek. Přišlo mi, že po 4 hodinách to moc nebarvilo. A taky když už jsem si to skoro hodinu patlala na vlasy, tak jsem to tam chtěla mít co nejdéle. Teď používám Khadi a u té stačí i 4 hodiny, ale když chci mít ty vlasy hodně hezký, tak v tom stejně spím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eva552 21-40
|
Zaslal: út září 04, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, a když mám bezbarvou hennu přes den kolem 6ti hodin, není to už pak zbytečný, jestli mě to nevyjde na těch vlasech nastejno jako kdybych to měla tak cca 4 hoďky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elisjantar123 161-320
|
Zaslal: so září 29, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem hennovala přes noc a krásně to chytlo. Aj mi příde, že se ty vlasy víc spraví, když se hennuje dýl. A ani polštář jsem si nezašpinila. Nejdřív jsem to omotala igelitem, pak na to ručník a až na ten ručník jsem si narazila čepicu. A celou noc to drželo na hlavě. (jindy mi to sjíždí) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vixen 81-160
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Musím se přiznat, že při čtení názvu vlákna mě napadlo, že jsme tady asi opravdu dost cáklí . Normálně se spíš řeší jestli jít do postele s chlapem a tady je v hlavní roli bahno (berte s rezervou)
Ale na spaní s hennou taky nedám dopustit. Šetří to čas a nebolí mě pak krk od té tíhy. A taky neschytám tolik poznámek od lidí co mě vidí s obrovským turbanem na hlavě
Navíc mi to pak mín teče. Preventivně teda vycpávám po obvodu toaletákem a přes polštář mám tlustý ručník, ale zatím dobrý.
A když se to dobře naskládá na vrch hlavy dá se celkem obstojně spát.
10 hodin bych s tím přes den běhat nedokázala. A seknout s tím po 4 mi přijde škoda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kvetinka06 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
No to ja práve riešim dilemu, či keď som si ju capla na hlavu o 8 smej, tak mám ísť umyť alebo v nej spať. ( spravila som ju extrémne hustú, prvý krát čo nielenže neteičie, ale ani sa nelepila, bola ako sliz - dm bezfarebná). Ale škoda že nikto neodpovedal na otázku vyššie, či je dobré byť hodiny v henne aj keď máme bezfarebnú, či už to nie je potom jedno..... Teraz by mi to pomohlo sa rozhodnúť .
A na druhej strane ... viete to potom ráno umyť? Mám veľké problémy s vlasmi a nechcem si ich ešte vytrhať ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so září 29, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
Kvetinka06 napsal: | No to ja práve riešim dilemu, či keď som si ju capla na hlavu o 8 smej, tak mám ísť umyť alebo v nej spať. ( spravila som ju extrémne hustú, prvý krát čo nielenže neteičie, ale ani sa nelepila, bola ako sliz - dm bezfarebná). Ale škoda že nikto neodpovedal na otázku vyššie, či je dobré byť hodiny v henne aj keď máme bezfarebnú, či už to nie je potom jedno..... Teraz by mi to pomohlo sa rozhodnúť .
A na druhej strane ... viete to potom ráno umyť? Mám veľké problémy s vlasmi a nechcem si ich ešte vytrhať ... |
ja som v bezfarebnej kľudne aj nocovala. Neviem, či to malo iný účinok, ja som na sebe nikdy žiadne špeciálne nezbadala - okrem lesku Ráno sa to vymývalo celkom v pohode. Vždy vypláchnem henny koľko sa dá a potom to ešte našapónujem a vypláchnem tak aj zbytok. Mne vlasy moc nepadajú ani keď je jeseň a jar, takže vpodstate ani pri vymývani henny som nemala nejaký väčší vlasopád. Ale možno sa mi to tak dobre vyplachuje preto, že tých vlasov nemám zrovna veľa
tym som ti ale asi moc nepomohla, ze? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so září 29, 2012 11:18 pm Předmět: |
|
|
Už som sa naladila na kúpanie, tak to idem zmyť ... možno nabudúce.
Keby povieš, že to je výživnejšie, tak porozmýšlam . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so září 29, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
Kvetinka06 napsal: | Už som sa naladila na kúpanie, tak to idem zmyť ... možno nabudúce.
Keby povieš, že to je výživnejšie, tak porozmýšlam . |
no ja som sa nikdy necítila obzvlášť vyživene akurát sa mi krajšie leskla lebka (lebo vlasov ozaj mám poredšie a po henne tak nejak viac odstávali od lebky a tak svietila viac ako normálne našťastie sa to zas trochu zlepší po ďalšom umytí) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so září 29, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
No super, to si mi teda spravila chute ... zajtra príde drahý, rada by som nepriesvitnú hlavu - ale mne teda henna skôr urobí pri korienkoch objem čo potrebujem práve kvôli tým riedkym vlasom, tak dúfam . Letím do vane, pekný večer . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so září 29, 2012 11:26 pm Předmět: |
|
|
Kvetinka06 napsal: | No super, to si mi teda spravila chute ... zajtra príde drahý, rada by som nepriesvitnú hlavu - ale mne teda henna skôr urobí pri korienkoch objem čo potrebujem práve kvôli tým riedkym vlasom, tak dúfam . Letím do vane, pekný večer . |
myslím, že to bude unikum mojej hlavy a nemusíš sa vôbec báť _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|