|
✿
|
Autor |
Zpráva |
sisalka 8-20
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
mate niekto skusenosti s odtienom 'jahodovy smoothie' ?? dnes som si ju kupila, ale ako tak citam, otestujem ju najprv na alergicku reakciu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
Holky, co barvíte Palette Shampoo na 24 umytí, smýváte ho vodou nebo i šamponem? A aplikujete bezprostředně po nabarvení kondicioner nebo masku? Masky na olejový bázi mají tendenci stahovat barvu z čerstvě nabarvených vlasů, tak se trochu bojim, abych se tý barvy nezbavila minutu po barvení A ještě dotaz: Po jak dlouhý době stahujete barvu do délek? Nerada bych skončila s duhovou hlavou. Dííííky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MyScene 41-80
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodla se s vámi podělit o svou zkušenost Malá rada - fórum na DV čtěte až potom, jinak se budete celou dobu bát jako já
Koupila jsem si pytlíček šampon s číslem 16, myslím že čokoládově hnědá. Na fotku před barvením se můžete podívat v mé galerii. Nechtěla jsem vlasy obarvit na tmavo, ale pouze trochu dotónovat vlastní barvu a maličko sjednotit. Plánovala jsem nechat to na hlavě tak 10 minut, ale po prokousání se vláknem jsem se tak bála, že jsem tam nechala jen 5 Ale myslím, že i tak to trochu chytlo a docela se mi to líbí, krásně se lesknou
Takže zase tak markantně nezatracovat.. Jinak fotka po -
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
No, docela mě mrzí, že jsem si nepročetla tohle vlákno, než jsem si koupila Palatte color shampoo. Koupila jsem si černý odstín, ale na krabičce je napsáno, že je nové, šetrnější složení. Vlasy světlé nemám, ale i tak mám strach, aby se mi to vymylo, chci to jen zkusit. Má někdo zkušenost s tim novym složením? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amy 41-80
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
Kikinecka napsal: | No, docela mě mrzí, že jsem si nepročetla tohle vlákno, než jsem si koupila Palatte color shampoo. Koupila jsem si černý odstín, ale na krabičce je napsáno, že je nové, šetrnější složení. Vlasy světlé nemám, ale i tak mám strach, aby se mi to vymylo, chci to jen zkusit. Má někdo zkušenost s tim novym složením? |
No je jasné,že tmavá,zvlášt černá se ze světlých ani z hnědých vlasů nikdy úplně nedostane.S žádnou barvou to nefunguje tak,že by si člověk dal na blond vlasy černou a pak by se mu to za pár umytí opět vrátilo k blond a jelo by se dál.Za příliš tmavé odstíny si většinou lidi můžou sami-bud si koupí špatný odstín a nebo to nechají působit moc dlouho...Jinak kvalitativně je Color shampoo skvělý,vlasy jsou lesklé a hebké a ne tak tvrdé jako po běžné barvě.Barvím se s ním a je to to nejlepší,co jsem na hlavě kdy měla a že toho bylo.Ted tedy nemám úplně černou,ale čokoládový odstín a už jsem získala hnědé odlesky,za nějakou dobu to bude hnědé,až se černá trochu více vymyje a vlasy odrostou.Ale myslet si,že si člověk dá černou a pak se to vrátí např. do čisté blond je s prominutím naivní-tím se samozřejmě nechci nikoho dotknout. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Já vlasy světlé nemám, psala jsem to. Mám něco mezi zrzavou a hnědou, takovou neidentifikovatelnou barvu. No a právě proto bych o ni nerada přišla. Tak to vypadá, že jsem jen tak vyhodila stovku, mam fakt radost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amy 41-80
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Kikinecka napsal: | Já vlasy světlé nemám, psala jsem to. Mám něco mezi zrzavou a hnědou, takovou neidentifikovatelnou barvu. No a právě proto bych o ni nerada přišla. Tak to vypadá, že jsem jen tak vyhodila stovku, mam fakt radost. |
Jojo,já vím,ale i tak jdou takhle tmavé barvy dolů špatně z čehokoliv.Tak nezoufej,pokud máš v okolí nějakou známou černovlásku,tak jí to zkus nabídnout Jinak bych si zkusila vybrat vhodnější odstín téhle barvy,protože jinak je opravdu výtečná.Pokud si nejsi jistá,vezmi si radši světlejší odstín Možná bych ještě být tebou,zkusila jít do obchodu,kde jsi barvu koupila i s účtenkou,že je nová a zda by nešlo ji vyměnit za jiný odstín. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Když mě lákalo vyzkoušet černou, jen na chvíli. Asi před 7 lety jsem měla Palette ten šampon v pytlíčku odstín fialový a ten se vymyl dobře. Mám zkusit zas ten pytlíček nebo se na to radči vyprdnout?
S tím šamponem si poradim, mě spíš štve, že jsem se těšila a pak nic, ale ještě, že jsem to tu pročetla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amy 41-80
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
Kikinecka napsal: | Když mě lákalo vyzkoušet černou, jen na chvíli. Asi před 7 lety jsem měla Palette ten šampon v pytlíčku odstín fialový a ten se vymyl dobře. Mám zkusit zas ten pytlíček nebo se na to radči vyprdnout?
S tím šamponem si poradim, mě spíš štve, že jsem se těšila a pak nic, ale ještě, že jsem to tu pročetla. |
Tak ten pytlíček by nemusel nadělat takovou škodu,jsou to jen pigmenty bez oxigentu a to se na vlasech moc dlouho neudrží... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Tak buď vyzkoušim nějakej experiment tou, co nejde vymejt, buď jen prameny, nebo podbarvení nebo ještě jinej pokus. Anebo koupim tu v pytlíku, děkuju za rady. až se k tomu odhodlám, dám vědět, jak to dopadlo... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|