|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 5:22 pm Předmět: |
|
|
muže mi prosím někdo poradit jak obarvyt henou šedive vlasy.
, |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | muže mi prosím někdo poradit jak obarvyt henou šedive vlasy.
, |
šedivé vlasy můžeš klidně obravit hennou,počítej ale s dost zářivou rezavou barvičkou (záleží na stupni šedi...) Ale co jsem viděla některké obrázky,tak to hodně lidem sluší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
díky za radu ,ale jsem tmavovláska skoušela jsem kaštan ale šediny odolaly nemohu používat chemii. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
marge 0-7
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
Zná prosím někdo nějaký fígl na ty šedivé vlasy,jsem tmavovláska. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
marge napsal: | Zná prosím někdo nějaký fígl na ty šedivé vlasy,jsem tmavovláska. |
Neznám. Taky jsem tmavovlasá a šediny mi zakryla jen chemie ( chemické barvení) . Třeba hennecolor chytá dost výrazně,ale jak dlouho vydrží na šedivých vlasech - to nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Leila 81-160
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | marge napsal: | Zná prosím někdo nějaký fígl na ty šedivé vlasy,jsem tmavovláska. |
Neznám. Taky jsem tmavovlasá a šediny mi zakryla jen chemie ( chemické barvení) . Třeba hennecolor chytá dost výrazně,ale jak dlouho vydrží na šedivých vlasech - to nevím. |
Já jsem ty šedivé vlasy začala řešit také, sice trošičku dopředu, ale ať vím, až to bude opravdu kritické
V letáku k henně od Logony píší, že henna chytá i na šedivé vlasy, ale zůstávají vždy světlejší než ostatní. Na šedivějící vlasy je možné použít kteroukoli hennu kromě černé. Pokud chce člověk docílit hnědé barvy a má vlasy převážně šedivé, tak doporučují použít nejpreve kaštanovou barvu, a poté jako druhou vrstvu "natural brown" nebo "brown umber" (tyhle hnědé barvy mají jen minimálně červené složky). Tak tohle uvádí Logona.
U DM henny jsem zase četla, že je často potřeba tak třech aplikací henny, než se šedivé vlasy obarví.
Já mám zatím šedé vlasy jen velmi ojediněle, z barevné henny jsem použila zlatou blond, zatím dvakrát, ale jak jsem ty šedivé vlásky zkoumala, tak nemám pocit, že by byly nějak obarvené. Tak nevím.
A ještě jsem se dočetla, že na šedivé vlasy chytají lépe než prášková henna "přírodní" (?) barvy - od hennecolor a od Logony. Od té Logony by přírodní být opravdu měly, a když to není chemie, tak by to třeba šlo nakombinovat s práškovou hennou? Ale nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
Leila napsal: |
Já jsem ty šedivé vlasy začala řešit také, sice trošičku dopředu, ale ať vím, až to bude opravdu kritické
V letáku k henně od Logony píší, že henna chytá i na šedivé vlasy, ale zůstávají vždy světlejší než ostatní. Na šedivějící vlasy je možné použít kteroukoli hennu kromě černé. Pokud chce člověk docílit hnědé barvy a má vlasy převážně šedivé, tak doporučují použít nejpreve kaštanovou barvu, a poté jako druhou vrstvu "natural brown" nebo "brown umber" (tyhle hnědé barvy mají jen minimálně červené složky). Tak tohle uvádí Logona.
U DM henny jsem zase četla, že je často potřeba tak třech aplikací henny, než se šedivé vlasy obarví.
Já mám zatím šedé vlasy jen velmi ojediněle, z barevné henny jsem použila zlatou blond, zatím dvakrát, ale jak jsem ty šedivé vlásky zkoumala, tak nemám pocit, že by byly nějak obarvené. Tak nevím.
A ještě jsem se dočetla, že na šedivé vlasy chytají lépe než prášková henna "přírodní" (?) barvy - od hennecolor a od Logony. Od té Logony by přírodní být opravdu měly, a když to není chemie, tak by to třeba šlo nakombinovat s práškovou hennou? Ale nevím. |
No jo, ale pokud je barva mých vlasů skoro černá, kterou jinou hennu použít, když černou nedoporučují? A pokud bych na ty šediny použila nějakou hnědou, a ona by dokonce chytla ( jakože jsem to zkoušela a nechytla), tak by to vypadalo stejně divně-skoro černé vlasy a v nich sem tam hnědý vlas od henny... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | díky za radu ,ale jsem tmavovláska skoušela jsem kaštan ale šediny odolaly nemohu používat chemii. |
Tak vyzkoušej různé výrobce. Obecně, henna z DM je dost slabá, lepší je hennecolor, hennu vyrábí i Logona, Lush a myslím i Urtekramm, a pravá indická se dá sehnat v různých indických obchodech, to je prý obrovský rozdíl, jak to barví (ale ta je tuším jen rezavá). Také dodržet postup, hlavně zalít dost horkou vodou (do 90°C) a nechat 2 - 3 hodiny odležet, na hlavu dát co nejvíc horké a nechat několik hodin - to jsou všechno věci, na kterých záleží, jak moc to chytne. Asi to bude chtít trochu experimentovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
Sláva, našla jsem to! Nějak to fungovat musí, podívejte se sem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
marge 0-7
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 4:03 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za rady,skusím jestě jednou tu HennaColor koštan dle vašich rad snad to vyjde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|