|
✿
|
Autor |
Zpráva |
piskotek 81-160
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 6:35 pm Předmět: vlasy na sváteční příležitost/účes na ples |
|
|
Zdarec lidičky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte nějakej tip na účes do tanečních.. něco, co zvládnu sama nebo s minimální pomocí a přitom to vypadá dobře.. mně se totiž nechce utrácet těžký prachy za jeden účes jenom proto, abych na vlasech měla tuny laku..
Budu ráda za veškeré příspěvky.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
já si minulý rok na ples dělala drdol.Udělala jsem nejprve obyčejný culík a pak jsem začala postupně prameny zatáčet do ruliček kolem toho ohonu, každou ruličku jsem zajistila pérkem. Vlasy co zbyly jsem buď nechala volně nebo jsem vytvořila další patro z těch ruliček. No, nevím, zda jsem to popsala nejak pochopitelně.
Ale i rozpuštěné vlasy jsou přeci pěkné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
piskotek 81-160
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
jj, děkuju.. já totiž nosím rozpuštěné vlasy normálně buď do školy a nebo i normálně do tanečních, tak bych aspoň na tu prodlouženou chtěla něco extra.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
Piškotku, podívej se také do tématu "Účes na maturiťák" nebo "Drdol a spol". Je tam pár tipů i nějaký ten odkaz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rikisek 161-320
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
piskotek napsal: | jj, děkuju.. já totiž nosím rozpuštěné vlasy normálně buď do školy a nebo i normálně do tanečních, tak bych aspoň na tu prodlouženou chtěla něco extra.. |
s tvými vlasy by se dalo dělat hodně věcí...já kámošky češu a stříhám,třeba se i u tebe najde někdo,komu to jde a nic za to nechce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
piskotek 81-160
|
Zaslal: po březen 10, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
U mě ale nikdo nemá tak dlouhé vlasy, takže kromě natočení nebo obyč copu nikdo nic neumí.. ale dívala sem se na nějaká videa od BlaHo a tam měli nějaké typy na drdoly nebo úpravu vlasů na sváteční příležitost a to by mohla zvládnout i moje ségra, takže zkusím někdy i tohle.. jo a taky jsem si překládala nějaké angl návody na různé složitější copy, tak k tomu ségru někdy donutím a bude.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rikisek 161-320
|
Zaslal: po březen 10, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
zkus to,přeju hodně štěstí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MELODY 81-160
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
Holky, HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
Nutně potřebuji vymyslet nějaké šikovné vlasové umotání k oficiální příležitosti . Bylo by hezké, kdybych u rozvodového stání vypadala apartně a šik a zároveň jako světice , jíž bylo od manžela snášeti všeliké hrůzy, což činila s úsměvem a s grácií . Prostě aby byla na první kouknutí vidět holá pravda, no. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rikisek 161-320
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
MELODY napsal: | Holky, HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
Nutně potřebuji vymyslet nějaké šikovné vlasové umotání k oficiální příležitosti . Bylo by hezké, kdybych u rozvodového stání vypadala apartně a šik a zároveň jako světice , jíž bylo od manžela snášeti všeliké hrůzy, což činila s úsměvem a s grácií . Prostě aby byla na první kouknutí vidět holá pravda, no. |
není problém odkud jsi?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Miki7 41-80
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 11:22 pm Předmět: Silvestrovské účesy |
|
|
Ve zdejších vláknech jsem narazila na témata ohledně účesů, slavnostních atd., ale konkrétně mě zajímá Silvestr. Ty, které zůstáváte v klidu domova nebo na chajdě apod., tak to asi řešit nebudete Ale pokud někam vyrážíte, máte nějaký nápad na účesy aneb "sama to zvládnu" ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|