|
✿
|
Autor |
Zpráva |
zelitschko 21-40
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
rozmyslela bych se, jestli vůbec masírovat - já má dost citlivou pokožku hlavy a masíruju čas od času, ale nedělám to často, protože masáž rozdráždí pokožku na hlavě a člověk má pak tendenci se na ní drbat, což není moc dobrý pro kůži ani pro vlasy. Zkus to a když tě pak bude svědět hlava, tak je lepší snad ani nemasírovat nebo si k tomu sehnat nějakej olejíček a masírovat jen před mytím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Domča 41-80
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Díky za reakce, konkrétně k tomu mému masážnímu strojku... Zachytnout se za nástavce je prakticky nemožné, mám skoro samý jako tento:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?p=328771#328771
se stejnými nástavci + ještě jeden mám plochý na obličej ale stejně nejvíc masíruju přímo tím, bez nástevce- tím červeným. Dá se buď zapnout samostatné brnění nebo brnění s č. světlem (dobré na prohřívání svalů).
S tím podrážděním- nevím, ale já si tímto právě velmi ráda masíruju přímo obličej- pleť, a myslím že ta je dost citlivá, a právě jí to udělá vždycky straaaašně dobře úplně mám uvolněný obličej, hlaďoučkou pleť a hlavně- odbourá co stres Dneska to na tu hlavu zkusím, je to opravdu jemné brnění, velmi příjemné, tak si dám vlasovou vodu a pak začnu brnět jsem na to zvědavá.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 18, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
Já ráda masíruju masážní metličkou,je to takové blaho,ale není nad ruční masírování |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Indil 161-320
|
Zaslal: po únor 18, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Já ruční masáž konečky prstů provádím dennodenně, teď poslední dva týdny s březovou vodou Dixi. Ale předtím jsem si hlavu masírovala jen tak pro své blaho, protože je to velmi příjemný relax, hlavně na večer. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Domča 41-80
|
Zaslal: po únor 18, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
až teď koukám co sem to sem dala za odkaz
špatně jsem to zkopírovala, tak ještě jendou a lépe- takto nějak vypadá ten můj masážní strojek
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?p=329733#329733
jinak masáž byla velmi příjemná, ale praktikovala jsem zatím jen jednou nestíhám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lacrima 41-80
|
Zaslal: so březen 16, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
ja masiruji rucne s lopusakem, vzdy po myti vlasu, tj. tak 2x za tyden nevim jestli to nejak vyrazne pomaha ale chci ten lopusak dopouzivat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Poki 321-600
|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
Ja masirujem pomocou tangle teezera Strasne sa mi to paci: pritlacim TT k hlave a kruzim. Po par minutach je pokozka vdaka velkej ploche tak prekrvena, ze az citim, ako mi rastu vlasy pre mna je to ovela pohodlnejsie a rychlejsie nez masaz pomocou prstov, pri tej som nikdy nedocielila taky efekt. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út květen 14, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli to může být tím, ale zdá se mi, že mi teď rostou vlasy nějak rychle. Už asi měsíc používám po každém mytí (každý druhý den) vlasovou vodu a chvilku masíruju (moc dlouho mi to není příjemný). Podle mě jde o to, že když je spokojená a vyrovnaná pokožka hlavy, můžou z ní vyrůstat zdravé vlasy. Masáž jí prokrví a vlasová voda zvláční.
Já jsem nadšená. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
devildriverka 21-40
|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
ZaBukem2 napsal: | Znáte někdo toto? Nějak se to ke mně dostalo a tak to teď vlastním a říkám si, jestli to bude mít i nějaké blahodárné účinky na vlasy, příjemné je to velmi, velmi, velmi..
|
toto isté mám aj ja používam to už rok je to síce príjemná masáž ale rýchlejší rast som vďaka tomuto nespozorovala :/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dragell 81-160
|
Zaslal: út únor 25, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem pozorovala, že asi přes 2 měsíce dělám masáže hlavy s vlasovou vodou Lunou, sice ne pravidelně, ale teď jsem začla obden, před mytím ( ta vodička mi mastí vlasy ) + u mytí si ji masíruju No a jak si tak prohlížím fotky staré asi měsíc a půl, tak koukám, jak krátký vlasy jsem to měla a teď je mám mnohem delší, i když sem byla mezitím u kadeřnice aspoň o 2 cm určitě vyrostly jestli to takhle půjde dál tak to bude supeer:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|