Co ženám nepřidává na kráse
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 186, 187, 188  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=28ca1f6902a4c08c9537720f331e1005Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Avery
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 9:24 am    Předmět: Citovat

Ono se to snad u nás naštěstí vůbec nedělá, ale že něco takového může vůbec někoho napadnout. Jinde zase dámy řešily, že jejich protějšek musí být vzhledově přitažlivý, protože si přejí krásné děti Rolling Eyes Někdy jsem ráda, že už jsem dospělák a neprožívám pubertu a dospívání v týhle divný době, kdy je člověk tolik masirovanej tím, jak by měl vypadat a jak by se měl chovat, páč to bych byla totální outsider Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Philogia
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 9:59 am    Předmět: Citovat

Avery napsal:
(...) Jinde zase dámy řešily, že jejich protějšek musí být vzhledově přitažlivý, protože si přejí krásné děti Rolling Eyes (...)

Na jednu stranu - ano, vybírat si partnera čistě podle vzhledu a s výhledem na to, jak budou moje děti vypadat na fotkách a budu se s nimi moct chlubit okolí, je hloupé.

Na stranu druhou... Co si budeme povídat, příroda to zařídila tak, že si člověk instinktivně vybírá takové partnery, aby společní potomci byli co možná nejschopnější přežít, co možná nejperspektivnější. Člověk dokáže čichem a zrakem podvědomě vyhodnotit, jestli je daný partner vhodný otec pro jejich děti, nebo ne (tělesný pach a vzhled dokáže předat mnoho informací o tom, jaké má kdo geny a hormonální hladiny). Dělaly se na to studie, kde se třeba ukázalo, že žena připadá mužům nejvíc přitažlivá v období ovulace a těsně před ním - tedy v období, kdy by teoreticky mohla otěhotnět. Nebo statistika ukázala, že muži s velkým nosem velmi často preferují drobnější ženy s menším poprsím - nejdřív mi to připadalo jako hloupost, jenže pak jsem si vzpomněla na bývalé partnery, podívala se kolem sebe a zjistila, že ono to kupodivu sedí... A ono to pak většinou není o tom, že ten člověk je marnivý blázen, který chce děti podle svého vkusu na chlubení se fotkami, tak si vybírá takové a makové partnery. Ony ho instinkty nutí si takové vybírat, protože příroda ví, že zrovna takovou kombinací genů mohou vzniknout ti nejlepší potomci.

Takže ano, vybírat si vědomě životního partnera čistě podle vzhledu tak, abych si mohla jednou šatit krásné dětičky, není moc dobrá cesta. Jenže svým způsobem si tak trochu i podle vzhledu podvědomě vybíráme partnery všichni... Vybíráme si podvědomě partnery tak, aby naše děti byly silné, chytré a hezké, zkrátka co možná nejlepší. A je to tak správně. Ona příroda moc dobře ví, co dělá...

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 10:14 am    Předmět: Citovat

Tak to příroda trochu udělala fail, když si moje maminka vybrala někoho jako je můj tatínek Laughing Sice jsem byla hezké dítě, ale to jsou všechny, teď už je to horší.
Ale s tou vůní to je fakt pravda a zřejmě to vysvětluje, proč nás to s jedním člověkem k sobě táhne už 3 roky, i když mezitím byli i jiní...nedávno mi totiž psal, jak mu krásně voním (myslel fyzicky, ne nějaké moje parfémy) a já si jeho vůni taky dokážu vybavit, jen si na něj vzpomenu. Ale ani v tomhle případě jinak příroda neví, co dělá Rolling Eyes

www.goodreads.com/marketad
http://www.cbdb.cz/uzivatel-19999-marieke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Philogia

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 10:29 am    Předmět: Citovat

Wilwarin: On je trochu problém v tom, že příroda to sice chytře zařídila, jenže ten systém fungoval bezproblémově tak možná v pravěku. Co si budeme povídat, když si dneska člověk vybírá partnera, tak ho třeba zajímá i to, jestli mají společné zájmy, jestli nebydlí na druhé straně zeměkoule, jestli jim bude vyhovovat společné bydlení a tak podobně - jsou tam i jiné důležité okolnosti než případná genetická výbava potomků. To, že příroda z genetického hlediska dělá to nejlepší, co umí, ještě samozřejmě neznamená, že je ten partner pro nás vhodný i v jiných (pro dnešní dobu nezbytných) ohledech... Tady fakt příroda neví, co dělá Very Happy

(Nehledě na to, že v dnešní době, kdy se voníme umělými parfémy, líčíme se, existují plastické operace, bere se hormonální antikoncepce a tak dále, už to podvědomé rozpoznávání nefunguje zdaleka tak přesně a dobře jako kdysi...)
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 12:15 pm    Předmět: Citovat

Jo, s tou vůní. To je strašně zajímavé.

Mně se hrozně moc zlepšil čich po vysazení HA. Partner mi zase voní velmi přitažlivě, nějak jsem ho s HA přestala cítit. Pak taky jsou chlapi, co mi voní hezky, ale "něco" tam prostě chybí.
A pak je tu jeden speciální případ, který má vyloženě uklidňující vůni. Vnímám to já, děti a zvířata... Laughing
Avery
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 1:04 pm    Předmět: Citovat

To já jsem na osobní vůni nějaká málo vnímavá, možná to souvisí s mnohaletým braním HAK, jak zmiňuje Hanča. Ještě se mi nestalo, že by mě někdo přitahoval vyloženě vůní. Jedině si vybavuju, že můj ex byl snad jediný chlap, který mi nesmrděl ani zpocený, tak to bude asi ono. No a ten současný se pořád meje a deodorantuje, že když si mám vybavit jeho vůni, vybaví se mi ten jeho deospray Embarassed Smile
Sadako
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 1:23 pm    Předmět: Citovat

Wilwarin napsal:
http://www.dama.cz/krasa/studentky-dnes-touzi-mit-pri-stoji-snozmo-mezeru-mezi-stehny-21680

WTF? Shocked Po čem budou toužit příště? Rolling Eyes Na té ilustrační fotce to ještě není nic hrozného, ale některé ty vychrtlé modelky to mají a vypadá to přece příšerně.

Já na tom nic příšerného nevidím, prostě hubené nohy (které se mi líbí velice velmi, zejména, když jsou dlouhé).

Avery napsal:
Na omlazení se zase řeší chirurgické odstranění spodního páru žeber za účelem štíhlejšího pasu Cool Některé slečny mají fakt problémy, že se člověk nestačí divit.

Heh. O Marilynu Mansonovi se povídalo, že si nechal uřezat spodní pár žeber, aby si mohl provádět autofelaci (samozřejmě má všechna žebra, alespoň to tvrdí, já mu je nepočítalo).

Např. v Číně se provádí operace, u nás dělaná pouze lidem s růstovými vadami, nestejně dlouhými končetinami apod. - zlomí se nohy, zafixují do jakési kovové konstrukce a poté se kosti od sebe oddálí. Jakmile srostou, zlomí se znovu a jedeme nanovo. Prodloužit se takto dají nohy cca o 5-8 cm.
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 1:55 pm    Předmět: Citovat

Philogia napsal:
Wilwarin: On je trochu problém v tom, že příroda to sice chytře zařídila, jenže ten systém fungoval bezproblémově tak možná v pravěku. Co si budeme povídat, když si dneska člověk vybírá partnera, tak ho třeba zajímá i to, jestli mají společné zájmy, jestli nebydlí na druhé straně zeměkoule, jestli jim bude vyhovovat společné bydlení a tak podobně - jsou tam i jiné důležité okolnosti než případná genetická výbava potomků. To, že příroda z genetického hlediska dělá to nejlepší, co umí, ještě samozřejmě neznamená, že je ten partner pro nás vhodný i v jiných (pro dnešní dobu nezbytných) ohledech... Tady fakt příroda neví, co dělá Very Happy

(Nehledě na to, že v dnešní době, kdy se voníme umělými parfémy, líčíme se, existují plastické operace, bere se hormonální antikoncepce a tak dále, už to podvědomé rozpoznávání nefunguje zdaleka tak přesně a dobře jako kdysi...)

ou..... po tohle bych se mohla podepsat extra silnou fixou Cool Twisted Evil

Naposledy upravil Nikinka dne st červen 12, 2013 2:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 2:01 pm    Předmět: Citovat

Sadako napsal:
Např. v Číně se provádí operace, u nás dělaná pouze lidem s růstovými vadami, nestejně dlouhými končetinami apod. - zlomí se nohy, zafixují do jakési kovové konstrukce a poté se kosti od sebe oddálí. Jakmile srostou, zlomí se znovu a jedeme nanovo. Prodloužit se takto dají nohy cca o 5-8 cm.

Já znám člověka, co to podstoupil ze zdravotních důvodů. Přidalo mu to asi 5 cm, i tak je pořád velice podprůměrně vysoký, a několik let nemohl pořádně chodit. Nechápu, že to někdo podstoupí jen tak z plezíru Rolling Eyes
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 2:18 pm    Předmět: Citovat

Tak asi ze stejného důvodu, jak ze sebe ty potrefené husy dělají postavičky anime, nebo bárbíny, atd. Prostě jim to přijde cool.
Kdo chce kam, sám sobě sám Twisted Evil Wink Aneb dokud to někdo nenutí mě jako jediný správný vzhled, tak ať si užije.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 186, 187, 188  Další

Přejdi na: