|
✿
|
Autor |
Zpráva |
jerrina 0-7

|
Zaslal: st červen 26, 2013 10:30 am Předmět: přechod z chem. barvy na hennu |
|
|
Dobrý den, potřebuji poradit..chci přejít z chem.barvy na hennu..moje vlasy jsou světlé do zrzava a barvím se asi 2roky na tm.hnědou..mám si chem.barvu z vlasů pomocí stahovače (remover,eliminator), nechat vlasy odpočinout, pak nějakou dobu používat bezbarvou hennu a až potom dát barevnou hennu?děkuji moc za odpověď  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: st červen 26, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
Dobrý den.
Pokud chcete barvit dál na tmavě hnědou, tak tu barvu nestahujte, neodbarvujte. Bezbarvá není nutná. Stačí, když mezi posledním chemickým barvením a hennou bude cca 4 týdny pauza  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jerrina 0-7

|
Zaslal: st červen 26, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Od posledního barveni už to bude měsíc..mám cm odrost..chtěla bych ale stejnou barvu po celé délce.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: st červen 26, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
Poměrně pěkné tmavé a chytající odstíny hnědé dělá khadí. I to stejný odstín nezaručí, nicméně, stahovač také ne. I stahovače mohou vlasy odbatvit, zflekatět... pak se to napravuje ještě hůř. Kdysi jsem přecházele ze zrz na zrz a po pár henováních nebylo nic poznat. henna se dá dát opět i třeba druhý, třetí den a vrstvit, dokud se to nesrovná. Ovšem je to každého rozhodnutí Od stahovače bude opět potřeba čtyřtýdenní odstup. peroxid s indigem mají dohromady tendenci zelenat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jerrina 0-7

|
Zaslal: st červen 26, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
no ja jsem právě chtěla zkusit sv. odstín hnědé..ztmavit se to dá kdykoli horší je to naopak děkuji za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: st červen 26, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Aha, už rozumím
Máte pravdu ztmavit se dá vždy
Však je to vaše rozhodnutí. Se stahovačem bych se svěřila určitě kadeřnici. Je tam menší pravděpodobnost, že z vás bude májové kotě Jen je třeba s tím trošku počítat a mít plán bé. Třeba nějaký světlý přeliv na dočasné sjednocení, než dojde na tu hennu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|