|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Kacisko 161-320

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
Mě by to ani nepřekvapilo být to u nás. Lidi jsou neuvěřitelně drzí Škoda, že to slečna necítí a jednu mu nevlepila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že s vlasama nejde hýbat. Přibližně jako hadi. Konečky by byly bodavý a po délce by to bylo ostrý a řezavý. To by se pak nikdo neodvážil.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
devildriverka 21-40

|
Zaslal: po květen 20, 2013 3:07 pm Předmět: Násilné ostrihanie |
|
|
| Ahojte....zaujímalo by ma či sa už niekto stretol s prípadom, že mu niekto jeho dlhé roky pestované vlasy len tak odstrihol alebo im inak ublížil a ako by ste konali? Pretože dnes sú ľudia veľmi závistlivý a pre nešťastie druhého by spravili všetko. Raz som videla ako partička romov chcelo tak pripraviť o vlasy jednu slečnu ( nakoniec sa nič nestalo môj priateľ zasiahol). A aj moja kamarátka zažila podobný prípad, lenže jej chceli vlasy spáliť. Čo by ste robili v takomto prípade? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
nosit s sebou hasící přístroj?
ne, teď vážně, to je docela hrozná zkušenost.... těžko říct, co proti tomu dělat.... můj kamarád dostal na budku jen tak, protože šel po ulici.... nic nedělal, neříkal a stejnak z ničeho nic ležel. myslím, že nejlepší je se vyhýbat problémovým setkáním velkým obloukem.... _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Philogia 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
lethality: Možná by tě mohlo zajímat téma Vlasová kriminalita:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=400
Řešilo se tam, jak někdy ostříhají lidem na ulici vlasy (hlavně v zahraničí) a pak je prodávají, ale i některé případy násilného ostříhání u nás. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
devildriverka 21-40

|
Zaslal: po květen 20, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
| lethality napsal: | nosit s sebou hasící přístroj?
ne, teď vážně, to je docela hrozná zkušenost.... těžko říct, co proti tomu dělat.... můj kamarád dostal na budku jen tak, protože šel po ulici.... nic nedělal, neříkal a stejnak z ničeho nic ležel. myslím, že nejlepší je se vyhýbat problémovým setkáním velkým obloukem.... |
ja si beriem pepřový sprej a kapení nožík
nespravodlivé dostať na hubu za nič... takých by som vraždila!! preto ja nechodím sama von ani pretože u nás su zákeráci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
devildriverka 21-40

|
Zaslal: po květen 20, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Philogia napsal: | lethality: Možná by tě mohlo zajímat téma Vlasová kriminalita:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=400
Řešilo se tam, jak někdy ostříhají lidem na ulici vlasy (hlavně v zahraničí) a pak je prodávají, ale i některé případy násilného ostříhání u nás. |
kuknem dakujem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
devildriverka 21-40

|
Zaslal: po květen 20, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
| ked som chodila na základku tak mi dve baby hádzali do vlasov žuvačky, kedže som mala huste vlasy a žuvačky boli mini tak som si to nevšimla no išla som za učitelkou a odstrihla mi 20-30 cm pramene.... dodnes to spolužiakom nezabudnem že sa ma nikto nezastal a ani mi to nepovedal..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
lilly 321-600

|
Zaslal: út květen 21, 2013 7:55 am Předmět: |
|
|
| devildriverka napsal: | | ked som chodila na základku tak mi dve baby hádzali do vlasov žuvačky, kedže som mala huste vlasy a žuvačky boli mini tak som si to nevšimla no išla som za učitelkou a odstrihla mi 20-30 cm pramene.... dodnes to spolužiakom nezabudnem že sa ma nikto nezastal a ani mi to nepovedal..... |
Tak to je teda moc... a ta učitelka taky, jak si to vůbec mohla dovolit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
A ne že by to bylo příjemné, ale žvýkačky ve vlasech se prostě v dětských kolektivech vyskytují. Mému dítěti aktuálně taky dorůstá odstřižený pramen - taky žvýkačka. Úplně normální. _________________

Naposledy upravil Meadow dne st květen 22, 2013 9:00 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|