Vlasy a rozhozená štítná žláza důsledkem anorexie

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=dd6b07fb376fbd1f2922f475ceb8b6f7Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ellien
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 2:54 pm    Předmět: Vlasy a rozhozená štítná žláza důsledkem anorexie Citovat

Ahoj, po anerexii která je už za mnou mám půlku vlasu pryč Sad bohužel..další co jsem si MA způsobila je rozhozená štítná žláza ale jsem objednaná na endokrinologii a tam mi nasadí léky aby fungovala tak jak má..spíš se Vás chci zeptat jak je to s růstem vlasů a řekněte mi to popravdě.. vlasy jaké jsem měla původně mi už asi nenarostou že? Už je to více jak půl roku co dodržuji životozprávu a beru vitamíny ale mimo to že mi přestaly padat tak kvalita je pořád dost špatná a jsou delší opravdu jen o trochu..jinak se snažím jíst hodně ovoce a zeleniny, kvalitní ryby, různé ořechy a semínka tak už teda vážně nevím..Za rady předem děkuji Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 3:15 pm    Předmět: Citovat

Půl roku je krátká doba na soudy Wink

Co se týče štítné žlázy. Padají při hypofunkci, je to jeden ze symptomů, ale po nasazení léčby a správných dávek toto mizí, protože šž na to už pak nemá vliv. léčila jsem se s hypofunkcí v těhotenství a nevypadl mi ani vlas Wink
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 5:25 pm    Předmět: Re: Vlasy a rozhozená štítná žláza důsledkem anorexie Citovat

Ellien napsal:
Ahoj, po anerexii která je už za mnou mám půlku vlasu pryč Sad bohužel..další co jsem si MA způsobila je rozhozená štítná žláza ale jsem objednaná na endokrinologii a tam mi nasadí léky aby fungovala tak jak má..spíš se Vás chci zeptat jak je to s růstem vlasů a řekněte mi to popravdě.. vlasy jaké jsem měla původně mi už asi nenarostou že? Už je to více jak půl roku co dodržuji životozprávu a beru vitamíny ale mimo to že mi přestaly padat tak kvalita je pořád dost špatná a jsou delší opravdu jen o trochu..jinak se snažím jíst hodně ovoce a zeleniny, kvalitní ryby, různé ořechy a semínka tak už teda vážně nevím..Za rady předem děkuji Wink

Mám v okolí dvě slečny vyléčené z anorexie,kterým také začaly padat vlasy. Po překonání anorexie (dá-li se to tak nazvat) jim oběma po nějaké obě vlasy dorostly - v podstatě stejně, jako měly před onemocněním . Ale ony měly vlasy spíš kratší - mikádo.
Možná to u tebe bude trvat déle - právě kvůli nemocné štítné žláze. Její rozhozená funkce má na kvalitu vlasů nepříznivý vliv.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: