|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 3:25 pm Předmět: |
|
|
Clondyku, neznáš náhodou knížku Karpatské hry od jednoho chlapíka, co se toulal po Rumunsku? Jak tam líčí, jak se vůbec nemyl a žral chrousty a podobně? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Clondyku, neznáš náhodou knížku Karpatské hry od jednoho chlapíka, co se toulal po Rumunsku? Jak tam líčí, jak se vůbec nemyl a žral chrousty a podobně? |
Jé, já tu knížku znám a byla jsem z ní úplně vedle, půjčil mi ji jeden známý, ale to už je dááávno. Jak se jmenuje ten autor? A dá se to někde sehnat? Asi ne, co:(
Ale chrousty si nepamatuju. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 5:14 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Clondyku, neznáš náhodou knížku Karpatské hry od jednoho chlapíka, co se toulal po Rumunsku? Jak tam líčí, jak se vůbec nemyl a žral chrousty a podobně? |
Danielko, knížku nejen znám, ale pokud prohrabu svůj "pořádek" ve skříních, tak ji i najdu... jeden čas to byla velice vyhledávaná knížka.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:09 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, jak se jemnuje autor - to budeš vědět ty, Clondyku. To jste mě příjemně překvapili, já myslela, že to nikdo nezná! měla jsem to kdysi půjčené v takovém nějakém skoro samizdatu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 12:08 am Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Já nevím, jak se jemnuje autor - to budeš vědět ty, Clondyku. To jste mě příjemně překvapili, já myslela, že to nikdo nezná! měla jsem to kdysi půjčené v takovém nějakém skoro samizdatu. |
No pokud si dobře vzpomínám, tak ten známý, co mi to půjčil, to měl myslím zkopírované...takže taky takový "samizdat" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 5:01 am Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Já nevím, jak se jemnuje autor - to budeš vědět ty, Clondyku. To jste mě příjemně překvapili, já myslela, že to nikdo nezná! měla jsem to kdysi půjčené v takovém nějakém skoro samizdatu. |
Danielko, musím, zklamat, z hlavy si žádného autora nepamatuji , ale pokud prohrabu... , já to mám, pokud si dobře pamatuji, jako normální knížku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
Clondyk napsal: | Daniela napsal: | Já nevím, jak se jemnuje autor - to budeš vědět ty, Clondyku. To jste mě příjemně překvapili, já myslela, že to nikdo nezná! měla jsem to kdysi půjčené v takovém nějakém skoro samizdatu. |
Danielko, musím, zklamat, z hlavy si žádného autora nepamatuji , ale pokud prohrabu... , já to mám, pokud si dobře pamatuji, jako normální knížku... |
Napsal to Nevrlý a pracovávali jsme s tím v našich kursech v přírodě...... nechci říkat outdoor.. Je to fajn kniha |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: st leden 10, 2007 12:20 am Předmět: |
|
|
Dne svečer se mi stala děsná věc. Během kurzu flamenca mi v šatně vypáčili a vykradli skříňku. Ukradli mi mobil, peněženku s penězi a hodinky. To všechno během asi 20 minut, co v šatně nikdo nebyl!!!Pravděpodobně cikáni,. Vše s eve mně vaří, do půl 12 jsem byla na policii. Nemám mobil, spojení, penízev háji. Vezměte si ze mě negativní příklad a NIKDY NIKDE NIC nenechávejte!!!!!!!!Ještě nikdy se mi nic takového nepřihodilo, a to cvičím už lě¨éta. No, ucho se utrhlo... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st leden 10, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
To je převelenedobré. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st leden 10, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Dne svečer se mi stala děsná věc. Během kurzu flamenca mi v šatně vypáčili a vykradli skříňku. Ukradli mi mobil, peněženku s penězi a hodinky. To všechno během asi 20 minut, co v šatně nikdo nebyl!!!Pravděpodobně cikáni,. Vše s eve mně vaří, do půl 12 jsem byla na policii. Nemám mobil, spojení, penízev háji. Vezměte si ze mě negativní příklad a NIKDY NIKDE NIC nenechávejte!!!!!!!!Ještě nikdy se mi nic takového nepřihodilo, a to cvičím už lě¨éta. No, ucho se utrhlo... |
No nazdar!!! To ti tedy nezávidím. Ještě že jsi nepřišla o doklady(občanka, karta pojišťovny atd...), vyřizování nových je úděsná záležitost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|