Ladybox

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Objednali jste si někdy Ladybox?
Ano
0%
 0%  [ 0 ]
Ne
50%
 50%  [ 5 ]
Ne, ale uvažuji o tom
50%
 50%  [ 5 ]
Ano, a objednám si ho znovu
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 10

Autor Zpráva
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 1:28 pm    Předmět: Ladybox Citovat

Co na něj říkáte? Smile Už pokukuju nějaký ten měsíc a pořád ne a ne si ho objednat..Zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti Smile
Kdo by nevěděl, tak tady http://www.ladybox.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fructia
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 1:45 pm    Předmět: Citovat

Jojo, koukala jsem na něj, ale nevím, přijde mi, že to slouží k hromadění věcí... Když jsem se dívala na obsahy, tak bych třeba polovinu věcí nepoužila. Raději dám peníze na nějakou konkrétní věc, kterou si sama vyberu.
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 2:17 pm    Předmět: Citovat

Já právě potřebuju vychytat balíček, který využiju celý...Líbí se mi na tom, že používají kvalitní značky a často i čistě přírodní a většinou i novinky Wink
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 2:51 pm    Předmět: Citovat

Mne tenhle koncept zrovna dvakrat nenadchnul, i kdyz jsem na nej cetla vicemene pozitivni reference (bloudeni po netu atd).

Idea, ze platim za neco, kdy ani nevim co presne vlastne dostanu je takova . .. zvlastni. Spis jsem ten typ, ktery si koupi konkretni vyrobek, nez aby si predplatil "tunu" vzorku, ktere se mu ani nemusi hodit.

Ale ono je to hodne dane i tim, ze ja proste tyhle veci zrovna moc nepouzivam a krem vlastnim maximalne tak ten na boty ...

Podle mne balicek, ktery by se dal vyuzit uplne cely neexistuje. Skladba vyrobku je totiz tak ruznoroda, ze sance, ze se cloveku trefi "primo do noty" je dost mala ... ovsem notoricke testovace a zkousece to potesi asi vzdy Smile
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 3:21 pm    Předmět: Citovat

Ano, já právě strašně ráda zkouším nové věci a hlavně tu kosmetiku! Very Happy Nejsem si jistá, jak to přesně funguje, protože v únorovém Ladyboxu už víme, co bylo, ale na březnový to ještě není odtajněno a doufám, že by se dalo nejprve zjistit, co se v něm ukrývá a až potom popřípadě objednat Question
Ihmissusi
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 3:28 pm    Předmět: Citovat

Tak já měla zatím 3 Ladyboxy, 4 Senzaboxy a 1 Greatbox Laughing
Miluju ten okamžik překvapení, kdy krabičku rozbaluju Smile Už se mi párkrát stalo i to, že mi vyhovovaly všechny výrobky jednoho vydání.
Protože mám momentálně v pokoji spoustu krabiček, vzorečků i plných kosmetických výrobků, které ani nestíhám spotřebovat, dávám si minimálně měsíc pauzu a neobjednávám tentokrát žádnou z českých krabiček krásy Laughing

A musím teda říct, že Ladybox zřejmě už neobjednám vůbec a zůstanu u konkurence. Poslední dvě vydání byly pro mě totiž (narozdíl od Senzaboxu) obrovským zklamáním Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 3:48 pm    Předmět: Citovat

Ihmissusi napsal:
Tak já měla zatím 3 Ladyboxy, 4 Senzaboxy a 1 Greatbox Laughing
Miluju ten okamžik překvapení, kdy krabičku rozbaluju Smile Už se mi párkrát stalo i to, že mi vyhovovaly všechny výrobky jednoho vydání.
Protože mám momentálně v pokoji spoustu krabiček, vzorečků i plných kosmetických výrobků, které ani nestíhám spotřebovat, dávám si minimálně měsíc pauzu a neobjednávám tentokrát žádnou z českých krabiček krásy Laughing

A musím teda říct, že Ladybox zřejmě už neobjednám vůbec a zůstanu u konkurence. Poslední dvě vydání byly pro mě totiž (narozdíl od Senzaboxu) obrovským zklamáním Smile

Děkuji za typ, mě se nejvíce líbil Ladybox, ale kouknu i na jiné krabičky krásy Smile
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 6:12 pm    Předmět: Citovat

Jé, krabiček se týká zrovna můj poslední blog Laughing

http://www.makeupazivot.blogspot.cz/

Akorát po přestěhování DV jsou blogy mrtvé (zatím), tak jsem nemohla dát avízo i sem Embarassed
Philogia
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 1:48 pm    Předmět: Citovat

Podle mě jsou tyhle balíčky vhodné hlavně pro ty, kdo
a) používají široké spektrum kosmetických přípravků,
b) rády zkouší nové věci a zároveň
c) nemají nějaké zvláštní nároky na produkt, který "ozkouší na vlastní kůži" (například nemusí hlídat, jestli na to nemají alergii, neřeší moc složení, nepotřebují velmi specifické odstíny,...).

Co se mě týče, bodu a) zrovna moc nevyhovuji. Třeba z dekorativní kosmetiky používám toliko občasně pudr, korektor a make-up (všechno ve velmi specifickém bílém odstínu, který v boxu sotva bude), mírně dočervena zabarvený balzám na rty a velmi vzácně použiju světle béžové stíny. Podobně to mám třeba s krémy... Drtivá většina produktů v boxu by mi byla na nic, protože žádný produkt toho typu nepoužívám.

Bohužel trpím na atopický exém, na akné, alergii na slunce a zároveň mám velmi světlou pleť. Velkou část toho, co by mi přišlo, bych se bála vůbec zkusit použít, aby to nedopadlo špatně (nebo bych rovnou věděla, že mi odstín nesedne).

Nové věci zkouším ráda, ale vlastně jen co se vlasů týče (a tam mám zase dost vysoké nároky na složení). Jinak mám většinou "ověřený" svůj produkt, který používám stále dokola (dočervena zabarvený balzám Astrid,...), nebo ten "svůj" produkt ještě hledám, ale právě proto, že moje nároky na něj jsou velmi vysoké (a pravděpodobnost, že ten správný najdu v boxu, je mizivá).

Sečteno a podtrženo, kupovat v mém případě box by znamenalo jen nahromadit si kupu produktů, které mi budou k ničemu. Možná ale někdy, kdy už je známý obsah a měla bych tam jistý produkt, který mám ozkoušený, vyhovuje mi a cena samotného produktu se blížila ceně boxu, riskla bych to a doufala, že aspoň jedna věc z toho zbytku pro mě nebude na vyhození...
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 9:42 am    Předmět: Citovat

Na podobném principu dříve (tuším v 90. letech) fungovala např. firma Vevay. Občas jsem u nich něco objednala a byla zklamaná (asi teda 2x), protože většina výrobků mi přišla nepoužitených, přestože jsem zkoušecí typ i typ, který snese kde co. Odstíny dekorativky byly hodně specifické (výrazná fialová, řvavá oranžová nebo naopak nevýrazné)-prostě řekla bych takové, že se asi moc nekupovaly a firma hledala odbyt jinde. Takže přestože cena byla v přepočtu ne jeden kus lákavá, tak v konečné fázi vyšly výrobky dost draho.

takže za mě jedině, pokud budu znát předem obsah, na slepáka už ne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: