Ahoj všichni !

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=73ee39b8f99d0e98a7719c9f016be9f0Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarďule
0-7
0-7


Založen: 9.11.2012
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 6:47 pm    Předmět: Ahoj všichni ! Citovat

Ahoj všichni, jsem tu nová, tak se krátce představím... Jsem Jrďule, je mi 30 let a vlasy mám tak cca někam pod lopatky, tmavě hnědou barvu. Za svého mládí jsem si barvila vlasy klasickými chemick. barvami, ale před pár lety jsem se rozhodla, že už si je barvit nebudu, protože to odrůstání je prostě hnus ....jenže mě to jednou za čas chytne a chtěla bych nějakou změnu....dlouho jsem odolávala všelijakému barvení a změnám, ale asi před měsícem jsem se nechala ostříhat z délky vlasů tak do pů zad ( měla jsem je hrozně roztřepené a slabé ) na délku někam pod ty lopatky a ,,obarvila,, jsem si je hennou ...ty dlouhý vlasy mi nějak chybí, ale jsem moc spokojená s hennou, určitě do toho půjdu znovu.... Jsem ráda, že jsem narazila na tyhle stránky, jsou super, ani jsem netušila, že něco takovýho existuje, jinak bych už tady byla dááávno.....Ale ještě bych potřebovala s něčím poradit - chtěla bych vyzkoušet ,,obarvení,, vlasů pomocí ořechového listí ( mám ho nasbírané a usušené ) a nevím jak na to....udělat výluh, jak silný, jak dlouho to nechat na vlasech, co od toho mám čekat ??? Neslezou mi všechny? Rolling Eyes Smile Předem díky za rady.... Jarďule.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olina
161-320
161-320


Založen: 16.11.2012
Příspěvky: 172

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:47 pm    Předmět: taky nová Citovat

Ahoj Jaru, já jsem tady taky nová. Stránky pročítám už asi měsíc. Líbí se mi moc. Je mi taky 30, vlasy mám stejně dlouhé (cca. 50 cm), barvu světle hnědou. Nemůžu bohužel odepsat na Tvůj dotaz. S ořechovým listím zkušenost nemám. Už hodně dlouho pečuju o své vlasy a snažím se, aby byly co nejdelší. Našla jsem tady článek o péči a docela se mi líbí rada o stříhání jedou za 3 měsíce (asi 1-2 cm). V článku najdeš lunární kalendář, v jaké dny přesně stříhat. Možná je to trochu ulítlé, ale za pokus to stojí. Mám výbornou zkušenost se šamponem a balzámem Balea pro hnědé vlasy (seženeš v DM drogerii). Obsahuje totiž hennu. Vlasy mám barevně krásně sjednocené a pevnější. Taky si jinak vlasy nebarvím. Mám navíc hrůzu z kadeřnic. Zdá se mi, že žádná z nich nechápe, že konečky jsou jen 1 cm Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.