|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ellien 8-20

![]()
|
Zaslal: po květen 13, 2013 2:54 pm Předmět: Vlasy a rozhozená štítná žláza důsledkem anorexie |
|
|
Ahoj, po anerexii která je už za mnou mám půlku vlasu pryč bohužel..další co jsem si MA způsobila je rozhozená štítná žláza ale jsem objednaná na endokrinologii a tam mi nasadí léky aby fungovala tak jak má..spíš se Vás chci zeptat jak je to s růstem vlasů a řekněte mi to popravdě.. vlasy jaké jsem měla původně mi už asi nenarostou že? Už je to více jak půl roku co dodržuji životozprávu a beru vitamíny ale mimo to že mi přestaly padat tak kvalita je pořád dost špatná a jsou delší opravdu jen o trochu..jinak se snažím jíst hodně ovoce a zeleniny, kvalitní ryby, různé ořechy a semínka tak už teda vážně nevím..Za rady předem děkuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: po květen 13, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
Půl roku je krátká doba na soudy
Co se týče štítné žlázy. Padají při hypofunkci, je to jeden ze symptomů, ale po nasazení léčby a správných dávek toto mizí, protože šž na to už pak nemá vliv. léčila jsem se s hypofunkcí v těhotenství a nevypadl mi ani vlas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: po květen 13, 2013 5:25 pm Předmět: Re: Vlasy a rozhozená štítná žláza důsledkem anorexie |
|
|
Ellien napsal: | Ahoj, po anerexii která je už za mnou mám půlku vlasu pryč bohužel..další co jsem si MA způsobila je rozhozená štítná žláza ale jsem objednaná na endokrinologii a tam mi nasadí léky aby fungovala tak jak má..spíš se Vás chci zeptat jak je to s růstem vlasů a řekněte mi to popravdě.. vlasy jaké jsem měla původně mi už asi nenarostou že? Už je to více jak půl roku co dodržuji životozprávu a beru vitamíny ale mimo to že mi přestaly padat tak kvalita je pořád dost špatná a jsou delší opravdu jen o trochu..jinak se snažím jíst hodně ovoce a zeleniny, kvalitní ryby, různé ořechy a semínka tak už teda vážně nevím..Za rady předem děkuji  |
Mám v okolí dvě slečny vyléčené z anorexie,kterým také začaly padat vlasy. Po překonání anorexie (dá-li se to tak nazvat) jim oběma po nějaké obě vlasy dorostly - v podstatě stejně, jako měly před onemocněním . Ale ony měly vlasy spíš kratší - mikádo.
Možná to u tebe bude trvat déle - právě kvůli nemocné štítné žláze. Její rozhozená funkce má na kvalitu vlasů nepříznivý vliv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|