|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Ale nejlepší jsou děti. Jak jsou nenápadné, čapnou rodiče za ruku a táhnou je mým směrem, prst natažený metr před sebe: hele, hele, heléééé, ta paníí, heléé, ta má dlooouhýýý vlaááásy. Nedávno musela ve vagonu povinně obdivovat celá rodina (máma, táta, dvě děti). |
Teda, jak deti nemam moc v laske (nerozumiem im), tak toto mi pride hrozne mile. Asi jedinym ozaj uprimnym nazorom si clovek moze byt isty len od prckov. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
knihomol5 321-600
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
dnes v Ikei v oddelení kúpelní a podobných vecičiek...tlačím kočík pred sebou a zrazu začujem dosť hlasné: "mamiiiiii, koukej, tá pani má ale dlouhý cop!" a zo 5 krát to dievčatko povedalo, a vôbec nie potichu, čiže celé okolie po mne pozeralo, no čo už...ale milé to bolo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
Bylo mi řečeno, že tahání mě za copy a lechtání mě s nima je výraz náklonnosti a obdivu Tak já jim teda budu věřit _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
Švagr: "Takové krásné dlouhé vlasy, proč s nima něco neděláš? Kdybych ti pod cop strčil tužku, tak by to mohl být príma držák.." |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
Sice to nebylo slovní vyjádření o mých vlasech, ale známí potřebovali do hlavní role na táborovou noční hru dlouhovlásku, aby hrála mrtvou manželku sultána, tak poprosili mě. A bylo to super, děti sice byly krapet vystrašené celou tou atmosférou, ale nakonec se to všem líbilo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
dnes som bola s kamoškou, ktorú som asi rok nevidela, a povedala, že mi medzičasom vyrástol vrkoč
ešte keby trocha zhustol... _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cherry7 321-600
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
Nikinka napsal: | malá holčička říkala tatínkovi že "tatí, paní prodavačka má ale dlouhej copánek, koukej..." |
Kde pracujes, taky ti ho prijdu obdivovat, Nikinko )) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cherry7 321-600
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Me se vzdycky zase libi vykulene pohledy kdyz se nekdo zepta jakou mam barvu, a ja odpovim, ze si vlasy nebarvim (no fakt, uz rok a pul ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Cherry7 napsal: | Nikinka napsal: | malá holčička říkala tatínkovi že "tatí, paní prodavačka má ale dlouhej copánek, koukej..." |
Kde pracujes, taky ti ho prijdu obdivovat, Nikinko )) |
v supermarketu... bližší info podám v SZ _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lacrima 41-80
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
vlasy jsem skratila o vice nez 15 centimetru, dala si ostrihat postupku, rozdil v delce pramenu asi 30 centaku a vsechni ze: to mas nejaky extremne dlouhy ne, a nejak ti zhustly asi modernejsi uces automaticky vapada lepe |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|