|
✿
|
Vaše rekordní doba s henou na hlavě.. |
do tří hodin |
|
12% |
[ 38 ] |
tři až pět hodin |
|
14% |
[ 44 ] |
pět až sedm hodin |
|
23% |
[ 71 ] |
sedm až deset hodin |
|
17% |
[ 51 ] |
deset až třináct hodin |
|
23% |
[ 70 ] |
déle |
|
8% |
[ 26 ] |
|
Celkem hlasů : 300 |
|
Autor |
Zpráva |
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
Mikineczka napsal: | Já mám otázečku pro znalce henny: Nikdy jsem ji na hlavě neměla (jednou jsem si v chorvatsku nechala udělat krásný hennový tetování, ale to je vedlejší), zajímalo by mě, zda je možné dát hennu i na vlasy barvené chemií? Nebo mám radši počkat pár let až barva odroste? Dík za odpově'd |
Počkej spíš tak 4-6 týdnů.Je to napsané na té krabičce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mikineczka 81-160
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
Vlasy jsem si naposled barvila tak před 2 měsíci. Normal barva tmavě hnědá, chemická asi 20cm od konečků před rokem peroxid blond, od té doby to přebarvuju na zrzavo. Dá se docílit pěkné zrzavé s hennou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:03 am Předmět: Re: Rekordní doba s henou na hlavě a jak to dopadlo |
|
|
Denynka napsal: | Marianna napsal: | Budu ráda, když napíšete, jak barvení dopadlo po vašem rekordním čase:-) |
Já měla hennu z dm na hlavě kolem 5-7 hodin a paráda.Jen se dost rychle vymývá no |
Hennu z DM? Tak to se nedivím, ta je snad ta nejmizernější, co je u nás na trhu. Zkus hennecolor, ta drží "jak helvécká víra". Prý je dobrá i Logona, ale s tou nemám osobní zkušenost. S DM a hennecolorem ano, tak můžu srovnávat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:18 am Předmět: Re: Rekordní doba s henou na hlavě a jak to dopadlo |
|
|
Blondorezka napsal: | Denynka napsal: | Marianna napsal: | Budu ráda, když napíšete, jak barvení dopadlo po vašem rekordním čase:-) |
Já měla hennu z dm na hlavě kolem 5-7 hodin a paráda.Jen se dost rychle vymývá no |
Hennu z DM? Tak to se nedivím, ta je snad ta nejmizernější, co je u nás na trhu. Zkus hennecolor, ta drží "jak helvécká víra". Prý je dobrá i Logona, ale s tou nemám osobní zkušenost. S DM a hennecolorem ano, tak můžu srovnávat |
Ja bych Logonu rada zkusila, ale oni maji takove jako odstiny strasne docervena a do hneda a nic blondateho, co by to namixovanim zmirnilo...kebuli uplne docervena neciii...od toho je u nas doma mamka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
remia 161-320
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:22 am Předmět: Re: Rekordní doba s henou na hlavě a jak to dopadlo |
|
|
Morganna napsal: | Blondorezka napsal: | Denynka napsal: | Marianna napsal: | Budu ráda, když napíšete, jak barvení dopadlo po vašem rekordním čase:-) |
Ja bych Logonu rada zkusila, ale oni maji takove jako odstiny strasne docervena a do hneda a nic blondateho, co by to namixovanim zmirnilo...kebuli uplne docervena neciii...od toho je u nas doma mamka |
Mám pocit, že Logona má i zlatou blond, nevím,jak chytá, zda-li též do červena, ale zlatou blond mají v nabídce (a viděla jsem jí v 001 shopu minulý týden). Já bych teď ráda zkusila od Logony Sharu, ta asi půjde taky do červena, ale ráda bych jí zkusila |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
štípková 21-40
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
Mikineczka napsal: | Vlasy jsem si naposled barvila tak před 2 měsíci. Normal barva tmavě hnědá, chemická asi 20cm od konečků před rokem peroxid blond, od té doby to přebarvuju na zrzavo. Dá se docílit pěkné zrzavé s hennou? |
Hennová zrz je rozhodně krásná už ji mám na hlavě 3 roky a každej chválí. Pár lidí co mě nezná bylo z mý barvy tak hotovejch, že jsem pak ani nedokázala přiznat že to není moje vlastní..... Prostě bych jim nedokázala to nadšení překazit A navíc máme stejnou barvu s mým koněm, on je taky měděnej ryzáček |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
štípková napsal: | Hennová zrz je rozhodně krásná už ji mám na hlavě 3 roky a každej chválí. Pár lidí co mě nezná bylo z mý barvy tak hotovejch, že jsem pak ani nedokázala přiznat že to není moje vlastní..... Prostě bych jim nedokázala to nadšení překazit A navíc máme stejnou barvu s mým koněm, on je taky měděnej ryzáček |
Jj, jsem stejneho nazoru...taky lidi co me neznaji, se jim barva hrozne libi. A dokonce se stalo, ze i ve sboru, kam chodim uz 7 let a timpadem vsichni znaji moji prirozenou barvu, mi rikal kamos - ale tys to uz i predtim mela takove nazrzle, ze?Tedka mas svoji barvu ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | štípková napsal: | Hennová zrz je rozhodně krásná už ji mám na hlavě 3 roky a každej chválí. Pár lidí co mě nezná bylo z mý barvy tak hotovejch, že jsem pak ani nedokázala přiznat že to není moje vlastní..... Prostě bych jim nedokázala to nadšení překazit A navíc máme stejnou barvu s mým koněm, on je taky měděnej ryzáček |
Jj, jsem stejneho nazoru...taky lidi co me neznaji, se jim barva hrozne libi. A dokonce se stalo, ze i ve sboru, kam chodim uz 7 let a timpadem vsichni znaji moji prirozenou barvu, mi rikal kamos - ale tys to uz i predtim mela takove nazrzle, ze?Tedka mas svoji barvu ne? |
Přesně, lidé tu hennu tak nějak vnímají jako přirozenou a původní barvu, i když mě znají a vědí, že ji používám
Taky někdy nemám to srdce přiznat, že se barvím, i když i od přírody je mám nazrzlé, jen málo na můj vkus |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
No já mívám hennu na hlavě v průměru 13 hodin ale můj rekord je počkat dávala jsem si jí na hlavu v 17:00 jednoho dne a smývala ji v 8:00 dne druhého..Takže 15 hodin, ale myslím,že se to od těch 13ti hodin moc nelišilo akorát se to méně vymývalo ještě doted mám zrz odlesky a to jsem ji aplikovala v polovině září Ted se zase chystam musim! Jenže nejsou penízky...ted sem si koupila urtekram levandulkový takže musim zase mírnit musím ještě zaplatit tréninky a ááá je toho prostě moc... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 12:52 pm Předmět: |
|
|
Tý jo, třináct hodin, to bych asi nezvládla! Mně pod tím igelitem a ručníkem začíná docela rychle svědit hlava, vydržela jsem tři hodiny a už jsem se těšila, až to dám pryč. Nemáš Awerin nějaký trik, jak to udělat aby nesvědily? Balíš si hlavu normálně do folie? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|