školááá
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Hyde park aneb Pokec
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 1:34 pm    Předmět: Citovat

TO by mě taky zajímalo, co to je za základka. Máti děckám ve třídě notýsky zavedla, píšou si tam kde co a ještě na ni mají rodičové číslo, kdyby něco (bo na maily je levá). Učí druhou třídu.
Já ještě na základce taky měla tunu sešitků a když náhodou ne, tak se to psalo do sešitů daného předmětu. Ale teda nezávidím, dohánět naráz se třema dětma různé učivo, to musí být super Confused
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 4:11 pm    Předmět: Citovat

Já bych ty maily všeobecně nezavrhovala - máme s nimi i dobrou zkušenost. Ono jde vždycky o to, jak se to používá no. Mně na tomhle typu mailů vadí ta nárazovost a že to ode mě vyžaduje okamžitou reakci, je to vlastně za pět minut dvanáct. Problém je to, že ona to učitelka těmi maily vlastně jen připomíná (dítě mělo donést informaci ústně už dříve). Jenže co dítě řekne, když se ho ptám na školu? - Já nevím, nic se nedělo. Jinak telefon na učitelku mám taky, ale to je v takových chvílích nanic. Už se nedá nic dělat, jen se pokusit přeorganizovat čas a něco s dítětem zopakovat - a nebo k tomu přistoupit ve stylu "jeho škola=jeho problém".
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 5:04 pm    Předmět: Citovat

To my jsme si museli pokaždé do sešitu daného předmětu napsat "12.3 píšeme test/zkouseni", to učitelé zkontrolovali a doma mi rodiče ty sešity pravidelně kontrolovali. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 5:11 pm    Předmět: Citovat

Teda já žasnu Smile naši měli přístup "tvoje škola, tvůj problém" a nevzpomínám si, že by se někdy oni stresovali, že já píšu nějakou písemku Very Happy Jako když jsem přišla: "Nechápu tohle a tohle", tak to se mnou někdo prošel a vysvětlil (pamatuju si, že psaní se mnou pořád někdo cvičil), ale když jsem se teda konečně psát naučila, tak už se mnou dělali fakt jenom co jsem si sama řekla a zbytek je nezajímal (a ani se nedivim, měli svých starostí dost Wink ). Tak mě překvapilo,že je to všude jinde takový standard Smile
Yoko
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 7:47 pm    Předmět: Bakalářka Citovat

Celou vejšku jsem si myslela, že jsem se konečně odnaučila se stresovat - byla to víceméně pohodička, teď finišuju s bakalářkou - no spíš se v ní plácám, nejsem schopná dotáhnout ty kapitoly do konce, nevím, co s tím, vedoucí má těch prací moc, takže to ani moc nečte... A zase se objevil ten hnusnej pocit, co jsem měla před maturitou - vzbudím se a už od rána je mi pernamentně blbě od žaludku, přijde mi, že ta práce je celá k ničemu a že mi za to nemůžou dát ani tu trojku... do 28.6. to musím odevzdat, mám sice dost stránek, ale chybí tomu jádro, kapitoly nejsou dotažený, neumím se k tomu dokopat, protože už jsem to vnitřně vzdala - pak nad tím sedím celej den a přibyde jenom odstavec...nevím, jak se přesvědčit, že ta práce má alespoň mizivou šanci na to,abych ji obhájila.
Jedno díky tomu ale vím - udělám bakaláře a jdu makat, protože při představě, že bych měla v budoucnu psát nějakou další a jednou tak dlouhou pakárnu, v který se budou šťourat a hledat i sebemenší zaškobrtnutí, a já kvůli tomu zešedivím nebo budu zobat neurol, tak to radši ne-e, za to mi nějakej blbej titul nestojí...obdivuju všechny, co neskončili u bakalářky a šli dál Shocked
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 6:51 am    Předmět: Citovat

S tou základkou posoudím leda u sestry..

Mají doma druháka, neteř půjde v září do první. Notýsky na úkoly mají, maily chodí jen když mají nějakou akci nebo velkou změnu. Úkolů mají překvapivě dost. Ale už jsem dlouho z druhé třídy, tak to asi úplně správně neposoudím..Very Happy
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 9:00 am    Předmět: Citovat

Zdaleka nejhorší je, když máte matku na stejné škole, kam chodíte sami. To se pak dozví všecko, i to, co byste nechtěli. Twisted Evil
alienor
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 11:10 am    Předmět: Re: Bakalářka Citovat

Yoko napsal:
Celou vejšku jsem si myslela, že jsem se konečně odnaučila se stresovat - byla to víceméně pohodička, teď finišuju s bakalářkou - no spíš se v ní plácám, nejsem schopná dotáhnout ty kapitoly do konce, nevím, co s tím, vedoucí má těch prací moc, takže to ani moc nečte... A zase se objevil ten hnusnej pocit, co jsem měla před maturitou - vzbudím se a už od rána je mi pernamentně blbě od žaludku, přijde mi, že ta práce je celá k ničemu a že mi za to nemůžou dát ani tu trojku... do 28.6. to musím odevzdat, mám sice dost stránek, ale chybí tomu jádro, kapitoly nejsou dotažený, neumím se k tomu dokopat, protože už jsem to vnitřně vzdala - pak nad tím sedím celej den a přibyde jenom odstavec...nevím, jak se přesvědčit, že ta práce má alespoň mizivou šanci na to,abych ji obhájila.
Jedno díky tomu ale vím - udělám bakaláře a jdu makat, protože při představě, že bych měla v budoucnu psát nějakou další a jednou tak dlouhou pakárnu, v který se budou šťourat a hledat i sebemenší zaškobrtnutí, a já kvůli tomu zešedivím nebo budu zobat neurol, tak to radši ne-e, za to mi nějakej blbej titul nestojí...obdivuju všechny, co neskončili u bakalářky a šli dál Shocked

Yoko, cítím se uplně stejně, prostě za žádnou cenu nevím jak psát dál, zasekla jsem se v tom a za 3 týdny mám odevzdat... jsem z toho už na dně ale nedokážu se dokopat... a to jsem si podala přihlášku na magistra... už mě to prostě ale nebaví a mám k tomu odpor...
panvicka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 11:43 am    Předmět: Citovat

Na tohle zaseknutí mi pomáhá psát.. i třeba nějaké víceméně zřejmé kraviny nebo bláboly, ale pak mám "něco", co můžu upravit/doplnit tak, aby to dávalo smysl, což je pořád lepší než nemít nic. Laughing
Yoko
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 12:39 pm    Předmět: Re: Bakalářka Citovat

alienor napsal:

Yoko, cítím se uplně stejně, prostě za žádnou cenu nevím jak psát dál, zasekla jsem se v tom a za 3 týdny mám odevzdat... jsem z toho už na dně ale nedokážu se dokopat... a to jsem si podala přihlášku na magistra... už mě to prostě ale nebaví a mám k tomu odpor...

No mě na tom asi nejvíc štve to, že můj vedoucí to nějak průběžně nečte, takže tam mám jistě chyby a úplný ptákoviny...slepuju nějaký kecy z knížek pomocí slov: "X" tvrdí že.... avšak "Y" uvádí že......z toho vyplývá.....
Je to směšný, taková parodie na kompilaci, i když kompilace to bejt neměla a výzkum je úplně...nechci bejt sprostá....
Můj milej říká, že to mám nějak dopsat a odevzdat, jenže já se za to úplně stydím, dát to číst lidem, který maj několik titulů, když mě samotný ta práce přijde úplně amatérská. U nás oponenti nemaj problém napsat do posudku, že pochybujou o zdravým rozumu autora bakalářky, to na klidu taky nepřidá...Nepotrpím si na samý jedničky, ale prostě mám pocit, že za to, co jsem stvořila mi nikdo nemůže dát tojku, ani kdyby chtěl...
Pořád si říkám, že za měsíc touhle dobou to bude nějak vyřešený. Musíme se holt sebrat a nějak to dosmolit... já se teď z toho spíš hroutím, mlátím knížkama, chytá mě vzteklina...pak mě to vyčerpá a dostanu se do fáze, kdy tam napíšu klidně cokoliv a bude mi to jedno...už aby to bylo.
Jen tak tuším, že ti, co maj tohle za sebou z nás maj docela srandu - asi to bude jako maturita, člověk šílel a nikomu nevěřil, že to je formalita, dokud si tím sám neprošel. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Další

Přejdi na: