|
✿
|
Autor |
Zpráva |
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
Když jsem se (neúspěšně) učila, tak mi pomohl ručník v mrazáku (na nějakou fajn dobu a pokud možno jich tam mít víc, ať se můžou postupně odebírat). Když mi bylo horko, šup ručník z mrazáku a hodit ho na nohy nebo kdoví kam a bylo zas chvilku fajn |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Nebo takovy ty chladici pytlicky z lekarny ... tusim 50,- jeden a daji se i nahrivat (v zime) ale i velmi dobre nachladit a drzi tu zimu docela dlouho ... jsou to takovy ty gelovy, na chlazeni kloubu a podobnych veci. _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 17, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
Jo, to zní dobře, prachy by i byly. Jenže. Do té ledničky, co mám na pokoji, nedám ani všechno jídlo, co chci. Je strašně malá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po červen 17, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Ony tyhle pytliky toho ani tak moc nezaberou ... asi jako maly balicek salamu (naplocho).
Taky je moznost nechat je "nachladit" aspon trochu v umyvadle studene vody (co tece z kohoutku), to taky pomuze Ale nevydrzi studene tak dlouho, jako kdyz jsou namrazene, ovsem je to varianta _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 17, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
Z kohoutků tady neteče studená voda, ale nějaká zteplalá.
Ta lednička je tak malá a tak debilně udělaná, že i tohle je problém. Fakt. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: út červen 18, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
Tak to vyzkoušej a uvidíš. Neochlazuje tě teplota té vody, ale to, že se voda vypařuje. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|