|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
eMia >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Meadow napsal: | Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
A ne že by to bylo příjemné, ale žvýkačky ve vlasech se prostě v dětských kolektivech vyskytují. Mému dítěti aktuálně taky dorůstá odstřižený pramen - taky žvýkačka. Úplně normální. |
Žvejky ve vlasech polít colou, pak jdou vyndat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Výborně, píšu si (snad to nezapomenu).  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Alisie 0-7

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
| eMia napsal: | | Meadow napsal: | Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
A ne že by to bylo příjemné, ale žvýkačky ve vlasech se prostě v dětských kolektivech vyskytují. Mému dítěti aktuálně taky dorůstá odstřižený pramen - taky žvýkačka. Úplně normální. |
Slyšela jsem také o tom, že je dobré žvýkačku obložit ledem a po jejím ztuhnutí vyndat. Ale nezkoušela jsem to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
| eMia napsal: | | Meadow napsal: | Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
Taky mi to nepřijde divné, když učitelka žvýkačku z vlasů vystříine ... ne každá škola má automat s colou, ne vždy je po ruce led... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
A už vůbec ne každá učitelka tuší, že cola a led můžou od žvýkačky pomoct  _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Alisie 0-7

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
| ilona napsal: | | eMia napsal: | | Meadow napsal: | Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
Taky mi to nepřijde divné, když učitelka žvýkačku z vlasů vystříine ... ne každá škola má automat s colou, ne vždy je po ruce led... |
Sice nemůžu takhle na dálku soudit, ale neměla by se učitelka spíše starat o náležité potrestání šikanujících, než o to jak si dotyčná žvýkačku z vlasů odstraní. Pokud jí dotyčná o to nepožádala, neměla by se podle mě o to vůbec starat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: út květen 21, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Alisie napsal: | | ilona napsal: | | eMia napsal: | | Meadow napsal: | Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
Sice nemůžu takhle na dálku soudit, ale neměla by se učitelka spíše starat o náležité potrestání šikanujících, než o to jak si dotyčná žvýkačku z vlasů odstraní. Pokud jí dotyčná o to nepožádala, neměla by se podle mě o to vůbec starat. |
Tak tohle bych šikanou nenazvala - je to klasické blbé zlobení, házení žvejkačkou je oblíbená "zábava" žáků ve školách snad od dob, co byla žvejka vynalezena.A ano, házející žákyně měly být patřičně pokárány.
V příspěvku nebylo psáno, že se učiteka na dotyčnou vrhla a vlasy ji ustřihla přes její vůli...pokud tomu tak bylo, je to špatně, ale jinak těžko kdo může učitelce vyčítat, že vlasy ustřhla a nehledala jiné řešení. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út květen 21, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
já slyšela, že nejlépe žvýkačku "rozloží" olej, ale chce to hodně trpělivosti :-/ _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie

![]()
|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Taky to znám s olejem - hodně promastit a mnout
(Led je dobrý na žvýkačku na látce, vlasy by v něm asi zůstaly). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Kacisko 161-320

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
U nás se teda žvýkačky neházely Flusaly se nasliněné papírové kuličky, člověk taky vypadal jako idiot, když mu to nikdo neřekl, ale aspoň se to dalo vyndat bez úhony  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|