Chytré rady na zapeklité problémy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 128, 129, 130  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Hyde park aneb Pokec
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 10:03 am    Předmět: Citovat

Ozvali se mi, ze jestli vyzkousim mys na kompu i po restartu (already done) a na jinem compu (to do) a nepofunguje, tak mi poslou novou.
Wilwarin
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:10 pm    Předmět: Citovat

Chtěla bych se zeptat, jak je to s placením sociálního a zdravotního, když mi za 2 týdny bude 26 a ještě studuju. Bohužel mám už nadstandardní dobu studia takže nevím, co v tom případě.
A jestli tu má někdo živ. oprávnění tak by mě zajímalo, jak je to s placením zdravotního a sociálního, když měsíčně nevydělávám ani to minimum 3500 (je mi jasné, že jinak bych to platila z toho živnosťáku, když už nebudu student, ale já si ho právě proto teď pozastavuju...spíš by mě to zajímalo do budoucna, kdyby bylo nutné si ho kvůli zakázkám znovu zařídit).

www.goodreads.com/marketad
http://www.cbdb.cz/uzivatel-19999-marieke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:16 pm    Předmět: Citovat

Wilwarin napsal:
Chtěla bych se zeptat, jak je to s placením sociálního a zdravotního, když mi za 2 týdny bude 26 a ještě studuju. Bohužel mám už nadstandardní dobu studia takže nevím, co v tom případě.
A jestli tu má někdo živ. oprávnění tak by mě zajímalo, jak je to s placením zdravotního a sociálního, když měsíčně nevydělávám ani to minimum 3500 (je mi jasné, že jinak bych to platila z toho živnosťáku, když už nebudu student, ale já si ho právě proto teď pozastavuju...spíš by mě to zajímalo do budoucna, kdyby bylo nutné si ho kvůli zakázkám znovu zařídit).

Socko není povinné, ale zdravotko ano, takže se po 26tinách běž přihlášit na pojišťovnu (cca 1100Kč).
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:36 pm    Předmět: Citovat

Mám vskutku zapeklitý problém. Potřebuju se dostat do Andromedy, co nejrychleji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:59 pm    Předmět: Citovat

Dalarius et Laixi napsal:
Mám vskutku zapeklitý problém. Potřebuju se dostat do Andromedy, co nejrychleji.

Pro začátek zkus http://what-if.xkcd.com/21/ a až to natrénuješ, můžeš to zkusit se silnějším arzenálem takhle http://what-if.xkcd.com/24/. Následně zkus kontaktovat Archimeda, před několika měsíci jsme počítali, kolik by bylo třeba sorbitolu (případně normálního cukru) na výrobu raketového paliva, které by dostalo člověka na Měsíc. Jestli ty výsledky ještě někde má, můžeš si to pak dopočítat.
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 3:33 pm    Předmět: Citovat

Dobře, zeptám se jinak. Způsob, jak se dostat 773,1 kpc (2 521 515,128 4 Ly) daleko v maximálně jednotách hodin, ideálně do hodiny, je můj současný problém.
A ano, četl jsem to, jen pochybuji, že by mi to bylo k něčemu plané už asi tak 30 km od povrchu. A co teprve na půli cesty mezi galaxiemi?
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:10 pm    Předmět: Citovat

V tom případě je pro tebe řešením warp.
Ale... máš opravdu pocit, že rozebírat tyhle sci-fi teorie ve vláknu zaměřeném na to, jak problémy doopravdy vyřešit, je to pravé místo? Zkus to ve Vědě a technice http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=2768&postdays=0&postorder=asc&start=20 případně si založ vlákno přímo o možnostech expresní mezihvězdné dopravy.
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 4:17 pm    Předmět: Citovat

Odpověď máš tedy tam.
Dal jsem to sem, protože to je můj zapeklitý problém a zajímala by mě nějaká chytrá rada na něj.
Správnou odpovědí by byla partnerka, ale zatím není jisté, jestli tohle je vůbec možné, popřípadně pravděpodobnější, než dostat se k jedné planetě v Adromedě za pár hodin. Přece jen, mluvíme tu o mě…
Wilwarin

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 1:02 pm    Předmět: Citovat

Morgyš-Děkuju, už jsem si tam radši zašla.

www.goodreads.com/marketad
http://www.cbdb.cz/uzivatel-19999-marieke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 6:35 am    Předmět: Citovat

Ja mám niečo jednoduchšie než chýbajúce partnerky a medziplanetárne lety:
ako pomôcť čím ďalej, tým viac sa zapekajúcemu toastovaču ? alebo aspoň nejaké tipy na čistenie (vydrhnúť ho pod tečúcou vodou, logicky, nemôžem).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 128, 129, 130  Další

Přejdi na: