|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Já jsem kdysi měla růžovou pumu a voněla mi hezky ale když mi zbývalo tak 1/4 tak mi taky začala vadit..je to idvné, tak dlouho se mi líbila a pak z ničeho nic mi už nebyla vůbec příjemná... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 8:19 am Předmět: |
|
|
Já tom mám taky úřesně tak... jak mám půlku té voňavky pryč, tak už se ohlížím po jiné a tu starou chci rychle vyplácat, protože už to není ono... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
ja ted objevila stopro prirodni parfem z bioproduktu farfalla,je bez chemie tak se musi aplikovat casteji,ale zkousela sem ho na sobe v obchudku s prirodni kosmetikou a jeden vonela nadherne po ruzi s naznakem orientalniho a na to jak mi vzdy parfemy smrdely,tak toto me okouzlilo skoro jako ta cista silice lotusu z egypta(ale ne tolik),no rozhodne ji treba casem poridim ,ale musim si to hoodne rozmyslet |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
No tak mě ta růžová Puma začala vadit už na začátku-po prvním půldni se mi zní nějak točila hlava, tak jsem ji skoro půl roku nepoužívala. Pak jsem ji začala tak občas používat, ale že jsem jenom jednou lehce z dálky stříkla a tak jsem si na ni zvykla a teď ji používám docela často, ale vždycky jenom tak lehce.
To naopak u The Healing Garden vždycky stříknu na krk, na oblečení a do vlásků a úplně si libuju v tom obláčku jemné vůně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
The healing garden mě moc voní skoro všechny. Asi nejlépe jasmín a bílý čaj. Ale moc dlouho vonět nevydrží...vždy rychle vyprchají. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | The healing garden mě moc voní skoro všechny. Asi nejlépe jasmín a bílý čaj. Ale moc dlouho vonět nevydrží...vždy rychle vyprchají. |
Jak voní ten Jasmín? Je taky takový jemný jak bílý čaj nebo výraznější, květinovější?
Já si k němu ještě ani nečichla Vždycky, když u toho regálu stojím, tak tam buď nemají tester vůbec a nebo už je prázdný |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | Káťa napsal: | The healing garden mě moc voní skoro všechny. Asi nejlépe jasmín a bílý čaj. Ale moc dlouho vonět nevydrží...vždy rychle vyprchají. |
Jak voní ten Jasmín? Je taky takový jemný jak bílý čaj nebo výraznější, květinovější?
Já si k němu ještě ani nečichla Vždycky, když u toho regálu stojím, tak tam buď nemají tester vůbec a nebo už je prázdný |
Jé to nějak nedokážu popsat... prostě jasmínově,svěže květinově. Je fakt, že ho taky vídám málo. Asi se hodně prodává. Měla jsem ještě sprchový gel bílý čaj,krásně provoněl koupelnu i mě, žel dost vysušoval kůži |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TamtaOna 321-600
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 2:07 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem si v návaznosti na Vílčinu salici z lotusu vzpomněla také na to, co jsem si dovezla z Egypta. Ještě mám 2 lahvičky olejových parfémů, také výluhy s kytiček. První je Nefertiti (ani už nevím, co to přesně je, ale je to opojně kouzelné) a druhá je Attar of roses, což je omamná vůně růží... nádhera!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
TamtaOna napsal: | Ještě jsem si v návaznosti na Vílčinu salici z lotusu vzpomněla také na to, co jsem si dovezla z Egypta. Ještě mám 2 lahvičky olejových parfémů, také výluhy s kytiček. První je Nefertiti (ani už nevím, co to přesně je, ale je to opojně kouzelné) a druhá je Attar of roses, což je omamná vůně růží... nádhera!!! |
ja vim,ze se to delat nema,ale malinko zavidim Tento typ vuni z pidi obchudku nebo stanecku z orientu jsou nejkvalitnejsi a nejlepsi vune nejradeji bych se tam vydala a nakoupila a nebo nekoho zaukolovala,jenze z mych znamych tam vetsinou jedou chlapi a ti tomu moc neholduji a privezli by urcite jen nejakou vonavku,ktera je k dostani i tady (teda krom tygrika ,on mi tenkrat privezl ten lotus a trefil se do cerneho ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TamtaOna 321-600
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | TamtaOna napsal: | Ještě jsem si v návaznosti na Vílčinu salici z lotusu vzpomněla také na to, co jsem si dovezla z Egypta. Ještě mám 2 lahvičky olejových parfémů, také výluhy s kytiček. První je Nefertiti (ani už nevím, co to přesně je, ale je to opojně kouzelné) a druhá je Attar of roses, což je omamná vůně růží... nádhera!!! |
ja vim,ze se to delat nema,ale malinko zavidim Tento typ vuni z pidi obchudku nebo stanecku z orientu jsou nejkvalitnejsi a nejlepsi vune nejradeji bych se tam vydala a nakoupila a nebo nekoho zaukolovala,jenze z mych znamych tam vetsinou jedou chlapi a ti tomu moc neholduji a privezli by urcite jen nejakou vonavku,ktera je k dostani i tady (teda krom tygrika ,on mi tenkrat privezl ten lotus a trefil se do cerneho ) |
Ještě aby minul;) ... Jojo, jsou úchvatné, zcela jsem na ně zapomněla..., ale jak jsi napsala o tom lotusu, hnedle se mi paměť oživila (díky za to:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|